Zaloguj się

View Full Version : pomoc z rk

Akita
29-01-2013, 19:39
a wiec tak, kupilem pacca zeby wyrobic rk, poniewaz chcialem zrobic wymiane - aktywowalem go ale nie bylo na mailu linku. nie doszedl. bardzo prosze administracje oto zeby cos z tym zrobila. dzieki.
p.s na pewnoi wchodzilem na dobrego maila bo mam tylko 2 :)
@edit
a nie ma jakiegos bledu? bo ja moge klikac ile razy chce zrob rk -.-

@edit
to wygladalo tak.
kupuje pacca
daje recovery key
daje wyrob
prosze kliknac w link na mailu
wchodze na maila nie ma linka
Tyle. na pewno nie bede kupowal usuniecia rk, poniewaz jest to blad serwa a nie moj, ze mi sie link nie pokazal na mailu.

~~<Biohazard>~~
29-01-2013, 19:44
RK nie przychodzi na mail

Shillen
29-01-2013, 20:54
Rk, z tego co pamiętam, pojawia się na stronce, trzeba go spisać.

#*~Capitan#*~
29-01-2013, 21:24
Kupiłeś pacc na stronie armi kliknąłeś żeby ci link który ci wygeneruje rk i jak go kliknąłeś to musiał ci Rk się pokazać na stronce widocznie go nie zapisałeś lub pomyłkowo zamknąłeś teraz musisz wykupić kod na usunięcie RK bo nikt ci drugiego RK nie da za darmo. No chyba że RK nie jest wyrobiony to pisz na pomoc*********.pl

gwnstopro
29-01-2013, 21:24
Też mi się wydaję że rk pojawiał się na stronie a dopiero później przychodziło na emaila że rk został wygenerowany(lecz nie był napisany). Pisz w grze ctrl+r najszybciej będzie

Demon
29-01-2013, 21:30
załóż maila na o2/gmail, bo na inne servisy czasem nie dochodzą wiadomości, jeśli to nie zadziała pisz na pomoc*********.pl / Skargi - Odwołania - Zgłoszenia (http://www.forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=49), powodzenia