View Full Version : Zmiany w loteriach (losowanie "na ?ywo" w grze). Podoba wam si??
Wszystko
03-01-2013, 16:55
Jak wiadomo wyniki losowania są podawane na stronie... znikąd. Proponuję, aby zawsze było pod wieczór losowanie, polegałoby to na tym, że odliczany jest czas 5, 4, 3 itd. i pojawiaja sie nicki na default wszystkich, którzy wzieli udział. Znowu odliczanie i np. ze 100 nicków robi sie 60, potem 40 nicków itd. Jak dojdzie do 10-tki , nastepuje przerwa. Wtedy odrzucanie kolejnych nicków troche zwalnia.
Myśle, że to będzie ciekawe, będzie można na bieżaco zobaczyć komentarze tych co zostali ;]
Zii Baba
03-01-2013, 17:19
Ale, ze o co ci chodzi bo nie rozumiem ? Jakas loteria czy cos, ale ze co ? Piszesz cos o codziennych loteriach, a temat cos innego sugieruje, wez ogarnij to co piszesz bo inni tego nie zrobia XD i tak to chujowo wyglada, nie.
Czarodziej Xardax
03-01-2013, 17:28
w zamian za wszystkie Twoje propozycje, proponuje Ci zalozyc swojego OTS'a i tam je zastosowac.
doda ktos sonde? :confused:
Ale oco chodzi?
Na razie nic nie ma wiadomo o loteri wiec o czym mowa? Weź wyjdź, proszę.
Laytenkowy
03-01-2013, 17:48
Jak wiadomo wyniki losowania są podawane na stronie..znikąd. Proponuję, aby zawsze było pod wieczór losowanie, polegałoby to na tym, że odliczany jest czas 5, 4, 3 itd. i pojawiaja sie nicki na default wszystkich, którzy wzieli udział. Znowu odliczanie i np. ze 100 nicków robi sie 60, potem 40 nicków itd. Jak dojdzie do 10-tki , nastepuje przerwa. Wtedy odrzucanie kolejnych nicków troche zwalnia.
Myśle, że to będzie ciekawe, będzie można na bieżaco zobaczyć komentarze tych co zostali ;]
To wina rządu, wszystko to korupcja i nic więcej, lepiej dać 100 złotych w łapę i mieć spokój.
#t
No cóż, być może moje oko nie dostrzegło kilku rzeczy i pojawiła się gdzieś loteria ? Nie, nie pojawiła się - ale miło by było gdyby została zorganizowana ;>
Wracając - jestem na nie. Czy jest to potrzebne? Nie byłoby wtedy takiego efektu jaki jest, gdy się wchodzi na forum w ogłoszenie wyników i się widzi swój nickname. Poza tym gdyby takie coś było zaraz na GC byłby płacz, że ktoś odpadł itd. sprawy, których prawdopodobnie nie zrozumiesz. Mnie osobiście odpowiada teraźniejszy system losowania zwycięzców - niech tak zostanie.
Wszystko
03-01-2013, 18:03
Przeciez wiadome, że chodzi o każde losowania, żeby po prostu było losowanie graczy widoczne w grze, a nie tylko wyniki podane na stronie a losowanie nie wiadomo gdzie przeprowadzane, przez kogo ;]
Mamed first
03-01-2013, 18:56
Nie wiem co ty ćpiesz, ale dobry towar
#t
Jestem na nie
a losowanie nie wiadomo gdzie przeprowadzane, przez kogo ;]
Pewnie przez jakiś wypasiony skrycior którego nigdy nie pojmiesz.
#t
Losowania były takie od zawsze i na zawsze pozostaną. Jestem na nie, beznadziejna propozycja bez szans na wprowadzenia jej do gry.
Zbędne ulepszenie, które tylko bardziej by spowolniło serwer.
Jestem na nie.
skończ z tymi propozycjami, od dziś 10 propozycji dziennie? :D
jestem na nie, ponieważ jest to full zbędne, temat zamykam (:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.