Zaloguj się

View Full Version : Gdzie expic?

Lukasio
14-01-2013, 23:28
Siema. Gdzie expić na facc 30 lvl , crown set , fire axe ?
Podajcie jakiś przedział . Najlepiej gdyby mniej kasy narazie schodziło na ringi a później dopiero żeby wydać , bo nie mam zbyt dużo kasy .
Jak ktoś może to niech napisze - facc z wydawaniem kasy i bez i tak samo pacc z wydawaniem kasy jak i bez :) Przyda sie przedział do takiego 100-200 lvl . z gory dzieki :)

Joogi
14-01-2013, 23:30
Ghosty/slimy. Jak masz kase to kupujesz stealthy i idziesz na miejscowke ze slimami, jak nie masz kasy to na zmiane, na ghostach pozbierasz ringi, potem te ringi zuzywasz na slimach (: i tak do 70, potem lecisz na bk pacc / jak masz facc to od 75 bk facc :) i tak do 140-150 lvl :D

Czepi
15-01-2013, 10:56
Dokładnie tak jak napisał kolega wyżej, kupujesz parę gbp lf, lecisz na ghosty. Zbierasz sobie na nich stealth ringi, które wykorzystujesz na slime. Na 70/75 kupujesz pacc i lecisz na bk. Od 140 do 200+ ciśniesz dark lordy :)

Sasha Rookslayer
15-01-2013, 13:22
Sprzedaj sobie Crown Legsy za 72cc, a następnie kup Knight Legs za 14cc. Mają tyle samo arma, a Ty będziesz miał kase na Stealh Ringi. Gdy kupisz ringi, idz na ghosty/flame do 70-80.

Masz tutaj mój poradnik:
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=112238

W tym temacie ''Rookgard'', takich rzeczy się nie pyta.

Doktor Watson
15-01-2013, 14:38
Sprzedaj sobie Crown Legsy za 72cc, a następnie kup Knight Legs za 14cc. Mają tyle samo arma, a Ty będziesz miał kase na Stealh Ringi. Gdy kupisz ringi, idz na ghosty/flame do 70-80.

Masz tutaj mój poradnik:
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=112238

W tym temacie ''Rookgard'', takich rzeczy się nie pyta.
Flame są tylko na PACC.

Bez wydawania milionów: ghosty (zakupujesz trochę lf, później bierzesz jakieś ciało i leczysz się również krwią). Za uzbieraną kasę kupujesz stealth ringi + te które zbierzesz. Tak do 80~ poziomu można :) Od 80 powinny zaczynać się zwracać vampire'y na zamku wampirów (pamiętaj aby brać po 1). Gdy mało kasy to można jeszcze iść na mumie z kilkoma lf'ami i leczyć się krwią.
Powyżej 130 można wybrać się na BK z niewielkimi stratami kasy, później dark lordy.

A jak masz stealthy to slimy na facc lub slimy/flame na PACC. Jak będziesz miał trochę kasy to możesz od 80 bk a od 120~ próbować dark lordy po 1.

Lolipops
15-01-2013, 14:39
Ja polecam robienie tasków na co tam są,zbierasz punkty a przy okazji kaska leci i exp.
Od 85 bk spokojnie bijesz,a od 140 możesz bić darki i być pewnym że nie padniesz.