View Full Version : Zwiekszenie pojemnosci VIP listy + wódka.
Zii Baba
24-01-2013, 00:22
Cze, pierwsza sprawa to zwiekszenie pojemnosci VIP listy, nie ma co wiecej sie rozpisywac.
Druga sprawa to dodanie mozliwosci kupna u Pirata Jacka wódki tak sobie na to wpadlem na melanzu w domku hęęęęęęę........
@edit
Sory za chujowa sonde, juz poszla prosba o edytniecie xD
Pomysł o zwiększeniu liczby VIP już był wałkowany tyle razy, że powinieneś dostać warna za pisanie kolejny raz o tym samym..
Przegladalem ponad 5 stron i nic na ten temat nie znalazlem...
serio podczas "melanżu w domu" myslales nad tym, aby w tibii dodano wódkę?
[/LIST]
Ta na domowce w Tibii.
~~~~~~
Cos Wam powiem, ta marna prowokacja z dodaniem Vódki do Pirata Jacka pokazaliscie tylko swoj poziom xDDDD beka z was i to w chuj xDDD Taka spina o takie gowno, macie nasrane i to poteznie.
/chyba nie musze pisac kogo to sie tyczy
Sasha Rookslayer
24-01-2013, 06:40
Jestem za propozycją numer jeden, racja... Przydałaby się większa pojemność w liście VIP, bo sam muszę usuwać starych ludzi i dodawać nowych.
Jeżeli chodzi o wódkę to nie... Jest piwo, wino. Jeżeli chcesz wódkę to idz sobie do monopola.
1- oczywiście na tak :)
2- hmm no zbędne a po drugie obmyślałeś jak miało by to wyglądać w vialu? przezroczyste czy jak? xDD
1. Dobry pomysl bo trzeba kasowac :/
2. Nie wiem po co to? To tibia jest...
Sir Krystian
24-01-2013, 10:05
ViP Lista - Tak
Vódka-? co ty bierzesz zmień dilera albo bierz polowe XD Wyobrazam juz to sobie pod temple ,,Chodz kupimy Vódke i robimy gruby melanż" NIE
Jestem za tym żeby zwiększyć vip liste! I żeby na faccu zostawała taka sama
jestem na tak
MrMagicBoy
24-01-2013, 11:39
Wódki nie, wódka szkodzi.
Tak jestem za powiekszeniem VIP listy jak i rowniez za wprowadzeniem wódki u Pirata Jacka.
Ps. Week Moze byc tak ?
#*~Capitan#*~
24-01-2013, 14:05
Propozycja nr 1 - tak
Propozycja nr 2 - Wyjdź na dwór do sklepu i sobie kup wódke będziesz ją mieć.
v vipie i tak często większość z tej listy vipów nie gra więc raczej to jest zbędne ;P
jeśli chodzi o wódeczkę dużo pracy nie ma a wygląd jak woda no no ciekawe odgłosy by były ; P??
Sir Shayza
24-01-2013, 23:03
Vip- Jestem na tak bo są z tym czasami problemy żeby kogoś dodać
Wódka- Jestem na nie po co to się mają z tym gmi męczyć na darmo i tak To nic nie daje jak już lepiej żeby w tym czasie pracowali nad upem niż wprowadzeniu "Wódki"
Zarexoholik?
25-01-2013, 00:42
Pomysł o zwiększeniu liczby VIP już był wałkowany tyle razy, że powinieneś dostać warna za pisanie kolejny raz o tym samym. Dodawanie 'wódki' w Tibii? Ty wiesz, że alkohol jest od 18 roku życia? Poczekaj jeszcze te 4 lata to sobie kupisz. W ogóle piwo i wino potrzebne są do misji, a po co wódka? Dziecinny wymysł dziecka, nic więcej.
VIP lista jest 2x większa dla PACC, także jestem na nie. Co do wódki to idiotyczny pomysł.
VIP lista jest 2x większa dla PACC, także jestem na nie. Co do wódki to idiotyczny pomysł.
podbitka
chcecie aby up był gotowy jak najszybciej, a staracie się o wprowadzanie takich zbędnych pierdół :D
serio podczas "melanżu w domu" myslales nad tym, aby w tibii dodano wódkę?
Tak
Nie
Mamed first
26-01-2013, 15:19
z gówna nic nie ulepisz.
po co komu wódka?, zbędne i nie potrzebne
nie
Dementor
26-01-2013, 15:45
Jeśli chodzi o lidte vip to jestem na tak,a jeśli o wódkę to jest mi to obojętne. :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.