PDA

View Full Version : Pisanie e-maili na pomoc*********.pl to strata czasu

KopMordo
05-01-2013, 16:44
Dzień dobry,
napisałem e-mail na podany adres w tytule tematu w:

Piątek, 30 Listopada 2012 16:50
Do tej pory nie dostałem odpowiedzi.

Wiem, że olewanie graczy przez administrację to chleb powszedni, ale wszystko ma swoje granice. Ile jeszcze muszę czekać, aby dostać odpowiedź? Miesiąc, dwa czy rok? Co do treści e-mailu była w zupełności poprawna, ponieważ stosowałem się do wskazówek Pana Tygrysa.
Pozdrawiam, oburzony KopMordo.

Sasha Rookslayer
05-01-2013, 16:52
Również mam 2 maile od sierpnia i nadal nikt mi nie odpisał. Jedyne rozwiązanie, aby odpisali nam, to napisane do Rinsona, Bleyna, lub Sayto, aby oni to napisali do Mortiisa, to może w końcu nam ktoś odpowie na Maile:confused:

Może ktoś z szanownej Administracji odpowie w tym temacie to będę wdzięczny.

Bleyn
05-01-2013, 18:20
Mogą być dwa powody dla których nie dostałeś do tej pory odpowiedzi:
źle sformułowany mail
problemy techniczne co z tym się wiąże nie dostałeś jeszce odpowiedzi

Jeśli według Ciebie powód opisany w mailu był dobrze sformułowany spróbuj napisać ponownie maila.

gwnstopro
05-01-2013, 18:59
Też napisałem poprawnie z 2-3 maile i nie dostałem żadnej odpowiedzi. Spróbuj w grze(ctrl+r), tam częściej dostawałem odpowiedzi . pozdro

~~<Biohazard>~~
06-01-2013, 09:57
Aha ;/
Wlasnie napisalem niedawno e-mail'a czyli mam nie czekac na odpowiedzc ;)

Rekrut
06-01-2013, 11:30
Nie przejmuj się:D Ja też gdzieś tak napisałem maila do Mortiisa i nie odpisał jeszcze.

Czarodziej Xardax
06-01-2013, 13:35
na tygrys*********.pl tez nie odpisuja : )

Okey
06-01-2013, 14:49
na tygrys*********.pl tez nie odpisuja : )

Tygrysa nie ma od 17 grudnia, nie zauważyłeś?

Napisałem jakoś 20~~ grudnia i nic, no ale nie jestem zły. Co do spraw z gry to są odwołania, macie rrv, nie spamujcie na maila co

Tygrys
08-01-2013, 16:13
Wybaczcie... Nie było mnie jakiś czas (miesiąc+), ale teraz już jestem i w najbliższych dniach dostaniecie odpowiedź. Jednakże odpowiadam na maile głównie od grudnia. Jeśli nie dostałeś odpowiedzi na mail napisany np. w listopadzie, napisz go ponownie.

Pragnę jednak napisać, że sprawy dot. hacków, to nie moja 'broszka', dlatego nie odpisuję nawet na nie. Ew. Mortiis odpisze w późniejszym czasie.

P.S
Mail tygrys*********.pl należy wyłącznie do mnie, a sprawy z nim związane powinny dotyczyć jedynie dodatków do domków. Na inne albo nie odpowiem, albo sam nie wiem - nie pomogę?

Również postaram się w najbliższym czasie odpowiedzieć na PW, jednakże nie wszystko naraz. Postaram się to wszystko ogarnąć w przeciągu 2,3 dni.

Xzaz!t
08-01-2013, 16:19
Tygrys Ty zawsze przepraszasz za cała ekipe(dobra należysz do niej), ale po co? Ty jedyny cokolwiek tutaj robisz. A Mortiis?(założyciel APO, nie licząc teraz Ciebie), gdzie jest? Dlaczego Mortiis założył emial na który ma wyjebane? Ty zajmujesz się tylko domkami(chyba dla nikogo to nie jest dziwne), a Mortiis? Co on w ogóle robi? - bo z tego co wiem to nawet skryptami zajmuje się od ?? Santano.

Więc jeżeli ktoś ma pretensje to tylko i wyłącznie do szanownego Kamila, który ma na was z góry wyje*ane.

