View Full Version : The Rolling Joints
Ardianek
25-01-2013, 21:47
"Dodox: Rekrutuje do gildi 700+ lvl (The Rolling Joints) Mamy gh city Blisko dp"
Słuchajcie, chce was ostrzec ! Mianowicie chodzi mi o to, że Dodox to złodziej, on woli pixele od kolegów, tak jak większa połowa APO (gimbazjum opanowalo apo) możecie dołączyć do tej gildi, ja nie mam nic przeciwko, nie będę wam życia układał. Słuchajcie, Dodox będzie udawał waszego kolege/przyjaciela więc z pewnością po jakimś czasie, kiedy będziecie sobie ufac, przyjdzie taki moment kiedy Szanowny Pan Dodox, was opierdoli ! Nie patrzcie sie na to, że gildia posiada GH, to jest chwyt marketingowy xd (pozwólcie, że to tak nazwe) Właśnie, ja mu zaufałem i sie przejechałem :D
Jestem tego świadom, że zostane potyrany, ale ok xD
PS. Sorry, jeśli takie tematy są zakazane ?
Jeff Chang
25-01-2013, 22:56
No sory ale jezeli znasz goscia 3 dni i porzyczasz mu shamanki to sie nie dziw i nie placz teraz na forum... W tibinieznajdziesz przyjaciol.
ja jestem jego przyjacielem!
Dodox zlodziej , pozdro
Domcio Old
27-01-2013, 18:06
haha ja tam mam z was beke ;D
BArdzo dobrze ze okradl wasz domek i Tobie szamanki, jesli jestes az takim noobem i dzieckiem ze ufasz mu bo spoko sie z nim pisalo to gratulacje..
Moze on i jest zlodziejem ale Ty jestes wiekszym noobem napewno od niego. Pozdrawiam:D
ElectroHouse
27-01-2013, 18:48
Powiem wam tak ; ) Nigdy nikomu nie pożyczaj nic(wiadomo że takie itemki do 100kcc to tam można ale nic droższego) i zawsze na tym dobrze wyjdziesz ;) < Full eq straciłem a z typem się trochę znałem a nie pisałem z nim na pw tylko only skejp.
Pozdrawiam !
Sami sobie jesteście winni, On tylko wykorzystał Waszą naiwność. Propsy Ziomeg.
Zii Baba
27-01-2013, 23:27
Nie polecam gildii, czlonkowie sie okradaja xDDDDD
John Cena
16-02-2013, 17:17
Dodox to jest noobek też ze mną pisał itp wszystko fajnie ale to złodziej żeruje na eq jak Biberek
Dodox to jest noobek też ze mną pisał itp wszystko fajnie ale to złodziej żeruje na eq jak Biberek
Huehuehue, coś o tym wiesz. XDDDDDD Sam oddałeś mi swoje eq, nawet nie pytałem o nie. :D
#
Wydaje mi się, że powinieneś napisać to Tutaj. (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=57685)
Ardianek sam nie jesteś lepszy ;(
@topic Taka ło gildia, mnie nikt nie owalil ;P
W każdej gildii znajdzie się jakiś złodziej to chyba normalne.
Jeff po za tym lepszy od innych nie jesteś, bez urazy.
Teraz powinno się zrobić spis złodziei APO. Takich 1-100lv "dam za zaufanie" też, można by się trochę pośmiać z przypadków zaistniałych czasem ;D
Kacper tutaj!
20-02-2013, 21:26
dodox ma biberka XD to jego char.;d
#co do dodoxa wiadoma sprawa, ze opierdala na itansy ale po co drazyc temat?
Zii Baba
21-02-2013, 03:54
dodox ma biberka XD to jego char.;d
#co do dodoxa wiadoma sprawa, ze opierdala na itansy ale po co drazyc temat?
TAK NA MARGINESIE
Z tego co mi wiadomo Dodox i Biberek to bracia.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.