PDA

View Full Version : City w oku kamery

Wszystko
05-01-2013, 17:30
Propozycja jest następująca, zamienić nudne screeny na stronie, które kazdy ma gdzieś i które w ogóle nie zachęcają na kamerę online ustawioną po środku tego kwadratu czy co tam dziś jest.

Obraz przesyłany byłby w formie .gif , byłby płynny na wiekszości łączy myślę. Od razu po wejściu na stronę każdy mógłby zobaczyć co dzieje sie na apo w pomniejszonym oknie, natomiast po kliknieciu pojawiłoby się wieksze okno, obejmujące kawałek depo, kawałek temple. Dodałem w tym dziale propozycję, bo w końcu dotyczy i strony i gry, nie mogłem sie zdecydować..

Azielu$
05-01-2013, 17:38
Jestem na nie. Nawet jeśli by to było możliwe to i tak serwer jest wystarczająco obciążony.

'Boonek'
05-01-2013, 17:41
Jestem na nie. Nawet jeśli by to było możliwe to i tak serwer jest wystarczająco obciążony.

No dokladnie..

co chwile sa problemy jakies, taki pomysl niby jest fajny, ale wydaje mi sie ze w ogole nie potrzebny.. lepiej w reklame wpierdalac

Pit
06-01-2013, 02:02
Nie wiem nawet czy taka opcja jest możliwa do wykonania :)

Ale nawet jeśli to i tak jestem na nie.

Zii Baba
06-01-2013, 02:11

Tak, pierdolcie takie rzeczy i nadal oczekujcie updateow, spoko !
@top
Zjebana propozycja, jestem na nie... Po co takie cos ?

Arab
06-01-2013, 03:46
Po co komu dodatkowe obciazenie serwera ?
wez stary ogarnij xd
Jestem na nie.

Metaxa Grzesiek
06-01-2013, 10:53
Jestem jak najbardziej na NIE!

Koleś czytam Twoje propozycje to łapie się za głowę...

Rekrut
06-01-2013, 12:12
Glupi pomysł z monitorowaniem city :D Jestem na nie.

Kimus The Master
06-01-2013, 12:26
Gracze ostatnio często narzekają na lagi. Tego typu bajer pewnie dodatkowo spowolnił by server.
Jestem na NIE! Jeśli chcę zobaczyć co dzieje sie w City loguje się do gry a gdy jestem daleko od City loguje na noob chara..

Laytenkowy
06-01-2013, 12:53
Dobrze nieprzemyślana propozycja, jestem na nie.

Po co to komu potrzebne? Kiedyś były podobne pomysły, nie było szczególnego zainteresowania ze strony ekipy. Wyślij satelitę do kosmosu, będziesz mógł oglądać co się dzieje na całej mapie APO.

Sasha Rookslayer
06-01-2013, 14:11
Monitorowane City? Ludzie, co Wy jeszcze wymyślicie... Może kosmiczne statki, ufo, które pojawia się i znika, albo może słońce w Tibii:confused:

Powiedz mi, po co, na co? Robisz drugą Rl Tibie, że ludzie widzą inne osoby, które coś tam robią? Jestem na Nie... Jeżeli chcesz wiedzieć co się dzieje, to wejdz w grę, a nie :l

Podpisuję się do reszty graczy, które mówią, że obciążyłoby to serwer.

Mamed first
06-01-2013, 14:59
Jestem na nie. Argumentów nie trzeba pisać ponieważ wyżej inni userzy wypisali.
Jednakże, jeżeli propozycja weszłaby w życie serwera proponuje dodać taki sprzęt.

http://i49.tinypic.com/jg3wqu.jpg

Ta mniejsza kamerka może robić za atrape !!

Demon
06-01-2013, 15:17
<zaśmiane>, poważnie zacząłem się śmiać do komputera jak przeczytałem Twoją propozycje :D

przestań to pisać, bo really, ale takie rzeczy jakie Ty wypisujesz [kuligi, monitoring etc.] nie mają prawa przejść na takim serverze jak APO

#*~Capitan#*~
06-01-2013, 18:27
Ta weź sobie stary kup kamere w pokoju i się nagrywaj :confused::confused:! Jestem na nie

Τettmeier
06-01-2013, 18:37
Monitorowane City? Ludzie, co Wy jeszcze wymyślicie... Może kosmiczne statki, ufo, które pojawia się i znika, albo może słońce w Tibii:confused:

Powiedz mi, po co, na co? Robisz drugą Rl Tibie, że ludzie widzą inne osoby, które coś tam robią? Jestem na Nie... Jeżeli chcesz wiedzieć co się dzieje, to wejdz w grę, a nie :l

Podpisuję się do reszty graczy, które mówią, że obciążyłoby to serwer.

jak można napisać "Nie" z wielkiej litery w środku zdania, co Ty ćpasz

W gruncie rzeczy fajna sprawa.

Faamous
06-01-2013, 22:15
Ja pierdole.

Zrób sobie tp w pokoju i bedziesz mogl sobie wejsc do city /ciach/...

Nie.

Zarexoholik?
06-01-2013, 23:43
Kamera w Tibii? Po co to komu, to nie big brother, orientuj. Jak niby ta kamera miałaby wyglądać i działać? Na zasadzie TibiaCasta city? Beka, nierealne, bezsensowne.

elmO.
06-01-2013, 23:43
<Jebnięcie_w_czoło> ???

#t haha propozycję dałeś ostrą ! :D noo kolego XD najlepiej nich zrobią też monitoring na respach, żebyście wiedzieli co zajęte ! :D

MorgiBack
06-01-2013, 23:57
A ja jestem ciekaw czy jest to wg możliwe. :D

I co na środku city stałby 'fotoradar' i robiłby nam film yea?
Ciekawe jakby wyglądał... Hmm jak? Hero ? albo jak Omen ?
Rozbawiłeś mnie :D

Bardziej idiotycznego pomysłu nie czytałem. :D

Fir$t Norixuf
08-01-2013, 20:31
Lepiej zareklamować dobrze serwer aby ludzi przybywało bo jak widać ubywa niż coś tak zbędnego. Nie jest to potrzebne. To ludzi nie przyciągnie.