Zaloguj się

View Full Version : Kto usuwa moje tematy?

Wszystko
10-01-2013, 22:38
Przestancie usuwać!! pomysł z tutorialem jest pomocny dla nowych.

@edit
Dobra, ale jak ktoś napisał o minimapce to sie nie czepiacie, mój tutorial to inna sprawa, choć jakby sie tak teraz zastanowić to i to służy jako pomoc dla nowych. Wywyższacie w tym momencie Mr Fsza.

Arab
10-01-2013, 22:44
Gdybys podal chociaz jeden pomysl ale rozsadny nikt by nie usunal.
Zrozum ze Twoje wszystkie tematy ktore czytalem byly jebniete wiec sie nie dziw.

gwnstopro
11-01-2013, 11:13
Sorry ale z większości Twoich propozycji większość ludzi ma beke. Ogarnij trochę albo nie pisz w ogóle. Spamujesz codziennie propozycjami gdzie 90% jest na NIE, więc się nie dziw że usuwają twoje tematy. pozdrawiam i nie spamuj idiotycznymi propozycjami.

Czepi
11-01-2013, 11:28
Wiadomo - tematy, które niczemu nie służą, bo np. większość osób jest nie NIE nie są nikomu potrzebne i tylko zaśmiecają 4um:(. Gdybyś wymyślił coś fajnego, wartego uwagi na 100% nikt by twojego tematu nie skasował :cool:

Mamed first
11-01-2013, 13:25
Włącz mózg. Skoro ktoś usuwa tematy to coś jest nie tak z nimi.
Pisz sensowniejsze tematy :)

Okey
11-01-2013, 13:43
Twoje propozycje miały się nijak do tibii, propozycje które podawałeś były związane z rl życiem. Połowy nie dało się zrobić, druga połowa była bezsensowna, a ty pisałeś po kilka dziennie - tworząc nowe tematy do flame'ów i nabijania postów. Dlatego twoje tematy są usuwane. Zanim dodasz propozycje, przemyśl ją okiem tibijczyka i dopiero dodawaj. Przybiłbym piątkę temu co usuwa twoje tematy, osobiście miałem ich dość i jak widziałem, że nabijasz - raportowałem, sorki :[

Demon
11-01-2013, 14:02
ja je usuwałem, bo były full zbędne, dawałeś propozycje nie myśląc czy jest to w ogóle do wykonania/potrzebne