PDA

View Full Version : Ca?kowita przebudowa City

Wszystko
03-01-2013, 15:36
Proponuję całkowicie przebudować City oraz zwiekszyć tereny wokół. Po prostu mapa choc duża, to jednak sa to skrawki terenu.

Porównajcie sobie północ Thais na rl z np. respem ze slimami na rooku lub część desert z tą już nie pamiętam, ale tam gdzie na realu robiło sie ten quest w 4, desert quest czy jakos tak..

albo venore porównajcie z mapa apo. Na apo nigdy nie uraczyli nas jakims ogromnym terenem, taka pustyni (jaka to była nazwa? :p ) sie nie liczy, to nie to samo, sam piasek głównie... Dlatego proponuję przebudować City tak, że nikt nie pozna tego miasta. Całkowicie.

Kimus The Master
03-01-2013, 15:50
Nie zapominaj ze APO to nie Real Tibia. City jest wystarczająco duże i nie widze powodu do zmian.

Zii Baba
03-01-2013, 15:51
Jestem na nie, city jest w sam raz, ewentualnie pokminic cos z domkami na jakis konkurs czy cos i bylo by wspaniale ! XD

Laytenkowy
03-01-2013, 16:23
Jestem na nie, city jest w sam raz, ewentualnie pokminic cos z domkami na jakis konkurs czy cos i bylo by wspaniale ! XD

Domki jak domki wg. mnie też przydałoby się jakieś odświeżenie.

Nie zapominaj ze APO to nie Real Tibia. City jest wystarczająco duże i nie widze powodu do zmian.

Podbijam.

Często ludzie chcą robić z serwera RL Tibie, co jest dla mnie żenujące, bo aby serwer był dobry nie potrzeba kopiować nic z popularnych serwerów ani dodawać jakiś pierdół. City jest średnio dużym miastem, dobrze zbudowanym, wymagających poprawy jedynie w małym stopniu - ale kolejna Twoja propozycja niestety zostaje odrzucona.

Akita
03-01-2013, 16:35
apo to nie rl. Tu nie ma po prostu miejsca na ogromna pustynie.
Proszę wyjdź.

~#*Nalesniczek Zla*#~
03-01-2013, 16:52
Jestem na tak przydało by się takie olśnienie ale ludzie z administracji nie ma ją na to za grosz czasu i pewnie pomysłu. Poza tym taka operacja trwa wieki.

Sasha Rookslayer
03-01-2013, 20:24

x2

Jedynie co chciałbym, aby zostało zmienione w City. To w zime, aby cała podłoga była pokryta śniegiem. Jest to troszkę roboty, nie dużo, a na pewno ucieszyłoby wielu :). Tak czy siak, za powiększaniem miasta City, nie jestem.

Zarexoholik?
03-01-2013, 21:49
Akurat City zostało już dawno przebudowane. Świetnie to wygląda i to miasto w ogóle nie potrzebuje zmian. Ogarnij co się dzieje na tym serwie, zero orientu.

#*~Capitan#*~
04-01-2013, 17:03
Akurat City zostało już dawno przebudowane. Świetnie to wygląda i to miasto w ogóle nie potrzebuje zmian. Ogarnij co się dzieje na tym serwie, zero orientu.

Dokładnie się z tą wypowiedzia zgadzam city już zostało przebudowane na lepsze nie rozumiem autora tematu grasz tu 2 tyg? :>

Jestem na nie

Mr Fsza
04-01-2013, 22:11
Kurde zamiast brać jakieś nowości nowe miasto w stylu City to ty piszesz o jego przbudowe prędzej gdyby dodali nowe głównę miasto i by było dwa głównę miasta by się opłaciło tam iść .

Arab
04-01-2013, 22:26
Przeciez City jest bardzo dobrze rozbudowane. Nie wiem skad wziales ten idiotyczny pomysl.

Czepi
04-01-2013, 22:51
Jedyne co mogliby zrobic w city to 2-3 nowe domki, to tyle. Reszta jest jak najbardziej ZAJEBISTA :D

Matematyk
04-01-2013, 23:01
Dla jihadu styknie 1 sqm i życie stracą.

Ogólnie uważam, że zmiany są dobre. Zawsze to coś nowego i na pewno na mniej osób online nie wpłynie taka zmiana. Ja bym tylko wizualanie zmienił miasto!