PDA

View Full Version : Co? innego zamiast domków

Wszystko
23-01-2013, 15:32
Chodzi mi o to, że bodajże przy depo jest lub był domek "redakcja gazety apo" czy coś w tym stylu, nie pamiętam. Jednak wiekszość domków niczym się nie wyróżnia... Co powiecie na to, by zaczęto w przyszłości tworzyć domki zdala od siebie? np. na jakimś "wzgórzu" dom xxx (jakiejś gwiazdy, no nie wiem, byle pasowało to do apo). Albo bunkier, czyli domek pod ziemia, kopiesz dól przy uzyciu łopaty i od razu wpadasz do swojego domku. Wychodząc użyć musisz rope. Jeszcze inny domek: "tu mieszkał burmistrz City" itp, jeszcze co innego: domek przy plaży (prywatna plaża). Domek na cod przy tym zoo co jest (właściciel domku jest także właścicielem zoo). Itp. itd. Takie niby drobiazgi, ale inaczej się patrzy..

Na APO nie ma czegoś takiego.... Niestety czy na południu czy na północy city kupisz domek, tak naprawdę kupujesz te same, brzydkie, 4 ściany, patrzysz właściwie tylko na położenie domku. Przydałyby się jakieś wille, które mają swoje historie, np. jeden kupi zamek, drugi domek, trzeci szałas, czwarty gracz tak jak kiedys był Tibianic na prawo od city to teraz przystań czy coś...

Po prostu , bardziej spolszczone nazwy domków i różne budynki. A nie tylko te białe do znudzenia już ściany... co innego kupic domek na drzewie, co innego taki zwykły nudny kwadrat.

Rekrut
23-01-2013, 15:36
Stara redakcja chyba "D

Jak dla mnie to fajny pomysł. Np jakieś inne kolory ścian albo coś takiego:D

#T

Jestem na tak

#*~Capitan#*~
23-01-2013, 15:38
Pewnie chciałbym mieć domek niedaleko respów czy coś w ten desen. Jestem na TAK.

Zii Baba
23-01-2013, 15:50
Jestem na nie, kupiles brzydki domek? Twoja sprawa, zawsze jest opcja przebudowania go.
@edit
Nie zapominaj o tym, ze to tibia, villi z basenem i dziwkami tutaj nie kupisz ;s

Sasha Rookslayer
23-01-2013, 15:51
Zdrobiazki, które piszesz (zoo, plaża), zamiast domku "tu mieszkał burmistrz City", możesz zrobić taką tabliczkę, oraz (plaże, zoo) możesz również zrobić jeżeli masz dużo kasy - dodatek do domku.

Po prostu , bardziej spolszczone nazwy domków i różne budynki. A nie tylko te białe do znudzenia już ściany... co innego kupic domek na drzewie, co innego taki zwykły nudny kwadrat.

Masz domki na bambo - one nie są białe, lecz są z ''bambusów''.

Przydałyby się jakieś wille, które mają swoje historie, np. jeden kupi zamek, drugi domek, trzeci szałas, czwarty gracz tak jak kiedys był Tibianic na prawo od city to teraz przystań czy coś...

Ville są na wyspie Villa, albo u kogoś w domku, jeżeli ma tak bardzo rozbudowany. Widać, że nie grasz na APO, a piszesz swoje propozycje, które w ogóle nie mają sensu... Jestem na nie.

P.S

SONDA Z DUPY... WYJDZ!

Mamed first
23-01-2013, 16:01
apo aka simsy? ;o
może będziemy wskakiwać do domku przez okno?

nie

Mr Fsza
23-01-2013, 16:36
nie trzeba takich willi są zawsze jakieś domeczki ale zawsze można rozbudować a według mnie domków jest wystarczająco ; ).

W sumie choć można zrobić takie 3 domki do licytacji od xxx ceny .

No ale bez przesady .

gwnstopro
23-01-2013, 16:43
Jestem na nie. Masz opcje przebudowana swojego domku jak Ci się nie podoba. Zresztą administracja i tak by tego nie wprowadziła nawet gdybyś miał w sondzie 100% :)

MorgiBack
23-01-2013, 20:08
apo aka simsy? ;o
może będziemy wskakiwać do domku przez okno?

nie

+1.

@topic.

Stary co ty ćpałeś ?! Szkoda słów na twoja propzycję, z reszta po raz kolejny. Facet masz strasznie bujna wyobraźnie, może książkę jakąś napisz, bo pomysły to ty masz ale na APO nie masz szans. Bez kitu.. :D

Oczywiście nie

Sir Shayza
24-01-2013, 23:07
Hmm na co to komu chcesz ładnych domków pograj w coś gdzie się stawia domy czy coś.... Oczywiście jestem na nie