View Full Version : Kana? Vt aka "Adasik Gimb"
C h a d a <3
01-01-2013, 19:32
Witam
Postanowiłem założyć propozycję której nikt nie założył wcześniej bo ja ją teraz założyłem , tak więc przejdźmy do tematu : chcę aby administracja założyła kanał vt ;) "bez głosu nie komentować"
Chcesz sie porozumiec z adminami to napisz na E-mail lub raport w grze :)
Raczej nie dla porozumiewania się z adminami lecz dla gildi and graczy :D
Guwno
Ps: Sam do mnie pisałeś jak literówkę zrobiłem żebym sięgnął po słownik , wiec najwidoczniej dotyczy to też ciebie :D
Domcio Old
01-01-2013, 19:35
Jestem na nie, niepotrzebne to jest dla tego servera, administracja by nie miala na takie cos czasu.
Chcesz sie porozumiec z adminami to napisz na E-mail lub raport w grze :)
Był juz TeamSpeak 3 i okazał się niewypałem. Nie sądzę aby "inwestowanie" w nowy komunikator głosowy był trafnym pomysłem. Jestem na nie.
Raczej nie dla porozumiewania się z adminami lecz dla gildi and graczy :D
Ventrilo 2.1.4 na okres 120 dni (20 slotów) kosztuje 6zł (w dodatku SMSem). Nie sądzę abyście nie mogli sobie na taki przywilej pozwolić.
Jest to nie potrzebne na tym serwerze tak mi się wydaje:) Za duże było by spiny
#t
jestem na nie
Mamed first
01-01-2013, 19:48
chcę aby administracja założyła kanał vt ;) "bez głosu nie komentować"
Guwno możesz chcieć. Kanał zakłada się na istniejącym vt, więc w tym przypadku prosisz o założenie serwera ventrilo.
ElectroHouse
01-01-2013, 19:56
Jak już to ts3, ventrillo wyszło z mody :cool:
Jak najbardziej na tak! Przyda sie
Chcesz sobie z kimś pogadać to bierzesz go na publiczny i gadasz. Administracja wszędzie gdzie są koszty jest z góry na nie.
'Boonek'
01-01-2013, 21:51
Guwno możesz chcieć. Kanał zakłada się na istniejącym vt, więc w tym przypadku prosisz o założenie serwera ventrilo.
Zamknij ryj no nejmie
#t
Jestem na tak, nawet poszedlbym kupic nowy mikro xdd
scimex pallll
01-01-2013, 23:12
Jest to nie potrzebne na tym serwerze tak mi się wydaje:) Za duże było by spiny
#t
jestem na nie
Czemu nie? aaaa, juz wiem XD kazdy by sie smial z ciebie XDDDDDDDDDDDD?
Jak już to ts3, ventrillo wyszło z mody :cool:
Hhahahahah, moda ? prosze cie, wyjdz.
@t
Czasami mozna wejsc i sie posmiac.
Ta
Sasha Rookslayer
01-01-2013, 23:13
Po co komu takie oprogramowanie, jeżeli ktoś chce sobie z kimś pogadać to normalnie odpala sobie Skype, lub własnie Ventrilo i sobie rozmawiają. Chada, Administracja jedynie co może, to zakupić owy program i wtedy założyć kanał, a nie od razu założyć kanał i rozmawiać ze wszystkimi:confused:
Jestem na Nie.
#*~Capitan#*~
02-01-2013, 01:01
Można pogadać z mordeczkami z gildi bez pisania i expić :D
Jestem na tak
Zii Baba
02-01-2013, 09:17
Obojetne mi to, jak juz to ze znajomymi na skype gadam...
Patryk1551
02-01-2013, 09:58
mumble>ts>guwno>niic>vt
VT to syf, jakby coś miało być to najlepiej mumb or ts3.
Pomysł mi się podoba. Zawsze to będzie coś nowego. Tylko jeden warunek musiałby być. Zawsze najlepiej po południu musiałby być jakiś admin czy jakiś inny huj który dawałby bany za wszystkie spiny. To tyle z mojej strony. Nq:D
Laytenkowy
02-01-2013, 16:29
Pomysł mi się podoba. Zawsze to będzie coś nowego. Tylko jeden warunek musiałby być. Zawsze najlepiej po południu musiałby być jakiś admin czy jakiś inny huj który dawałby bany za wszystkie spiny. To tyle z mojej strony. Nq:D
Chciałbym zaznaczyć fakt, że bez spin tak naprawdę nic by się nie działo :D
#t
Chociaż jest bardzo prawdopodobne, że propozycja nie przejdzie - jestem za.
Z chęcią bym wchodził, żeby sobie porozmawiać i się pośmiać :)
Serio ?
Propozycja była jak najbardziej .
O VT jak i o YouTube o Facebooku O Nk a nawet o Skype i we wszystkich propozycjach wszystko zostało wyjaśnione .
Kacper tutaj!
02-01-2013, 17:02
chcesz curwa rozmawiac z guilda? kup sam vt czy tsa i nie placz tutaj, ja pierdole. Wymaga vt i chuj nie ogarniam typa
Taaak, ja jestem osobiście za :) Niech pokażą swoje 'mężne' głosiki niektórzy napinatorzy z Local Chata :) !
Trudno zawołać parę osób do konfy na skype lub na innych portalach ?
SZczerzę to jest mi to obojętne jeśli chce z kimś gadać to idzie na konfe .
Zarexoholik?
02-01-2013, 23:00
Jak chcesz się porozumiewać z członkami gildii to sami wykupcie sobie venta. Jakby Mortiis wykupił ventrillo do dyspozycji graczy APO byłaby jedna wielka spina gimbusów, której nie da się ogarnąć, bo można zresetować neta i po banie znowu wejść na vt.
NIE.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.