View Full Version : [7.6] [WYMIANY] Rekrutacja otwarta!
Precision
07-01-2013, 16:33
Witam!
Otwieram rekrutację ponownie, wybieramy osobę/y, która zajmie się wymianą na serwerze 7.6. Nabór trwa do środy (9.01), godzina 20. Do tego czasu proszę wysyłać podania do mnie na PW!
Każdy z Was ma szansę dostać się na 'pozycję' wymiennika, każde podanie rozpatrywane jest dokładnie. Prosze więc postarać się pisać w nim sensownie, nawet wręcz rozpisać. To naprawdę dużo daje
Wszystkie podania według tego wzoru niżej, inne nie będą rozpatrywane.
Tytuł wiadomości : [Rekrutacja][Nick forum]
Nick na forum oraz w grze (lub inne wcześniejsze konta jeśli chodzi o forum):
Jak długo przebywasz na APO:
Twój wiek:
Przeciętna ilość czasu poświęcana na serwer:
Coś o sobie/ Dlaczego Ty? (tu proszę pisać według własnego uznania, każdy pomysł jest dobry i do każdego podania podchodzimy indywidualnie, brak kryterii):
Tu kryteria ogólne, nic się nie zmieniło :
- Minimum 50 postów na forum.
- Nienaganna opinia na serwerze.
Życzę powodzenia i czekam na podania! :)
Krytykę na temat obecnych wymian proszę zachować dla siebie, posty nie na temat będą raportowane.
Czarodziej Xardax
07-01-2013, 16:34
Powodzenia wszystkim ; )
Witam!
Otwieram rekrutację ponownie, wybieramy osobę/y, która zajmie się wymianą na serwerze 7.6. Nabór trwa do czwartku (1.01), godzina 22. Do tego czasu proszę wysyłać podania do mnie na PW!
#
Chyba miało być 10.01. :D Powodzenia również.
Powodzenia wszystkim, mam nadzieje, że zostanie wybrana odpowiednia osoba/osoby :)
^edit
poszło :)
Rozważam złożenie kandydatury, bo mogę troszkę więcej czasu poświęcić na serwer. Na szczęście mam czas do czwartku!
Wszystkim, którzy mają zamiar zgłosić się na wymiennika życzę powodzenia. :)
Merranus <3
07-01-2013, 17:52
Ja bym sie pisał na to czest osb skiluej na trainerach , i dosc sporo siedze na apo , leczs nie posiadam 50 postow na forum , i niewiem czy to nie jest przeszkoda jakas :/
/Demon
Tu kryteria ogólne, nic się nie zmieniło :
- Minimum 50 postów na forum.
John Cena
07-01-2013, 17:56
Up dobicie 6 postów do czwartku to nie problem
A co do tematu życzę wszystkim powodzenia i biorę się do pisania.
Powodzenia. Mam nadzieję, że wygra ktoś ogarnięty. :D
Powodzenia wszystkim i mam nadzieję, że wygra osoba, która po jakimś czasie nie będzie olewała swoich obowiązków.
Zii Baba
08-01-2013, 19:03
Up dobicie 6 postów do czwartku to nie problem
Nom, a potem bedzie wymieniac tak jak i Bonus czy jak mu tam bylo xD
@top
Mozliwe, ze zglosze kandydature.
#*~Capitan#*~
08-01-2013, 19:13
Powodzenia wszystkim życzę moim zdaniem powinna byc wybrana osobą która poświeca czas na serwerze , opinia swoja drogą choć nigdy dla każdego będziesz super fajny . :)
Precision
08-01-2013, 20:19
UWAGA!
Rekrutacja trwa do jutra (środa) z moich powodów osobistych zostaje ona skrócona. Inaczej nie będę w stanie dać Wam wyników dokonanego wyboru. Zainteresowane osoby proszę o jak najszybsze wysyłanie podań!
Sasha Rookslayer
08-01-2013, 20:44
Powodzenia dla wszystkich. Sądzę, że wygra ktoś, kto będzie często aktywny.
