PDA

View Full Version : Usuni?cie Evul oraz temple

Wszystko
24-01-2013, 12:13
Co byście powiedzieli, gdyby powiekszyć City? żeby w końcu głowne miasto było rzeczywiście głownym = dużym. Zielony kolor to mniej więcej te granice city. Nie byłoby już statku na bam, byłby na wschód od obecnej senji.

to mój pomysł, villa straciła na wartości wieki temu.. a jakby tak zrobić z tego część City? tak samo evul. Wschodnia część i północna.

http://oi48.tinypic.com/2w5p0k8.jpg

drugi pomysł to przesunięcie temple na północ (już po połączeniu Villi i Evul). Przykładowo temple byłoby tam gdzie zamek i dragony, przynajmniej kiedyś tam były. Większość potworów na drodze z temple do city usunieta.

Chodzi o to, że obecnie wychodzisz z temple i już jesteś w depo za 5 sekund. To w ogóle nie zachęca do gry... a teraz pomyślcie, że nowi gracze musza przejść od zamku do depo city ,przy okazji poznając trochę mapki. Zupełnie inna reakcja, takie odświeżenie mogłoby polepszyć to "pierwsze wrażenie" na main.

Carmell
24-01-2013, 12:19
jestem na nie , City jest dość duże i nie trzeba je zmieniać. Jest dobrze tak jak jest.

jestem ciekawy o ile by cena domków wtedy na Villi podskoczyła jeśli by pomysł miał przejść , w co szczerze wątpie.

Ferrum
24-01-2013, 12:20
Według mnie za dużo roboty, może nie o tyle przy mapie co przy domkach. Po to wprowadzili miasta, wyspy, aby gracze mogli je zwiedzać, a nie mieć w 'kupie' jako jedno miasto. Jestem na nie.

Rekrut
24-01-2013, 12:38
Jest dobrze tak jak jest! Nic nie trzeba zmieniać!

Wszystko na nie :(

Zii Baba
24-01-2013, 13:11
Jestem na nie, kiepski pomysl, za duzo roboty by z tym bylo i nie potrzebnie bo teraz jest dobrze... Co do przesuniecie temple itp po co to, sam wiem po sobie, ze kiedy loguje sie na jakims noob ots i nie wiem co gdzie jest, nie moge czegos znalezc na pojebanej mapie to wlasnie jest zniechecajace do gry...

Arab
24-01-2013, 13:11
Jestem Na Nie...
Wez Ty sie czlowieku ogarnij troszeczke oke ?

Sasha Rookslayer
24-01-2013, 13:51
Uwierz, że City jest dużym miastem i niech tak zostanie. Żadne łączenie miast...
Jeszcze z Villa? Wystarczy, że z Ev jest łączone.. Wszystko nie jest w jednym punkcie, lecz w kilku, aby można było je zwiedzać. Jestem na nie.

#*~Capitan#*~
24-01-2013, 14:10
Ta propozycja rozwaliła moje uczucia chcesz drugie główne miasto rozwalić żeby połączyć jest z naszym wielkim city? :confused::confused: Jestem zdecydowanie na Nie.

Ardianek
24-01-2013, 14:22
Stanowczo jestem na nie beznadziejna propozycja! Wolal bym żeby dodali purple tappestry !

John Cena
24-01-2013, 14:25
Jestem na nie jest dobrze tak jak jest a po za tym za dużo to roboty z domkami itp

Mr Fsza
24-01-2013, 15:05
city jest dużym miastem ma ono też swoje podziemia nie tylko poziom 0 w podziemiach też jest wolne miejsce w przyszłości na budowanie tam nowych domeczków

za dużo roboty na taką robotę co można poświęcić czas na wiele ciekawsze rzeczy EV zawsze było i ta okolica jeszcze mówi o starym apo .

gwnstopro
24-01-2013, 16:31
Mi się wydaje że jak by ktoś szukał z temple depo i tam gdzie Ty mówisz z tego zamku i nie mógł by dojść do depo to raczej by go to nie zmotywowało do gry.. Jestem na nie.

Kimus The Master
24-01-2013, 16:35
Evul było, jest i na zawsze niech już będzie..
Nie rób propozycji które nie przynoszą żądnych korzyści dla nas graczy czy dla serwera....

Citko7
24-01-2013, 16:54
Jestem na nie, ale z drugiej strony coś trzeba by zrobić z tym miastem bo nie oszukujmy się każdy idzie tam tylko dlatego żeby odbębnić po wbiciu 650 lvl'a exp na kingach w lost island, po wbiciu 1k nie pojawia się w tym mieście chyba, że goni pk/rs'a lub ucieka z pk/rs'em. Miasto zapyziałe w cholerę. A szkoda, bo fajne domki, tylko ludzi, zero. (;

Mamed first
24-01-2013, 16:59
City jest wystarczająco rozbudowane.

Jestem na nie