View Full Version : [7.6] [WYMIANY] Wyniki!
Precision
09-01-2013, 20:46
Witam, wraz z Sciexem (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=18186) dokonaliśmy wyboru wymienników. Krótko i na temat, oto wyniki (kto wygrał) :
- Armianin
- Demon
- Czarodziej Xardax
- Marcello
Rekrutacja była poprowadzona szybko i sprawnie. Nowi wymiennicy dostaną oczywiście info 'jak wymieniać dobrze' i w każdej sprawie mogą dopytywać się czegoś nas - obecnych wymienników. Polecam pisać w do Sciexa. :)
Ja będę nieaktywny do końca stycznia zapewne z powodów osobistych.
Dziękuje za liczne podania, te lepsze i gorsze..te dłuższe i krótsze. Dzieki! :rolleyes:
Mam nadzieje, że nowi wymiennicy spełnią właściwie swoją rolę. Nie wybieraliśmy na zasadzie faworyzacji danych użytkowników.
Laytenkowy
09-01-2013, 20:47
No spoko, czterech nowych wymienników ;)
Mam nadzieję, że będą się dobrze spisywali i 'nasze' konta będą w dobrych rękach :)
#*~Capitan#*~
09-01-2013, 20:48
Gratuluje nowym wymiennikom jedynie z tych wybranych myślę że Demon będzie dobrze spełniać swoja role... w ogóle moje podanie nie podlegało weryfikacji.. :confused:. Cóż szkoda choć uważam że dobrze bym wykonywał swoja pracę na tym stanowisku.
'Boonek'
09-01-2013, 20:50
Jedynym dobrym wyborem jest Marcello, demon w sumie tez ale to moderator wiec nie powinien sie pchac, reszta to ch** wie kto
#t gratuluje
Armianin
09-01-2013, 20:50
Dziękuje Wam. Mam nadzieję, że Was nie zawiodę :).
Oraz gratuluję innym zwycięzcom!
a Armianin to dziecko i pewnie kogoś oszuka jak nabierzecie do niego zaufania.
Po co miałbym to robić ? Żeby nie grać już nigdy więcej na APO ?
First Sasha Rookslayer
09-01-2013, 20:54
Wielkie gratulacje dla wszystkich zwycięzców!!
To, że Demon wygra, to każdy wiedział:confused:
Co do reszty wymienników dam sobie rękę uciąć, że miesiąc powymieniają pięknie, ładnie, a następnie odpuszczą sobie :).
Jeszcze raz, gz :D
:O! aż cztery osoby, nie powiem, że jestem zdziwiony, bo trochę się tego spodziewałem, ale dziękuję za szansę i postaram się wypełnić swoje obowiązki jak najlepiej!
Kimus The Master
09-01-2013, 20:59
Gratulacje!!
Żeby wam tylko nie udeżyła woda sodowa do głowy
Powodzenia życzę
Gratuluję wszystkim zwycięzcom nie mniej jednak będę wymieniać tylko przez Sciexa/Demona/Marcello.
Xardasa nie znam, a Armianin to dziecko i pewnie kogoś oszuka jak nabierzecie do niego zaufania.
Zii Baba
09-01-2013, 21:02
Gratlacje, chyba nie musze pisac, ze Marcello i Demon to dobry wybor xD
Myślę, że wybrane osoby są odpowiednie na tym stanowisku oraz nie zniechęcą się po 2 tygodniach wymian.
Tak naprawdę tylko 2 z tych 4 osób się nadają. Powinien Xelix tam być jeszcze :o
~~<Biohazard>~~
09-01-2013, 22:11
@up
Zgadzam sie brakuje tylko Xelixa :)
Demon/Marcello/Xelix.
Demon/marcello i xardax to dobry wybor ale u armianina nie bede wymienial nigdy;]
Gratuluje
gz dimon xdd reszta moze odejsc ;d
Lolipops
09-01-2013, 22:24
Myslę że Demon i Marcello będą miali sporo roboty a tamci udadzą się na przedwczesną emeryture xD.
Mimo wszystko gratulacje dla all.
Pozdrawiam Lolipops.
Dementor
09-01-2013, 22:39
No cóż, zobaczymy jak to będzie "w praniu". :) Myślę, że nie jest to zły wybór, aczkolwiek jednej osoby w ogóle nie kojarze i też troszeczkę jestem zaskoczony, że aż tyle osób dostało szansę, ale oby wszystko było ok i dobrze wykonywali swoje obowiązki. :D
Gratulacje!!
Żeby wam tylko nie udeżyła woda sodowa do głowy
Powodzenia życzę
Uderzyła :verymad:
#Topic
Gratulacje dla nowych wymienników, powodzenia w wymienianiu.
Oby byli lepsi, niż Ci co tak nisko upadli. :D
Na PW przyjmuje zakłady który wymiennik odpadnie jako pierwszy! Do wygrania roczny zapas piwa prosto z beczki Pirata Jack'a!
#t
Wiedziałem że będzie Demon! Oby jak najdłużej! GOOD LUCK FELLAS
Mamed first
09-01-2013, 23:36
Gratulacje
KaZeK - Wchodzę!!!, stawiam na Marcello
Xayn : )
10-01-2013, 09:55
Gratulace demon. I tak przynajmniej 1 zrezygnuje ;d
Trochę dziwne wybory, jak napisał magik żal i rozpacz, ale życzę im jak najlepiej. Oczywiście oprócz Demona, bo jemu nie trzeba nic życzyć, sam sobie dobrze poradzi! Marcello tak samo : D
Demon to było pewne, ale dobrze bo widać, że chłopak ma zapał. Drugą osobą, która się nadaje to Armianin, a reszty nie będę komentował, ponieważ nie znam.
Metaxa Grzesiek
10-01-2013, 21:32
Wielkie gratulacje dla Demona i Marcello innych nawet nie znam i nie słyszałem o nich xd
Powodzenia :P
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.