View Full Version : [Strona] Gazeta APO na stronie
!.Zormix.!
10-01-2013, 12:05
Moja propozycja dotyczy dodanie gazety mniej więcej historii na stronie w gazecie była by historia całego servera
1.kiedy jakaś nowość została dodana wszystko !
2.Jak się zmieniło APO przez te wszystkie lata
3.Kto jako pierwszy osiągnął dany poziom oraz skill
4.Ciekawe info co kiedy zostało dodane .
+ Jeśli to nie wypadli można zrobić APO wikipedie i tam wszystko było by opisane ; d.
Szkoda czasu coś takiego tworzyć, jest na to o wiele za późno. Jestem na nie.
+ Jeśli to nie wypadli można zrobić APO wikipedie i tam wszystko było by opisane ; d.
Kiedyś miało powstać APO Wiki, nawet zajmowałem się pisaniem artykułów do niej. Lecz projekt szybko upadł ze względu na małe zainteresowanie ze strony Administracji (tego nie jestem do końca pewien). Jednakże gdyby taka Wikipedia powstała, jestem na tak.
#Wstrzymam się od oddania głosu.
Zarexoholik?
10-01-2013, 12:28
I po co to komu? Wypisałbyś, że 20 owner Neko Knighta wbił jakiś tam poziom, a 40 owner Sarumara wbił, któryś tam mlvl?
Strata czasu i bezsens.
Zii Baba
10-01-2013, 13:50
Ludzie na wlasna reke robia fan site takie jak cenniki, skoro chcesz cos takiego zajmij sie tym. Zrob projekt, przedstaw administracji, otworz strone... Byc moze administracji sie to spodoba i twoja ''gazetka'' zostanie fan site ? To samo tyczy sie wiki apo... Osobiscie uwazam, ze to zbedne, ale czyjejs kreatywnosci oceniac nie bede bo robil by to z wlasnej woli...
Bardzo fajny pomysł. Poczytałbym :>
Jestem na TAK.
Knight Lukas
10-01-2013, 16:59
Taki projekt zajmie za dużo czasu, dla obecnej ilości graczy raczej się to nie opłaca. Nowych graczy i tak nie przybywa, a Ci co tu są w większości wiedzą co, kiedy i jak.
Kimus The Master
10-01-2013, 17:18
Server już istnieje jakieś 7 lat +/-
Komu się będzie chciało przeglądać archiwa ( o ile tak owe instieją) i wypisywać osiągnięcia graczy którzy już dawno zapomnieli o istniueniu APO
Obecne osiągnięcia graczy tak naprawde gówno znaczą, bo przecież 9 na 10 postaci miało już minimum 10 ownerów...
Jeśli kogoś interesuja rzeczy ktore zostały wprowadzone na OTS to poprostu przewinie sobie dział nowości i będzie wiedział co kiedy i po co zostało dodane...
Jestem na NIE, tyle ode mnie...
~~<Biohazard>~~
10-01-2013, 17:24
Mysle ,ze za duzo pracy by bylo przy tym
Lolipops
10-01-2013, 18:19
Trzeba było to zrobić w czasie największej świetności serwera ,teraz to nie ma sensu ;/
Na Nie
Kiedyś były 3 odcinki APO News, chyba pamiętacie. :D
Gazeta jest bez sensu, za mało osób gra na serwerze żeby obciążać znowu nowe osoby do robienia takich pierdół. Lepiej wymyślić coś jak zachęcić graczy do grania.
Palladyn Zlosci
10-01-2013, 20:01
Szkoda czasu na takie glupoty.
@ Nie
Napiszę tak:
Jeśli zajął by się tym ktoś z poza ekipy i prowadziłby to porządnie, to czemu nie?
Na pewno jego gazetka lub taki fansite znalazłby się na stronie APO (odnośnik).
Jeśli jednak chodzi Ci o to, że takie coś miałaby robić ekipa i to głównie główna (;s) administracja, to niestety NIE... Na takie coś czasu nie posiadamy :(
#KaZeK
Nie przypominam sobie. A zainteresowałbym się tym na pewno ja, apo wiki dobra rzecz ;)
Jedyną opcją, nad którą warto się zastanowić to APO wiki.
Wiadomo, nie każdy wie wszystko, a w ten sposób doświadczeni gracze mogliby pomóc tym mniej, przy czym zapewne sami znaleźli by coś o czym pojęcia nie mieli :)
Mamed first
11-01-2013, 13:28
Jestem na tak
Każdy chciałby kiedyś wspomnieć jaki to Adasik był pro :)
Sasha Rookslayer
11-01-2013, 14:15
Apo wiki, czemu nie..... Ale, kto miałby na tyle czasu, aby ogarnąć to wszystko?
Jest to masa roboty, w końcu APO od 2005 roku jest :). Jeżeli jakaś osoba się zgłosi to robienia takiego czegoś i będzie to robiła dosyć dobrze, to można zrobić :). Na Tak.
Tutaj są ciekawe info z rooka ale nie edytowany już parę lat.
http://aposs.dbv.pl/viewpage.php?page_id=13
ORaz Rar item
http://aposs.dbv.pl/viewpage.php?page_id=40
Skoro by takie coś powstało to czemu nie ?
Chociaż jakie są Rar itemy na całym serwerze ; >
Fajne było by się wpisać na zawsze do takiej księgi hahah ;d.
Wszystko
11-01-2013, 17:07
Jestem za, jednak to nie wypali. Dlaczego? Bo gracze nie myślą.
Zrozumcie... taka gazeta musiałaby być w stylu jakiegos brukowca, informacje z chwytliwym tytułem np. ktoś wbił rs'a i wielkie zdjecie postaci z czarnym prostokatem na oczach jak u przestepców XD rozumiecie a nie jakies bzdety
~#*Nalesniczek Zla*#~
11-01-2013, 19:31
Jestem na tak.
Ale nikt nie będzie miał czasu i ochoty się tym zająć. Co za tym idzie, pomysł dobry lecz nie do realizacji :(
Dementor
11-01-2013, 20:07
Jestem na tak, dobra propozycja. Można byłoby zrobić coś takiego. :) Jeśli dałoby rade to np. zamieścić kto jako pierwszy wykonał sany quest i wiele różnych ciekawych rzeczy. Tylko teraz pytanie: kto by się tym zajął, bo jest z tym trochę roboty... Może jeśli administracja by się zgodziła to taka osoba zostałaby nagrodzona np. jakąś rangą na forum lub jakimś bonusem w grze. ;)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.