Zaloguj się

View Full Version : [Strona] Muzyka na stronie

!.Zormix.!
11-01-2013, 16:45
Co myślicie o tym by na stronie głównej można było słuchać muzyki w tle po włączeniu play oczywiście lub też po wejściu od razu z możliwością wyłączenia

Nie chodzi tutaj o piosenki ale o jakąś miłą melodię oczywiście ; D :)

Wszystko
11-01-2013, 16:53
Podoba mi sie przycisk play. Raz kliknąć i tyle, a nie 89789456 opcji , ale zależy jaka to melodia...

Zii Baba
12-01-2013, 00:32
Melodia... Pewnie jeszcze Tygrys z Mortiisem maja otworzyc swoj zespol i sami ja nagrac? Jestem na tak, wrzucic player z jakims radiem...

Demon
12-01-2013, 01:02
jeśli ktoś jest w stanie napisać coś takiego, żeby brało kod z Muzyka (http://www.forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=72) i puszczało losowo tracki to byłoby całkiem ok, w razie czego jestem na tak :D

KaZeK
12-01-2013, 01:27
Od tego masz własne playlisty na pc, na yt też możesz taką plist zrobić. Jestem na nie, każdy normalny słucha na winampie/aimpie itp.

Sasha Rookslayer
12-01-2013, 04:39
Również jestem za wprowadzeniem takiego czegoś na stronę główną serwera. Naciśniesz play i Ci leci jakaś muzyka. Jaka muzyka? Różna :).
Myślę, że to nie jest dużo roboty, a na pewno ucieszyłoby wielu graczy.

Mr Fsza
12-01-2013, 14:47
Najlepiej od razu radyjko zrobić ; D...

Dla mnie jest to obojętnie ale jeśli coś takiego ma być to niech to będzie najlepiej radio lub jakaś fajna melodia choć i tak nikt z tego pewnie nie będzie korzystał najwyżej przez pewien czas aż się znudzi ;D.

Hegez89
12-01-2013, 16:04
Czemu nie fajna propozycja, wrzucić jakieś radyjko i można byłoby wybrać sobie kanał kto jaki by chciał :)

Shoarev
12-01-2013, 17:43
Moim zdaniem jest to beznadziejne, gdyż spotkałem się z taką opcją nie na jednym forum i tylko muliło stronkę i nie dało się jej nigdzie wyłączyć..
Chcesz muzykę to na yt wejdź.
Jestem na NIE.

Zarexoholik?
12-01-2013, 17:55
Aż tyle czasu spędzasz na głównej stronie APO żeby umilić ci ten czas muzyką? Ogólnie wchodzi się tam by zalogować na swoje konto ewentualnie sprawdzić bany/statystyki. Czy to wszystko zajmuje jakąś minutę może dwie. Oczywiście jestem na NIE, muzyki możesz posłuchać w radiu albo na youtube.

#niżej

To czemu się podporządkowałeś?

gwnstopro
12-01-2013, 18:31
Jeżeli nie muliło by to strony, to jestem za. W sumie sam nie wiem czy to jest potrzebne, jeżeli leciało by coś ogarniętego to bym korzystał w czasie gry na tym pięknym oteEsie

C h a d a <3
12-01-2013, 19:47
Dobra.!
@topic
Może być jeżeli nie będzie muliło strony oraz nie będzie puszczana denna muzyka :D

Kimus The Master
12-01-2013, 20:37
Słuchając muzyki wchodzę na YT na stronę na minute więc dla mnie jest to nie potrzebne a co za tym idzie?
jestem na NIE

Okey
12-01-2013, 21:49
Po co muzyka na stronie? Ja osobiście nienawidzę jeżeli mam włączoną swoją muzykę, której chcę słuchać, wchodzę na jakąś stronę a na niej gra jakaś muzyka na którą aktualnie nie mam ochoty Można wprowadzić radio, które wymaga wciśnięcia play, tylko po co? Każdy ma inny gust muzyczny, nie da się dogodzić wszystkim.

Jestem na nie.

Dementor
12-01-2013, 23:15
Moim zdaniem nie jest to potrzebne. Ewenualnie jeśli nie obciążałoby to strony i jeśli ktoś chce to może sobie włączyć lub wyłączyć to jeszcze mogłoby być. Chciaż tak jak już pisali jak ktoś chce sobie czegoś posłuchać to włącza muty z kompa lub yt. :)

#*~Capitan#*~
31-01-2013, 13:34
Pewnie nie pomyśleliście że takie radio by zmuliło Ciężko forum ?? -_- oczywiście głupota i jestem przeciwko Nie.