View Full Version : Stacja Orient City, czyli war wolfy jako "kolejka turystyczna"
Wszystko
04-01-2013, 14:24
Pomyślałem, że można by wprowadzić pewne urozmaicenie, jak pamiętamy był kiedyś statek tibianic chyba, ale nie wiem czy dalej jest, jednak wszystko w tibii sprowadza sie do hi/cod , itd.
Proponuję na obrzeżach miast dodać stację i trasy przy brzegu i koło wody, myślę że to pasuje do tibii. Wyglądałoby to mniej więcej tak jak kulig, czyli war wolfy/orc ridery byłyby jeden za drugim. Na jeden wejść mogłyby 2-3 osoby i byłyby widoczne ich nicki.
Niektóre miejsca marnują się, więc można dodać główną stację w city a resztę jako przystanki i godziny odjazdów na tablicy na ścianie po kliknięciu look.
przede wszystkim byłoby to efektowne..i każdy by decydował jakim sposobem chce dotrzeć.. Dla mnie pomysł jest po prostu dobry.
@edit
Napisałem, chodzi o stację. Czyli w City masz stacje, na ev przystanek, na can przystanek itd. i np. gdzies na drugim końcu mapy masz stację. Trasa od jednego odcinka do drugiego z przystankami :)
/Demon/ ZACZNIJ EDYTOWAĆ POSTY!
gwnstopro
04-01-2013, 15:45
Trochę śmieszna propozycja. Nie wiem po co to, każdy kto chce wejść na wolfa to idzie na poh i już. Jestem na nie.
Lechista92
04-01-2013, 15:49
Że niby byłby to taki "kulig" jako wycieczka po city? Trochę dziwne i śmieszne to fakt. Na czym by to polegało? Na przejażdzce wokół city? Nie kumam. Rozpisz się jakoś, podaj wstepny plan bo nie ma co analizować ;f
# Niedługo to wymyślicie lot balonem za 100 cc ;d
Napisałem, chodzi o stację. Czyli w City masz stacje, na ev przystanek, na can przystanek itd. i np. gdzies na drugim końcu mapy masz stację. Trasa od jednego odcinka do drugiego z przystankami :)
Czyli wsiadasz tak np. o godzinie 16:07 i jedziesz sobie tym "kuligiem" do EV? I widzisz całą drogę tak? :D
Jeśli tak to skorzystałbym... raz może dwa żeby zobaczyć jak to wygląda :)
A jak to się ma do założeń tej gry, a mianowicie: expienia, lootowania, pekowania? Mógłbyś mi to wyjaśnić? Nigdy w życiu nie używałbym jakiegoś kuligu w tej grze, pomyliły ci się fora, czy jak?
Założeniem gry było zwiedzanie terenów, zabijanie napotkanych potworów a nie nabijanie lvl, gracze sami znienili założenie tej jakże zacnej dla Was gry bez której teraz ludzie nie potrafią żyć (?) ;o
dziq76pl
04-01-2013, 16:28
Jestem na NIE. Weź stary przestań dodawać propozycję bo masz taką bujną wyobraźnię że żadna z twoich propozycji nie przejdzie. Może dasz propozycje że musisz marnować swoją manę (oczywiście że dostaję się do mlvla) po to żeby tworzyć górę lodową i żeby zniszczyć Titanica i jak się go zniszczy to dostaje się pacc runę za darmo?
Jak już pisałem jestem na NIE. Jedyna twoja propozycja jaka by "przeszła" to taka żeby osłabić ek, więc jak chcesz to nasunąłem Ci już pomysł i pisz :D
Eeee a kto chciałby tracić czas i zamiast pk'owac, expic albo melanzowac z kumplami to jeździć na kuligu w grze.
Dobrze ci radze odstaw tibie na miesiąc.
Nie
#*~Capitan#*~
04-01-2013, 16:54
Hello to jest gra tibia a nie park rozrywki jestem na Nie
Zii Baba
04-01-2013, 18:01
I po co takie cos xD Gdyby bylo co zwiedzac w city bylbym na tak, ale fakty sa takie, ze nic do zwiedzania nie ma, jestem na nie.
Zarexoholik?
04-01-2013, 18:14
A jak to się ma do założeń tej gry, a mianowicie: expienia, lootowania, pekowania? Mógłbyś mi to wyjaśnić? Nigdy w życiu nie używałbym jakiegoś kuligu w tej grze, pomyliły ci się fora, czy jak?
MorgiBack
04-01-2013, 18:26
Śmieszne i głupie. Tak jakbym widział stacje i przystanie w Word of Warcraft.
Szczerze nie potrzebne i głupie :P. Robić na siłę coś z niczego.
Sasha Rookslayer
04-01-2013, 18:27
Powiedz mi, a po co w ogóle zrobić taki ''kulig'':confused:
Zrobić przystanek i stację, napisz mi po co to, na co... Od wędrowania na inna wyspę służy statek, a nie jakiś ciągnik XD
Uwierz, że pomysł nie jest dobry. Jestem na nie.
heh masz rację dla ciebie dobra ale pisz propozycje bardziej którę zwiększą liczbę graczy na serverzę a nie nowości które i tak są niepotrzebne tutaj .
Nie.
Kumpel Armii
05-01-2013, 01:18
Pomysł jest straszny, a Twoja wypowiedz zupełnie nie do ogarnięcia. Fantazji Ci nie brakuje, nawet nie wiem czy mogłoby coś takiego działać?
Najlepsze jest to z godzinami odjazdów :D Troszkę za bardzo realnie to potraktowałeś :P
Na statkach też w takim razie powinny być godziny rozpoczęcia podróży :p
Jestem na nie.
Fir$t Norixuf
08-01-2013, 20:36
Czasem wydaje mi się że nie myślicie zanim napiszecie propozycje, nam potrzeba reklamy aby ten serwer przyciągał ludzi, tym bardziej że twoja propozycja jest wogólę nieczytelna, pomieszałeś.
Laytenkowy
08-01-2013, 20:41
Może ciastko do tego?
Człowieku zrozum, że to jest Tibia i niektóre pomysły w tej grze nie przejdą, albo do tej gry nie pasują. Jak dla mnie kolejna bezsensowna pierdoła nikomu nie potrzebna. Napisałbyś w końcu jakąś propozycję, która ma sens i nie będzie to przelot helikopterem nad City...
Norbison
08-01-2013, 21:05
Całkiem ciekawa propozycja znudziło ci się expienie/pekowanie udaj się na wycieczkę krajoznawczą po nieznanych terenach APO.
Jestem na NIE
Propozycja nie wejdzie w życie. Temat zamykam.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.