PDA

View Full Version : Od?wie?anie respów i okolic.

Felietonista
02-01-2013, 21:44
1.
Proponuje by od czasu do czasu został odświeżony jakiś zapomniany resp, może miejsce, mapa jest duża nie konieczne jest dodawanie za każdym razem czegoś nowego, na pierwszy ogień nasuwają mi się dwa takie respy:

Ev i okolica na prawo od behemotów przy których reski się motylek, dokładniej Orshabale, respy takiej konstrukcji po dodaniu dark lordow, giant spiderow stały się nieopłacalne

Również Warlocki i Kingi które są nieco dalej.

2.
I Urgi na ank jak się idzie po element do klapek całe te tereny ewentualnie z wyjątkiem labiryntu.

może sami macie typową koncepcje na tereny ev, ank:

ev hmm sam zmieniłbym w 80% teren i umieścił wieksze respy kingów, tak po te 3-4 na respie a respy blisko siebie proponuje z 5, co do reszty nie wiem. :P

Zii Baba
02-01-2013, 22:10
Nie wiem po co, ale niech ci bedzie tak z ciekawosci jak by to Tygrys wykminil xD Ogolnie nie widze sensu poprawiania ich, podales tam jakies przyklady, ale np na can demce na mer quest sa czesto zajete jak tam latam kogos zajebac xD Szczerze to tez sensu w tym nie widze, bo respow z dobrym expem jest sporo, a nie oszukujac sie na apo gra teraz nie zbyt wysoka liczba graczy...

'Boonek'
02-01-2013, 22:17
Przeciez takich respow do odnowy to jest wiecej niz tych ktore sa dobre :|

Do zmiany respy:

1. Evul
a) demony <- za kiczowaty maly resp
b) orsze <- to samo co wyzej
c) wrl <- to samo co wyzej
d) kingi <- tez to samo co wyzej

2. Ank
a) urgle <- wiecej na raz bo nie idzie exp w ogole
b) dracule/msy/umy na polnocy miasta <- dno, n/c
c) platne respy glacy/omnib/conv/perfe <- j/w
d) msc (te przy miescie z pojebana podloga jak i te o ktorych juz dawno kazdy zapomnial) <- resp przy miescie dobry, ale podloga powoduje brak zainteresowania tym respem.. a te na polnocnym zachodzie od polnocnej bramy miasta to w ogole nie wiem czy ktos by teraz pamietal ktora to kratke sie kopie zeby tam wejsc.. zmienic to albo usunac w ch*j
e) platne msy! <- po chuj isc na PLATNY resp, skoro te darmowe sa duzo lepsze?:|
f) msy za bally <- Za daleko sie idzie za malo ich tam jest..

Can
a) wszystkie respy kingow jakie sie tam znajduja sa wrecz beznadziejne, chyba ze na kejwa.. <- daleka droga, gowno nie resp

wiecej mi sie pisac nie chce.. ale od chuja tego jest w kazdym miescie sie cos znajdzie co wartoby zmienic bo nie ma za chuj zadnego zastosowania...

Zarexoholik?
02-01-2013, 22:53
Respy Kingów na Vol też do poprawy - po 1 Kingu jeszcze dodać na respie. Oczywiście jestem za zmianami. Z czasem APO bardzo się zmieniło - nowe eq, nowe moby - szybciej i łatwiej się expi, dlatego większość starych respów nie jest odwiedzana [nie opłaca sie].

#*~Capitan#*~
03-01-2013, 11:57
Jestem za poprawą respów choć administracja teraz zajmuje się upem i raczej brakuje czasu na to.

Domcio Old
03-01-2013, 14:10
Po co poprawiac stare respy jezeli nikt na nich i tak nie expi i expic nie bedzie.
Niech lepiej zrobia jakies nowe respy na ktorych by sie fajnie expilo.
Jestem na Nie ..

