View Full Version : Drobny balans druida/sorcera
Felietonista
02-01-2013, 21:48
2. Druid posiada 13hp i 29 many na lvl
Sorcerer 13hp i 29 many na lvl
Ładnie to wygląda ale postacie magiczne zasługują na coś nieco lepszego, malutką zmiane która pozwoli na wyrównanie ich z innymi
(przede wszystkim sorcera) zauważcie ile sorcerów jest na apo, bardzoo mało druidów też nie za wiele wiec propozycja jest taka by:
najlepszy czar sorcera "exevo gran mas vita vis" zamiast 1500 many zabierał 1300 many
a najlepszy czar druida "exevo gran mas mort" zamiast 1400 brał 1200many
jest to mała zmiana ale któż to wie może by coś dała.
Sasha Rookslayer
02-01-2013, 22:01
200 many w te czy we wte, to uwierz, że różnicy żadnej nie zrobi. Teraz pewnie coś odczujesz, bo zapewne masz mały poziom, lecz przy większym różnicy to nie robi. Jestem na nie, szkoda czasu na takie pierdoły.
jest to mała zmiana ale któż to wie może by coś dała.
Uwierz, że nic nie dałaby.
@Down
O czym Ty w ogóle piszesz, to brak słów. Za pozno na zmiany, po co kiedyś komuś było 200 many? <śmiech>.
Zii Baba
02-01-2013, 22:05
Co ty pierdzielisz typie jak ty z rooka w zyciu nie wyszedles, lepiej wez zapytaj na gc co to pvp chlopie.
@top
Jestem na nie. Teraz za pozno na zmiany, nie na takim starym serwerze jak apo, mysialby powstac drugi serwer, wtedy od nowa cos takiego zrobic i pomyslec co by bylo... Jak zmieniac pvp to calkiem na inne by kazda profa byla ''swieza''.
'Boonek'
02-01-2013, 22:08
200 many w te czy we wte, to uwierz, że różnicy żadnej nie zrobi. Teraz pewnie coś odczujesz, bo zapewne masz mały poziom, lecz przy większym różnicy to nie robi. Jestem na nie, szkoda czasu na takie pierdoły.
@Down
O czym Ty w ogóle piszesz, to brak słów. Za pozno na zmiany, po co kiedyś komuś było 200 many? <śmiech>.
Skad ty dzieciaku z wyspy dla poczatkujacych mozesz ***** w ogole wiedziec co cos daje a co nie daje na main :| Plebie won z tematow dot. main bo nie ogarniasz _/
#t mysle ze dosc duzo by to dalo szczegolnie na poczatku...
jestem na tak
Kimus The Master
02-01-2013, 22:12
Lepiej już zwiększyć siłę rażenia tych czarów dla sorca o 3 % dla druida o 2%.
No ale przecież jakiś czas temu był robiony balans postaci więc nie sądzę żeby zostały podjęte działania mające na celu poprawe gry tymi profesjami.
Zarexoholik?
02-01-2013, 22:57
Nikt nie zmusza cię do używania najlepszego czaru. Jeśli chcesz zaoszczędzić na manie używaj słabszych czarów, które zabierają mniej many. Nie po to sorc i druid mają do swojej dyspozycji tyle czarów, żeby korzystać tylko z najlepszego.
NIE.
#*~Capitan#*~
03-01-2013, 11:54
Myślę że te ta zmiana many początkującym graczom dużo pomoże bo h lvlom to rożnicy żadnej nie robi :D jestem na tak :D
Laytenkowy
03-01-2013, 14:58
Myślę że te ta zmiana many początkującym graczom dużo pomoże bo h lvlom to rożnicy żadnej nie robi :D jestem na tak :D
Myślę, że graczom z małym poziomem doświadczenia też to będzie ryba czy stracą 200 punktów many, czy zaoszczędzą. Nigdy nikt nie narzekał na to, że czary kosztują zbyt dużo MP, sam grałem długi czas postaciami magicznymi i nie narzekałem na koszty czaru. Poza tym jak większość powiedziała za późno na takie zmiany.
Czarodziej Xardax
03-01-2013, 15:25
nawet
1200-ms
1100-ed
taki ek nie dosc ze ma uw to ue wali caly czas, a hity ma w pvp nie wiele mniejsze (na 1klvlu) od ed. : )
Matematyk
03-01-2013, 15:33
Propozycja jest nieprzemyślana. Balans jest do dupy i zmiany tego typu nic nie dadzą. Tutaj trzeba nowych itemów dla profesji magicznych oraz zmiany w sile obrażeń dla niech. Admini nic nie zmienia, bo po co. Kto ma grać, gra i dobrze.
averion v?
03-01-2013, 15:33
Jestem na tak ale eka oslabilbym tak zeby byl najwieszkym gownem na apo a nie jak ms
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.