Zaloguj się

View Full Version : Problem z Livebox'em 2.0

Mieniu
16-01-2013, 17:33
Witam, mam drobny problem z livebox'em. Używam połączenia wifi, no ale jakoś przycina mi to neta np. w Tibii to tak co 2-3 minuty, zacina mnie na 1-3 sekund. Próbowałem podłączyć ten modem kablem do komputera, lecz nie mogę ustanowić połączenia, podaję nazwę użytkownika i hasło, ale niestety nie mogę się połączyć. Mógłby ktoś, jakoś pomóc :confused:

#True & Blue

Kiedyś dzwoniłem do tych z obsługi i coś gość mi tłumaczył, że po podłączeniu kabla, na pasku po prawej stronie ma się pojawić "komputerek/telewizorek" mówił też coś o opcji połączenie lokalne, ale no cóż nie znam się na tym, ponieważ nigdy nie miałem z tym styczności xd

##*~Capitan#*~

Ty, ale ja mam ten problem od nowości XDDDDDD

True & Blue
16-01-2013, 17:37
Zglos problem do dostawcy i powinni sie tym zajac...

#*~Capitan#*~
16-01-2013, 17:55
Myślę że może ci się ten livebox po prostu przegrzewać co skutukuje brakiem internetu. Moim zdaniem powinieneś oddać liveboxa i wymienić na nowego :) mialem podobny problem :)

Azielu$
16-01-2013, 18:00
Zgłoś awarię na stronie albo do nich zadzwoń. Wyjaśnij w czym problem. Ja miałem podobnie, transfer praktycznie zanikał na moment co jakiś czas, a później już całkiem nie działał. Wymienili mi liveboxa i jest gitara.

Sir Krystian
16-01-2013, 18:14
Wejdz w livebox'a przez wpisz w przegladarke zrób reseta totalnego wpisz all od nowa. Powinno pomóc tez mam tego pizdeboxa

Mieniu
16-01-2013, 18:30
Kur*a w sumie dziwi mnie to, bo jakoś zbytnio strony się nie zacinają, no może raz na jakiś czas, ale to rzadko, tak samo gry typu cs, czy nfs world, albo inne internetowe działają normalnie, tylko Tibia mi się tnie co no 2-3 minut, zawiesza się. XD Może matka mi jakiś ograniczenie łączności z Tibią wzięła w pakiecie neostrady. :D