View Full Version : [Forum] Co dalej z reputacj??
!.Zormix.!
12-01-2013, 12:56
Jak wiadomo 6 osób na forum zdobyło już full reputację .
http://www.forum.toproste.pl/memberlist.php?order=DESC&sort=reputation&pp=30
zaraz będą następni związku z tym co dalej z reputacją ?
Co myślicie po zdobyciu 5 złotych gwiazdek by wprowadzić coś diamentowe ?
http://i45.tinypic.com/kamwqt.png
Lub inaczej zawsze może wyglądać gwiazdka lub Puchar ;D.
Byly juz podobne tematy... Jak dla mnie moze tak zostac, zawsze bedzie osoba, ktora w koncu dojdzie do maksymalnej reputacji. Dalej jest dozywotni props uzytkonikow z nizsza reputacja. xd
~trolling.
12-01-2013, 15:25
Jestem na TAK!
Dobre urozmaicenie dla forumowiczów :)
Oczywiście należy wymyślić coś, aby zdobycie maksymalnego reputa zajęło bardzo dużo czasu..
Może konkurs :>
Dalej jest dozywotni props uzytkonikow z nizsza reputacja. xd
zaśmiałem do kompa XD
^czy wprowadzanie nowych gwiazdek jest konieczne? (one też w końcu musiałyby być czymś zastąpione) z tego względu, że jest to koło bez końca jestem na nie
Moim zdaniem jest to nie potrzebne bo kto teraz patrzy Ci na reputacje ?
#t jestem na NIE
Już lepiej zwiększyć ilość reputacji na dany kwadracik/gwiazdkę/whateva' oraz zmniejszyć przyznawaną ilość pkt. reputacji.
Zii Baba
12-01-2013, 23:15
kto teraz patrzy Ci na reputacje ?
Np. ja.
@top
Skoro jest cos takiego jak reputacja na naszym forum powinna ona funkcjonowac jak nalezy. A moze szatanskie gwiazdki (pomysl Kowalza) XDD Jest duzo mozliwosci... Diamenty, rubiny czy ordery, a ktory wybrac ? XD Jestem na tak.
Kimus The Master
12-01-2013, 23:21
Oczywiście, że jestem na TAK
Można przecież zmienić maxymalną ilość gwiazdek na coś nowego np. Medal/order czy inne logotypy.
W sumie przydało by się takie coś ale też trzeba rangi dodać ; >>
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=89787
Osobiście najlepiej gdyby powstała taka Niebieska a po niebieskiej Czerwona; d
Dementor
12-01-2013, 23:41
Szczerze mówiąc to nie wiem czy jest to potrzebne. :) No, ale jakby nie patrzeć byłoby to drobne urozmaicenie. Może najlepiej niech wypowiedzą się Ci co mają full i czy chcą więcej. :D
Mamed first
13-01-2013, 00:14
Czerwona jest przy negatywnych reputacjach.
Dla mnie to lotto jaka będzie
YEP
Dobry pomysł. Inny kolor lub coś innego:) Jakiś medal albo coś innego.
#t
Jestem na tak.
Uhuhu ja to juz dawno przestalem 'zbierac reputy' bo wlasnie jest full licznik. Ale z drugiej strony jesli nic nie robia w grze to to samo widac i na forum. Czekac az zmienia? Moze znajda wolne 5 minut bo sa tak zapracowani XD
Zarexoholik?
13-01-2013, 20:00
Moim zdaniem najlepiej wyzerować wszystkim punkty reputacji i wprowadzić, by głos od każdego użytkownika liczył się jako 1. Znacznie ciężej, znacznie lepiej - chociaż na tym forum reputacja nie ma żadnego znaczenia.
btw. Też mam maksymalny poziom reputacji, ale wyłączyłem.
Mi to jest obojętne, nic mi to nie przeszkadza, że ludzie osiągnęli full reputację. Niech się cieszą sławną na Tibijkim Forum. Niech zostanie jak jest, szkoda czasu na zmianę. Jestem na nie, sorry bejbe.
hahahhahahaha
Sasha Rookslayer
13-01-2013, 20:13
Ja napiszę tak... Po cholerę wam te punkty reputacji, dla szpanu czy po co, bo już sam nie wiem:confused: Dla mnie w ogóle tego nie powinno być, bo tylko niepotrzebnie ludzie spamują na pw, aby dać reputa...
Rozumiem, gdyby była za to jakaś nagroda, albo nie wiem co, ale nic za to ludzie nie ma, więc po co się przejmujecie tym.
Mi to jest obojętne, nic mi to nie przeszkadza, że ludzie osiągnęli full reputację. Niech się cieszą sławną na Tibijkim Forum. Niech zostanie jak jest, szkoda czasu na zmianę. Jestem na nie, sorry bejbe.
#*~Capitan#*~
13-01-2013, 21:21
Ja napiszę tak... Po cholerę wam te punkty reputacji, dla szpanu czy po co, bo już sam nie wiem:confused: Dla mnie w ogóle tego nie powinno być, bo tylko niepotrzebnie ludzie spamują na pw, aby dać reputa...
Rozumiem, gdyby była za to jakaś nagroda, albo nie wiem co, ale nic za to ludzie nie ma, więc po co się przejmujecie tym.
Nabijasz posty w każdym temacie a tak naprawdę gówno wprowadzasz w temat. Jestem na nie co mi z tej reputacji skoro większość prosi się o nią ??. Najchętniej bym to zlikwidował w ogóle.
Będą dodane kolejne gwiazdki i co dalej? Po miesiącu już trzeba będzie dodawać nowe, bo ktoś zdobędzie całą reputację.
Moim zdaniem najlepiej wyzerować wszystkim punkty reputacji i wprowadzić, by głos od każdego użytkownika liczył się jako 1.
Dokładnie jak tutaj, jeśli już ma ktoś modyfikować system to najlepiej go wyzerować. Najlepiej by było w ogóle, gdyby punkty reputacji mogły przyznawać tylko osoby z ekipy/ VIP' owie, ewentualnie osoby, które wygrały konkursy na Top Usera albo przysłużyły się serwerowi.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.