PDA

View Full Version : 3.Arene pvp reforma.

Felietonista
02-01-2013, 22:01
Znajduje się na cod, i odważnie mówiąc nie podoba mi się ona;p
Fakt że do gildii można przystąpić praktycznie z każdym poziomem szczerze też mi się nie podoba progiem( na main ) powinien być 100 lvl
Miejsce areny pvp dalekie …
ale nie o tym :]

A więc tak, propozycja taka (podobną) gdzieś już widziałem, u NPC gildie liczące powyżej 30 członków zapisywałyby walkę ze względu że stracone SL nie są już taką wielką stratą z jasnych powodów zresztą, do NPC wpłacałyby umowną kwotę pieniężną która byłaby przekazywana przeciwnej wygranej drużynie, bądź była wymieniana na inne przyjemności.
.

Zii Baba
02-01-2013, 22:13
Jestem na tak, co prawda jest juz cos w tym stylu na sor, ale to bylo by lepsze.. No tylko jak zalatwic sposob platnosci, nie moja juz w tym glowa xD Pomysl moze byc, wez juz spamowac przestan i w jednym temacie wszystkie zrob ;s

Zarexoholik?
02-01-2013, 22:55
A jak twoim zdaniem wygląda walka gildii? W walce zespołowej liczą się profesje, które mają najwięcej hp - rp/ek. Reszta w spamie nie wystoi nawet sekundy. Jestem na nie, nie ma sensu.

Arab
03-01-2013, 00:22
Przyznam ze calkiem ciekawy pomysl ;p
Jestem na tak.

#*~Capitan#*~
03-01-2013, 11:52
Wydaje się mi że wam już nic nie jest potrzebne 0 upów na mainie ;] jestem na nie.

Sasha Rookslayer
03-01-2013, 20:18
Nie wiem, czy dobrze Cię zrozumiałem. Na serwerze jest 15 Gildii na Main, w której znajdują się około 30 osób. Z tego w tych gildi, 2 są aktywne, więc ciągle te same miałby ze sobą konkurować? Sorry, ale nie podoba mi się to. Lepiej byłoby, gdyby po 10 osób każdy się zbierał, mniej więcej równe poziomy i wtedy się ''biły'', wygrana drużyna dostaję jakąś nagrodę:confused: Jestem na nie.