PDA

View Full Version : [PC] Wyscigi i Rajdy

Bambucha Rook
05-01-2013, 20:03
Jakie polecacie nowe dobre wyscigi? procz nfs'ow :D

moga byc wyscigi i rajdy

jedyna opcja klawka ;/

#Anonimowy
Dirta sobie scigane na bank :P

#Demon
Napierdalalem w ta gre grubo dobry rozpierdal sie tam dzieje najwiekszy na mapie Canion :D

#Aziel
Poczytam o tej gierce :)

Anonimowy
05-01-2013, 20:40
Wiesz czym się różni rajd od wyścigów?:P Sprecyzuj bardziej czego oczekujesz od gry, na pewno coś doradzimy. Napisz też czy chcesz grać na padzie, klawie czy kierownicy.

Klawka... hmm

Ogólnie jestem pilotem w rajdach, także wyścigi raczej mnie nie kręcą na pc, tylko rajdy, jeśli nie zależy Ci na grafice, to możesz pograć w Colina 3(pilot zgrany, nie myli komend,odcinki ciekawe i nie ma czegoś takiego jak ręczny przy 200km/h w zakręcie dwójkowym), jak chcesz mieć dobrą grafikę, to polecam Dirta 3, fajnie wszystko oddane, możliwość ustawienia samochodu, trochę można się pobawić, pilot też zgrany, bez błędów na trasie przy dyktowaniu. Odradzam WRC 1 i 2, ale polecam 3, gra się jak w grę zupełnie innego autora, 1 i 2 to gra dla dzieci, zaś w 3 można się pobawić z setami samochodu, auta odwzorowane praktycznie 1:1, masz też bodajże 3 załogi polskie, tryb kariery rozbudowany, ale lekką porażką jest to, że pilot czasami się potrafi pomylić, ew podyktować Ci zakręt zbyt późno. Jedyne co trzeba zrobić to wylączyć wspomaganie hamowania, bo to zarówno wspomaga jak i utrudnia grę. Jeśli chodzi o wyścigi, to grałem w jedną grę, starą bo starą, ale dobrze zrobioną- GRID. Każdemu kto chce pograć w rajdy polecam kupno kierownicy i pogranie w Richard Burns Rally, jest to symulator, najtrudniejszy jaki wyszedł, Life for Speed przy tym to pikuś, masz całą szkołę jazdy, gdzie masz prawdziwe techniki rajdowe pokonywania zakrętów, wchodzenia w nawroty, a nawet hamowania, żeby auto nie wpadło Ci w poślizg. Nawet najdrobniejszy, nieprawidłowy ruch kierownicą prowadzi do dzwona. Jak masz jakieś jeszcze pytania to pisz :D

Demon
05-01-2013, 22:45
Split Second, nie pożałujesz ściągniętych 8gb[?] :)

!.Zormix.!
10-01-2013, 21:55
Test Drive: Ferrari Racing Legends (PC) Człowieku ta gra jest bardzo realistyczna tylko aby w nią grać najlepiej mieć kierownice do komputera inaczej nie ogarniesz zagraj a się przekonasz bardzo polecam ;>

Azielu$
11-01-2013, 18:53
Blur - bardzo fajna i ciekawa ściganka.