Ps. Niewygody post = delete ;)

#*~Capitan#*~
08-01-2013, 18:46
Do ciebie Tygrysie nie mamy pretensji jedynie ty coś tu robisz ( dla serwera ) żeby nam się przyjemniej grało i dziękujemy tobie za to :) . Nie było Cię nie musisz podawać przyczyny dlaczego to twoja prywatna sprawa.. ale w sumie gość który napisał powyżej posta ma racje gdzie jest Mortiis czy Santano ?? myślę że sami powinni napisać czemu nie maja czasu na serwer.

Mam nadzieję że jednak to się zmieni. Czekam na odpowiedz na pw.

Pozdrawiam.

Laytenkowy
08-01-2013, 18:55
2x up

Co racja to racja, Tygrys odwala kawał dobrej roboty na serwerze,a jego nieobecność to po prostu sprawy życiowe i nie należy w nie ingerować.

Tak marginesem to pozostała część ekipy też na pewno coś robi - ale nie widzimy efektów ich pracy. Jesteśmy tylko zwykłymi graczami - niektóre rzeczy sa w ukryciu. Poza tym, ostatnio kroi się bardzo ciekawa teoria jednego z użytkowników naszego forum. Dokładniej wszystko opisane tutaj. (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=114184)
Mam nadzieję, że istniejecie :D :D :D :D

#Sasha

Wiem, że pan Mortiis istnieje :) Nie jestem jakimś jaskiniowcem ...

Sasha Rookslayer
08-01-2013, 20:15
Wybaczcie... Nie było mnie jakiś czas (miesiąc+), ale teraz już jestem i w najbliższych dniach dostaniecie odpowiedź. Jednakże odpowiadam na maile głównie od grudnia. Jeśli nie dostałeś odpowiedzi na mail napisany np. w listopadzie, napisz go ponownie.

Pragnę jednak napisać, że sprawy dot. hacków, to nie moja 'broszka', dlatego nie odpisuję nawet na nie. Ew. Mortiis odpisze w późniejszym czasie.

P.S
Mail tygrys*********.pl należy wyłącznie do mnie, a sprawy z nim związane powinny dotyczyć jedynie dodatków do domków. Na inne albo nie odpowiem, albo sam nie wiem - nie pomogę?

Również postaram się w najbliższym czasie odpowiedzieć na PW, jednakże nie wszystko naraz. Postaram się to wszystko ogarnąć w przeciągu 2,3 dni.

Tygrys, każdy rozumie, że Ciebie nie ma. ''Pojawiasz się i znikasz'', nie wiem dlaczego. Czy nie masz na prawdę już czasu, czy masz problemy życiowe, czy w ogóle jeszcze coś innego. Nie wnikam... Ważne, że znowu jesteś i mam nadzieje ogarniesz wszystkie sprawy, które Cie ominęły w czasie, kiedy Cię nie było.

Tygrys, lecz mógłbyś się bardziej zaangażować w życie serwera. Tylko Ty coś tutaj chyba robisz (bo u innych pracy prawie w ogóle nie widać - nie obrażając resztę Ekipy). Mam nadzieje, że zajmiesz się sprawami dotyczącymi serwera, a nie, że będziesz znowu przez 2 tygodnie aktywny, a nawet bardzo aktywny, a pozniej znowu urlop w grze.

Odnośnie emaila, który dotyczy Mortiisa. Po co założył Mortiis tego Maila, skoro nie odpisuje? Nie ma nawet w tygodniu 30 min, aby przeglądnąć skrzynkę:confused: To nie jest brak czasu, tylko olewanie graczy, którzy grają, oraz płacą pieniądze dla kieszeni Mortiisa :). Mogłby również Mortiis się zaangażować.

Laytenkowy, Mortiis istnieje. Temat został zrobiony dla prowokacji. Santano, miał niby wrócić w grudniu, ale nawyrazniej była to plotka. Co tak naprawdę się z nim dzieje? Nikt tego nie wie.

Tygrys, mam nadzieje, że teraz, kiedy masz ''czas'' ogarniesz sprawy związane z serwerem.

Rekrut
09-01-2013, 20:30

P.S

To w ogóle nie odpisujecie może co?! Będzie najlepiej jak daa was... Bo od tgo do tego nie odpisuję! Żal!!!!!!!!!!!