PDA

View Full Version : kurtka zimowa

Bambucha Rook
29-01-2013, 07:13
Witam
Iz nastaly spore promocje mozna znalesc fajne kurtki za psie pieniadze poszukuje tak do okolo 300zl najlepiej jakiejs znanej firmy i zeby byla kolorowa :D

Magik
29-01-2013, 07:26
W Croppie maja dosc sporo kurtek na przecenach, byly tez jakies kolorowe z tego co pamietam. ;P
Ale proponuje sie spieszyc. Tak jak kobiety sa bezgledne i praktycznie wyrywaja sobie wszystko z rak, a ciuchy leza nawet na ziemi, tak u facetow... nadal jest porzadek i lad - ale rzeczy szybko schodza. ;P

SedaN*
29-01-2013, 13:08
Ostatnio byłem to widziałem wiele fajnych kurtek, nawet za 120zł wyrwiesz :) w housie widziałem chyba najlepsze, więc jeżeli masz jakąś galerie czy pasaż to się przejdz: }

Krul Scorviel Czwarty
29-01-2013, 19:49
House, Cropp-chyba najmodniejsze i w nie drogiej cenie. ;)! POLECAM

Sasha Rookslayer
29-01-2013, 22:55
Polecam Ci 3 firmowe kurtki.

*Nike
*Everlast
*Lonsdale

Same promocję są na mieście. Jeżeli nie chce Ci się wychodzić, zamów na allegro. Również mają dobre, firmowe oraz tanie kurtki.

Zii Baba
29-01-2013, 23:07
Ja osobicie Croppa nie polecam, nie wiem jak inni, ale jak kiedy kupywalem ubrania z tej firmy praktycznie wszystkie wyblakly i sie skurczyly o rozmiar po pierwszym/drugim praniu...
Osobiscie polecam tak:
QuickSilver,
Nike/Adidas ofc...
Jest sporo dobrych firm, to sa akurat moje ulubione i godne polecenia.

Eklerq
30-01-2013, 00:03
Chłopaku, nie szukaj porady w internecie.

Zagooglowałem twoje miasto i dowiedziałem się, że masz u siebie Galeria Jurajska (http://www.galeriajurajska.pl/) - udaj się tam i wejdź do następujących sklepów:

Bershka
H&M
House
Zara (drogo, ale z klasą :p)
New Yorker
Reporter
Reserved
Terranova

Jestem więcej niż pewien, że w tych sklepach znajdziesz wiele kurtek, które będą Ci się podobać, w promocyjnych cenach, więc może zaoszczędzisz i kupisz sobie coś jeszcze ;)

Devixx
30-01-2013, 15:55
Polecam Jack&Jones najlepsza marka ciuchów dla mężczyzn :)

Bambucha Rook
30-01-2013, 21:55
kurtki wybrane adidas/puma

Do zamkniecia