View Full Version : Od jakiego lvl trzeba kupi? pacc ?
Chodzi mi o to, że jak na rooku się gra to na faccu można śmiało śmigać do 120lvl a potem by wypadało przesiąść się na dark lordy aby efektywnie wbijać lvl co wiąże się z kupnem pacca, ponieważ nie ma respa darków na faccu. A moje pytanie się tyczy maina ponieważ zacząłem na nim grać. Na jakim lvl na mianie jest ta granica ?
@edit
Wiem ale mi chodzi o to, że np. wbijam 300 lvl i pora z draculi pójść na Monster skeletony a wszystkie jej respy sa np. pacc i już trzeba kupić ten pacc aby się nie męczyć i normalnie expić ;) a to że najlepiej grać z paccem od 1lvl to inna kwestia ;d
/Demon
edytuj posty :c
proponuję grać z pacc zawsze, starlight nie jest drogi, a chodzenie w aolu nie ma najmniejszego sensu, pozdrawiam :)
^edit
no tak, ale patrz na to z tej strony, że na mainie pada się bardzo często i przy każdym dedzie skille/mlvl/lvl lecą w dół co jest bardzo uciążliwe, respy na facc są jakie są i wg. mnie bez pacc ani rusz ;)
~trolling.
17-01-2013, 22:10
Hmm..
Ogólnie nie trzeba kupować pacca, ale ja zawsze kupowałem kod od 250 levela, bo już kończą się respy no i przy ewentualnej glebie lecą lvl + magic level i skille. Nie polecam biegać bez pacca na 250 ++, bo pieski będą polować na Ciebie.
Pozdrawiam.
Kimus The Master
17-01-2013, 22:11
Też polecam grę z premium od samego początku gdyż masz dużo więcej respów/questów czy też misji do wykonania które znajdują się na terenie dla graczy posiadających konto promocyjne.
Koszty nie są duże na start polecam zakupić PACC na 21 dni cena to 12 ZŁ bez kilku groszy.
Ardianek
17-01-2013, 22:40
Dokladnie, gra bez pacca nie ma sensu, dzięki pacc masz więcej możliwości np. dostęp do respów, które znajdują się tylko dla graczy z paccem. Jednymi słowy gra bez pacca na APO nie ma sensu..
Myslę, że temat się już wyczerpał dlatego wnosze propozycje o zamknięcie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.