PDA

View Full Version : Tydzie? Rasy / Tydzie? ?ywio?u

Kumpel Armii
16-01-2013, 14:04
Propozycja moja jest taka, aby stworzyć na stronie APO odpowiedni kącik z eventami, jakie mają miejsce na APO... Jeżeli jednak uważacie to za zbędne, owe informacje, to tak jak dotychczas byłyby one ujawniane na głównej stronie jako news...
Teraz do rzeczy...
Moja propozycja polega na wprowadzeniu na APO Tygodnia Rasy / Tygodnia Żywiołu... w zależności od tego jaki kaprys będzie miała administracja w danym tygodniu :)
Informacja poprzedzający dany tydzień pojawiałaby się w każdą niedzielę i dotyczyłaby nadchodzącego tygodnia, już od poniedziałku...
Event ma polegać na tym, iż w danym tygodniu, np.:
1) Tydzień Dwarfów - w tym tygodniu moglibyśmy się spodziewać np. najazdów, w których zmagalibyśmy się z różnego rodzaju Dwarfami i tylko Dwarfami, lub byłyby one po prostu dominująca rasą w najeździe ale nie jedyną...
2) Tydzień Ognia - w tym tygodniu moglibyśmy się spodziewać zaś najazdów potworów związanych tylko i wyłącznie z ogniem i bramami piekieł ;)

Jakieś pytania? Nie? To proszę głos w ankiecie :D

PS. przypominam, że to tylko były przykłady :rolleyes:

Pozdrawiam!
administrator cennika~apo (http://cennik-apo.pun.pl/)

@edit

nie ma sensu wymyślania Bóg wie czego, wystarczyłyby zwykłe najazdy/eventy

To nie Heroes'y :/
Zwykle najazdy wystarcza.
No a o jakie najazdy mi chodzi? Niezwykłe? Zwyczajnie chodzi o to, aby były one tematyczne i aby bardziej pilnowano terminów... Chyba wystarczająco jest GMów do tego? :>

Czepi
16-01-2013, 14:09
Na początek fajnie by było gdyby najazdy były co tydzień :D

Zii Baba
16-01-2013, 14:17
Jezeli terminy byly by pilnowane jestem za.

MorgiBack
16-01-2013, 14:25
Urozmaicenie serwera w w taki sposób jest całkiem możliwe.

Nawet fajny pomysł. TAK

~trolling.
16-01-2013, 14:26
Pomysł z reklamy lidla - zawsze spoko.

Jestem na tak, ale kto Ci w tych czasach dotrzyma terminu...

Mimo iż bardzo cię lubię i daże

:\

Demon
16-01-2013, 14:43
co tydzień :D
noting else

^nie ma sensu wymyślania Bóg wie czego, wystarczyłyby zwykłe najazdy/eventy

Dideek
16-01-2013, 14:48
To nie Heroes'y :/
Zwykle najazdy wystarcza.

C h a d a <3
16-01-2013, 15:04
Na początek fajnie by było gdyby najazdy były co tydzień :D
Nie róbcie z tego mazurskiego PLS....
Najazdy?- jak najbardziej, na Tak
Ale nie co Tydzień

~#*Nalesniczek Zla*#~
16-01-2013, 15:24
Hmm
A czy na Apo dodano cokolwiek z jakiejkolwiek propozycji w przeciągu pół roku a nawet roku?
Nie więc to też nie przejdzie. Nikt się tym już nie interesuje O.o.
Obojętnie mi to.

Xelix
16-01-2013, 15:37
Myślę, że takie eventy były by bez sensu, ponieważ zbyt częste najazdu również nudzą się graczom, a gdyby jednak takie coś zaistniało, to by było bardzo duże ograniczenie co do potworów podczas najazdów. Po to jest taka różnorodność stworzeń, aby je wykorzystywać, a nie ograniczać się tylko do jednej rasy.

Jestem na nie.

Mamed first
16-01-2013, 15:54
Myślę, że takie eventy były by bez sensu, ponieważ zbyt częste najazdu również nudzą się graczom - x2

Najazd, najazd i najazd co za dużo to nie zdrowo.
Czekajmy więc na update (które niewiadomo kiedy nastąpi)

Sasha Rookslayer
16-01-2013, 15:58
Takie najazdy były bez sensu, ponieważ najazd polega na przybyciu (nieproszonych) stworzeń każdego rodzaju... Każdej rasy, a nie raz są takie, a raz jeszcze inne - nie podoba mi sie to:confused:

Po drugie, kto Ci zrobi na stronie APO odpowiedni kącik z eventami, jakie mają miejsce na APO, uwierz, że nikt. Po trzecie... Najazdy co tydzień? Zapomnij, dobrze jak są chociaż po 3 tygodnie.

Kumplu Armii, za dużo wymagasz. Sorry, ale pomysł mi się nie podoba i raczej nie przejdzie, jestem na nie.

Czepi
16-01-2013, 16:21
Nie róbcie z tego mazurskiego PLS....
Najazdy?- jak najbardziej, na Tak
Ale nie co Tydzień

Nie załapałeś ironii :)

Kolega proponuje, żeby każdy najazd w danym tygodniu był w danym żywiole etc.

A najazd jak już jest to co kilka tygodni a nie kilka w 1.

Myślę, że takie eventy były by bez sensu, ponieważ zbyt częste najazdu również nudzą się graczom, a gdyby jednak takie coś zaistniało, to by było bardzo duże ograniczenie co do potworów podczas najazdów. Po to jest taka różnorodność stworzeń, aby je wykorzystywać, a nie ograniczać się tylko do jednej rasy.

Jestem na nie.

Całkowicie się zgadzam, najazd jest czymś wyjątkowym, dodatkiem do codzienności. Nie powinien byc rutyną.

Lolipops
16-01-2013, 17:33
Mimo iż bardzo cię lubię i daże wielkim szacunkiem jestem na nie.

Sir Krystian
16-01-2013, 18:12
Kolejna osoba ktora pisze bez sensowne propozycje...
Administracja i tak nie ma czasy nawet na tygodniowe najazdy

@ Na NiE

Kovalchuk
16-01-2013, 18:18
Co wy pier... przede wszystkim Sasha, Ty to jestes dopiero prze koleś raz płaczesz że jest źle potem jak ktoś chce coś wprowadzić to znowu coś wymyślasz, nie wiadomo już co chcesz...
Dla mnie propozycja jest okej, tylko zmieniłbym cykliczność tego eventu na np. raz na 1-2 miechy. Można by jeszcze jakieś nowe potwory dodać do tych najazdów ;)

gwnstopro
16-01-2013, 18:38
Tak że jestem na nie ponieważ za częste najazdy w końcu też się znudzą. Najlepsze są nie zapowiadane ;)

#*~Capitan#*~
16-01-2013, 18:50
Szczerze mówiąc to raczej nie przejdzie bo sama Administracja by terminów nie dotrzymywała , są najazdy co jakiś czas które zachęcaja graczy żeby wbić na serwer myślę że to wystarczy. Jestem na nie

Mr Fsza
16-01-2013, 21:45
na podstawie plag chociaż plag i tak już nie organizują ale mogą się jakoś podzielić i takie coś organizować jakoś na tyle gmów zawsze ktoś ma czas to może być nawet raz na jakiś czas tydzień plag .

Rekrut
23-01-2013, 16:35
Fajna propozycja. Nie było by takiej nudy:( Jest na tyle gm ze dali by rady.

#T

Jestem na tak.