Sasha Rookslayer
03-01-2013, 20:22
Chcecie, aby stare respy poprawić, a znając życie przejdziecie się tam raz, zobaczycie co jest grane i więcej wasza noga tam nie postanie. Jestem na nie. Uwierzcie, że Tygrys (główny mapper), nie ma czasu na poprawiane starych respów. Lepiej dodać nowe respy z nowymi mobami, nieprawdaż :cool:?

Mr Fsza
04-01-2013, 22:16
Oczywiście jestem na Tak na rooku nie był odpowiedni resp Lizardów więc zwiększyli z nich expa chociaż i tak to nic nie dało a wiele respów wymaga przbudowy

ROOK

1 - BLACK KNIGHTY KOŁO SMOKÓW PACC
2- Lizardy hmm może jeszcze coś tam dodać bardziej sensownego?
3 - Dark Dwary stronę na ANI i po co tam dali skoro tydzień po dodali je koło zinaba ?
4 - Vampire przywrucić Vampirkę by się opłacało na nich siedzieć .

Czarodziej Xardax
04-01-2013, 23:17
Tak, najlepiej zrobic Konkurs na najlepszy projekt.
Nagroda? Dowolna ranga i kolor na 4um + pkt reputacji?

Norbison
08-01-2013, 21:27
Podbijam. Myślę że stare respy przebudowane przez graczy mogłyby wyglądać o wiele lepiej i kto wie może więcej osób expiłoby na nich.

Okey
09-01-2013, 08:22
Przeczytałem odśnieżanie i już myślałem, że komuś się coś pomyliło XD Ale odświeżenie? Hmm, niektórym respom to by się przydało, ale nie wszystko trzeba zmienić, czasem fajnie sobie pójść noob charem na jakieś respy na których się kiedyś expiło. Niemniej jednak jestem na tak.

Refresh
09-01-2013, 18:27
Chcecie, aby stare respy poprawić, a znając życie przejdziecie się tam raz, zobaczycie co jest grane i więcej wasza noga tam nie postanie. Jestem na nie. Uwierzcie, że Tygrys (główny mapper), nie ma czasu na poprawiane starych respów. Lepiej dodać nowe respy z nowymi mobami, nieprawdaż :cool:?

a skad ty to możesz wiedzieć administratorze APO cycus pizdeczka 1000 chuji?

propozycja boonka mi się podoba, jest wiele takich repsów zapomnianych przez graczy, można je przerobić na większe - lepsze:0

Rekrut
09-01-2013, 20:34
Pasowało by moim zdaniem wszystkie respy na całym apo poprawić. Np Wardy Kingi Queny itp... Dużo osób na nich expi a jest ich STRASZNIE mało:(

Ardianek
09-01-2013, 21:37
Jestem na tak, nie powiem przydało by się dodać, bądź powiększyć respy OTS Queenów ;)

Samuraj
10-01-2013, 09:03
Również jestem na tak przydało by się przerobić/powiększyć respawn um na ank bo jest już stary i jest mało potworów :)

Azielu$
12-01-2013, 21:45
Zgadzam się jedynie co do respów na ev. Można by było całkowicie przerobić tamtą wyspę, bo obecnie ludzie idą tam tylko po motylka. Jednakże nie robiłbym tam jakiegoś ogromnego respa kingów, bo jest ich już dość dużo. Może jakieś nowe potwory?

#down, xardax
Ta, może od razu konkurs na nową mapę? Osobiście wolę żeby Tygrys coś stworzył, przynajmniej nie będzie to zbytnio odbiegać od całej reszty. Nie musi być na już, nikomu się przecież nie spieszy.

Dementor
12-01-2013, 23:26
Oczywiście jestem na tak. Dobrze by było, aby te stare respy troche poprawić.

I to w 100% podbijam, Tygrys nie musiałby tracić tyle czasu, ewentualnie na jakieś drobne poprawki. Najlrpszym rozwiązaniem byłby konkurs. :)