P.S
Również napisałem co nieco o sobie :D
Myślę, że Demon wygra :).
Fir$t Norixuf
08-01-2013, 21:18
Sam startuję, mam nadzieje że rozważą moją propozycje jak wiadomo jest ich wiele i ciężko będzie sie dostać;)
Jednakże administracja wie najlepiej co robić i kogo wybrać :)
Życzę wszystkim graczom powodzenia :)
moim zdaniem nie powinni brac udzial ci co byli juz wymiennikami albo wylecieli :d taki Xelix np jak nie ma czasu to po co sie wpierdala? XD
'Boonek'
08-01-2013, 22:04
dadza pewnie moda albo starego wymiennika i chuj z tego bedzie ... jeden server jedna pozycja tyle
dziq76pl
08-01-2013, 22:05
moim zdaniem nie powinni brac udzial ci co byli juz wymiennikami albo wylecieli :d taki Xelix np jak nie ma czasu to po co sie wpierdala? XD
Zauważ ile on wymieniał postacie, teraz np. jest bardzo często w grze, więc jak dla mnie nie powinieneś szukać problemów
Osoba powinna byc taka jak kimuss zawsze ma czas na wymiane;] Sasha? Nigdy nie wymienilbym u Ciebie, Xelix/Demon to bedzie dobre rozwiazanie;)
t#
powodzenia
/Demon
skromne dzięki :)
Napisałem podanie :D Grzesiu, kiedy będą wyniki?
/Demon
miały być jutro o 22 więc będą dziś o 22? :D
Lolipops
09-01-2013, 11:49
Zgłosiłem swoją kandydaturę może coś z tego będzie hmm....
Doktor Watson
09-01-2013, 15:47
Napisałem podanie :D Grzesiu, kiedy będą wyniki?
/Demon
miały być jutro o 22 więc będą dziś o 22? :D
A nie jest napisane czasem 20? :D Zależy ile będą się namyślać :)
/Demon
fakt, mój błąd :)
Dużo osób pyta, o której będą wyniki, a więc REKRUTACJA trwa do 20:00 dnia dzisiejszego, a WYNIKI będą ok. 21:00-22:00~ dnia dzisiejszego!
Dementor
09-01-2013, 17:56
Osoba na to stanowisko powinna cieszyć się dużym zaufaniem wśród graczy i mająca dość sporo wolnego czasu. Najlepiej jeśli byłby to ktoś z ekipy/dawnej ekipy, aby nie było z nim problemów. :p Życzę wszystko uczestnikom powodzenia, a graczom zadowolenia z nowego wymiennika. ;)
#*~Capitan#*~
09-01-2013, 18:10
I tak wiadmo że wygra demon lub xelix ... znajomości.. :(
Dementor
09-01-2013, 18:32
Nawet jeśli ktoś z nich to czy byłoby źle? Przecież są to osoby godne zaufania, które na pewno nikogo nie oszukają i mają raczej trochę wolnego czasu, w którym mogliby wymieniać. :) Jeśli ktoś z wyżej wymienionych osób zostałby wybrany na tą posadę to uważam, że byłoby ok. Ogólnie im nie boje się zaufać, bo nie obawiam się o postać i kase...
Lolipops
09-01-2013, 18:38
Inne też zasługują na szansę mimo iż sa mniej znani i nie mają znajomości.
Ja bym postawil na nowe mniej znane osoby
xelix ... znajomości.. :(
Xelix ma małe szanse gdyż już był wymiennikiem i zrezygnował z tej funkcji. Mógł zawiesić działalność a nie rezygnować.
Nie wiem o co wam chodzi Xelix, Xelix... Jak ja nawet nie piszę podania. :/
#top
Ciekawy jestem kogo wybierzecie ;)
Czarodziej Xardax
09-01-2013, 20:04
Koniec. Teraz czekac na wyniki ^,^
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.