PDA

View Full Version : BONUS RPK- Szaro?? zwyk?ego dnia (OFFICIAL VIDEO)

Zii Baba
16-01-2013, 00:33
0RaSDOrcTuA
Zajebisty kawalek, Bonus od pewnego czasu mnie rozpierdala :]

Zarexoholik?
18-01-2013, 18:29
Gdyby miał inny głos może dałoby się go normalnie słuchać, a tak może klip i nuta całkiem spoko, ale głos dobijający...

Huskar
18-01-2013, 18:39
bonus rtv agd asłuchalny od 1410r. potwierdzone info :>

Taki se pazdzioszek v1.01
19-01-2013, 20:30
Nie słucham go, bo do mnie nie trafia, ale ten numer mi się nawet podoba, bit robi dobrą robotę ;d

Zaraz pojawi się fala hejtów, hejterów uliczniaków. :D

Numazus
19-01-2013, 20:36
bonus zero, nie odpale bo na bielanach dostal packi od 17 latka a zgrywa gangstera któremu w teledyskach pieprzyk raz z 1 raz z 2 strony mordy sie pojawia, zbyt fałszywy, nie lubie farmazonów

@edit
nigdy mało - nazwa klipu chyba tak, w którejś tam minucie mu pieprzyk z lewej na prawą przeskakuje czy tam na odwrót, kiedyś ktoś to na YT podał ale teraz już nie ma ten koment lajków więc nie powiem Ci dokładnie bo nie chce mi się tego oglądać

Savater
19-01-2013, 21:58
nigdy mało - nazwa klipu chyba tak, w którejś tam minucie mu pieprzyk z lewej na prawą przeskakuje czy tam na odwrót, kiedyś ktoś to na YT podał ale teraz już nie ma ten koment lajków więc nie powiem Ci dokładnie bo nie chce mi się tego oglądać

a to nie bylo przypadkiem tak nagrane?nie wiem jak to do konca wytlumaczyc... tak jakby odbicie lustrzane czy cos teges...

Merranus <3
21-01-2013, 23:23
Gdyby miał inny głos może dałoby się go normalnie słuchać, a tak może klip i nuta całkiem spoko, ale głos dobijający...

jprl jak widze twoją wypowiedź to stwierdzam że jesteś bardzo płytki...
Jak słuchasz 2Pac'a to co słuchasz bo podoba ci sie jego głos ?
Jak dla mnie Bonus ma przekaz uliczny i podoba mi sie to co robi.

Co do kawałka to propsy ^^ w chuj kotny kawałek, długo dość na niego czekałem ; )

Mr Fsza
21-01-2013, 23:34
przecież on ma zajebisty głos do tego rodzaju muzyki ;)

Jednak ten kawałek co jak co to dla mnie słaby RPK się sypie od dalszego czasu i takie moje zdanie już dawno nie pokazał czegoś naprawdę dobrego a na wiele go stać .