View Full Version : Par? s?ów ode mnie odno?nie apo. To gracze s? winni
Wszystko
27-01-2013, 15:15
(......................................)
o co Ty walczysz? rozumiem, że Ci zależy, masz dużo pomysłów jest fajnie i w ogóle, ale zrozum, że jest 2013, a tibia 7.6 i ogólnie tibia to już nie oszukujmy się starocie i nie będzie już więcej niż 300 osób online (300, hehe, dobre :D)
ps. powtarzasz to co jest w tylu tematach na forum (mało graczy, za dużo itemów, za dużo kcc, za duże lvle, za mało najazdów, administracja się nie stara blablabla, etc.)
Sir Krystian
27-01-2013, 16:04
Bo twoje propozcyje są z kosmosu i nic nie zmieniaja tylko pogorszyly by serwer?
To klasyk tibi i tak jest dobrze ze jest ponad 100 osób.
gwnstopro
27-01-2013, 16:41
W każdej swojej propozycji pisałeś to o czym teraz.. Proszę usuń konto na forum , na apo też jak Ci się nic nie podoba i będzie gitara?
No cóż, chociaż napisałeś to coś w krytyce, to i tak nie wiem co krytykujesz. Tyle. Mi się gra dobrze, niepodoba się to trudno. Do widzenia...
Przepraszam cię demon za to co o tobie pisałem miesiąc temu i wcześniej. Poniosło mnie. Sorki.
Sasha Rookslayer
27-01-2013, 17:07
Wiesz dlaczego Twoje propozycje w ogóle nie wchodzą w życie?
●Nie masz zielonego pojęcia o serwerze.
●Nie grasz na serwerze.
●Twoje propozycje są w ogóle nie przemyślane.
●Piszesz propozycje, które są w innych grasz, a ja Ci przypomnę, że to jest Tibia... Gra z gatunku MMORPG.
Dużo jeszcze argumentów znalazłoby się, aby Ci uświadomić, że Twoje propozycję są denne, lecz nie mam czasu, aby Ci uświadamiać tego.
Chcesz więcej ludzi na serwerze? Napisz, lub zadzwoń na telefon komórkowy do Mortiisa, Tygrysa, oraz Santano, aby ogarnęli się i robili coś na serwerze, bo inaczej upadnie on jeszcze niżej, albo przelej im 5 milionów ojro, a wtedy znajdą czas na pracę przy serwerze.
ElectroHouse
27-01-2013, 17:08
Dla twojego dobra wyjdź z forum.
inżynier Paul Dirac
27-01-2013, 20:13
Prawda jest taka, że się grać nie chce. Nie narzekaj serwer jest super, a myśli to ty raczej kieruj w stronę swojej przyszłości - nauki gimbazjalisto!
Trochę racji masz. Administracji nie chce się wszystkiego zmieniać i dodawać i dlatego jest lipa troszkę. Nie maja takich pomysłów a to co chcieli byśmy to nie dodadzę:D
Zii Baba
27-01-2013, 23:12
Wódka to byl moj pomysl ;>
Niczego raczej nie odkryles... Zawsze to bylo wiadomo bo to gracze tworza serwer, nie administracja ;< Ogolnie fajnie, ze sie starasz i piszesz swoje propozycje, ale nie zapominaj, ze liczy sie jakosc, nie ilosc.
Zarexoholik?
28-01-2013, 03:16
Myślisz na krótką metę. Jak może wpłynąć np. to dodanie wódki do NPC? Kupisz raz, dwa, trzy razy i koniec, znudzi się. Trzeba dodawać nowe tereny lub zmieniać przestarzałe, brak nowych mobów, brak balansu profesji - to się składa na APO.
Nowe respy + wykorzystanie mapy w innych celach niż dotychczas, może jakiś quest to wyjdzie na +. Elo
Ps. Magik
Teraz lepiej to wygląda, niż zacytowanie Zarexa i dopisanie " Podbijam " ?
Weź się zastanów nad tym co zrobiłeś, bo to śmieszne. Mam pisać 10x to samo co inni? Teraz też to napisałem, tylko że w innej formie. Beka
[Magik] Robie tylko to, co do mnie nalezy.
Zamysl jest taki, ze nie pisze sie tego, co juz ktos napisal... Bo niby w jakim celu? Chyba, ze ma sie cos jeszcze konkretnego do dodania.
Ale Ty ambitnie chcesz powielic kogos zdanie, wiec niech Ci bedzie.
'Boonek'
28-01-2013, 14:59
Twoje propozycje w wiekszosci sa debilowate.. dlatego nikt ich nie bierze pod uwage, sam cos wymysl a nie sciagasz z innych gier.. zobacz ja jakies 2 lata temu napisalem propozycje o wprowadzenie taskow byla oczywiscie do dopracowania i tak tez sie stalo, dzis na apo mamy taski strzal w 10
co do graczy to masz racje - zenua XD
#*~Capitan#*~
28-01-2013, 17:00
Masz racje są gracze winni ponieważ nowi gracze naśladują zareksów czy boonków i każdy się spina na chacie ;<. Co do twoich propozycji to dlatego nie przechodza bo nie masz pojęcia o tym serwerze jakbyś nigdy nie grał na APO.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.