PDA

View Full Version : [Strona] Chatbox - zmiana

!.Zormix.!
11-01-2013, 15:44
wiadomo na Chatboxie nie siedzie zbyt dużo osób co wy na to by każdy mógł pisać bez logowania jako Gość NR? Ale oczywiście z limitem 1 wiadomość na 3minuty .

Albo chociaż bez logowania obserwować Chatboxa ;d

#demon nawet dał mi upomnienie bo bo napisałem mu, że ma tutaj moderatora a on napisał, że nie napisałem, że to o stronę chodzi a przy zakładaniu konta jest (strona)(forum) jak i (konto) kto tu ma moderatora wtf...

Armianin
11-01-2013, 15:54
Na nie. Ktoś chciałby czytać/pisać na chatboxie by się zalogował/zrobił konto .

Sasha Rookslayer
11-01-2013, 15:56
Uwierz, że dużo osób siedzi na CB, chociaż, że nie piszą. Jestem na Nie, zawsze była taka zasada, na każdym Forum, że tylko zalogowani gracze mogą pisać na CB. Jeżeli chcesz pisać na CB, a jesteś gościem - zrób konto. Jestem nie.

Demon
11-01-2013, 16:06
chatbox na stronie dostępny jest po zalogowaniu (jest pusty, bo prawie wszyscy o nim zapomnieli), a zrobienie konta to kwestia dwóch/trzech minut

Zii Baba
12-01-2013, 00:29
Uwierz, że dużo osób siedzi na CB, chociaż, że nie piszą.
Co ci jest ?
@top
Jestem na nie. Chatbox ma swoj regulamin, jak w przypadku zlamania go ukarac goscia? Nie mozna przeciez zabrac mu dostepu do calego forum banujac na ip...

Kimus The Master
12-01-2013, 09:09
Dla mnie jest to bez róznicy, bo i tak nie kożystam z CB

Τettmeier
12-01-2013, 09:46
Zrobił propozycje ten ktory sie tam nie odzywa. Od początku tego forum wchodzę tylko na chatboxa a tematy czytam przy okazji i jakoś nie mam zadnych klopotów z tym że siedzi malo ludzi, jak ich nie ma to trudno chyba nie będę płakał bo mam z kim rozmawiac niekoniecznie wlasnie tu na forum. :} Nie.

KaZeK
12-01-2013, 10:15
kożystam

To zamiast korzystać z ChatBox'a skorzystaj ze słownika :}

#t
ChatBox byłby spamowany przez niezliczone boty. :} Jestem na nie.

#edit
Mój błąd, przepraszam.

!.Zormix.!
12-01-2013, 12:51
Czy tu piszę forum czy strona ?

Sonda: [Strona] Chatbox - zmiana
!.Zormix.!

na przyszłość proszę czytać dokładniej i to jeszcze takie imbecały jak moderator i top user 3 lata z rzędy .

Magik
12-01-2013, 13:03
Jedyna zmiane, jaka bym wprowadzil na tym chatboxie, to taka, ze po zalogowaniu sie na stronie bylby on widoczny na glownej stronie - tak jak to jest na forum. Na pewno spora czesc uzytkownikow nawet nie wie, ze na stronie takze jest jakis chatbox... A tak po zalogowaniu bylby on od razu widoczny w gornym panelu. ;)

Week
12-01-2013, 13:14
Według mnie ten chatbox na stronie można nawet usunąć.
Dodany był wtedy, jak były jakieś problemy z uruchomieniem chatboxa na forum, teraz na forum jest chatbox, a na stronie nikt nie pisze.

Mr Fsza
12-01-2013, 14:50
Popieram w 100% Magika po zalogowaniu powinien być chatbox najlepiej z lewej strony i sobie pisać ;D .

Jak już jest to po co go kasować ;D

On powstał dla tych którzy nie mają konta na forum ; D.