View Full Version : !online aka gild
Witam proszę uprzejmie o wprowadzenie komendy !online guild lub co¶ w tym stylu ponieważ nie widać kto z graczy gildi jest zalogowany !
Co¶ w stylu:
!online guild
Członkowie Zalogowani z twojej gildi To: XXX, XXX, XXX
Ps: Bez komenta nie głosować!
Nie pro¶ciej wpisać do vip listy każdego członka gildii i ich oznaczyć jakim¶ symbolem, aby odróżnić od reszty? :[ Szkoda, że nie dodałe¶ do sondy opcji 'mi to obojętne'.
/\ Vip lista jest za mała czasem na cał± gildię:D
W sumie fajne by to było jak by można było tak sobie sprawdzać.
#
Jestem na tak.
Jest to zbedne chyba ze ekipie chcialoby sie takie cos robic to czemu nie. Zapisz ich sobie w vipach
zbędne, na APO s± może 2 aktywne gildie więc po co to komu?
Kimus The Master
29-01-2013, 22:10
Nie pro¶ciej wpisać do vip listy każdego członka gildii i ich oznaczyć jakim¶ symbolem, aby odróżnić od reszty? :[ Szkoda, że nie dodałe¶ do sondy opcji 'mi to obojętne'.
A co je¶li w gildi ma 100 osób? to reszte doda do ViP w notatniki co?
od tego masz kanał guild chat, żeby napisać i sprawdzić czy jest jaki¶ aktywny gracz
Zii Baba
29-01-2013, 22:16
zbędne, na APO s± może 2 aktywne gildie więc po co to komu?
HEHEHE DOBRE
@top
Nie widze sensu dodawania takiej komendy, jest poprostu zbedna...
Niech pierw zajm± się Aktualizacj±, która zapowiadaj± od listopada, a nie bzdetami...
To teraz dojebales, bzdety to wy na rooku macie ;s
Dobra NIE TO NIE
TEMAT DO ZAMKNIĘCIA
Sasha Rookslayer
29-01-2013, 22:24
Niech pierw zajm± się Aktualizacj±, która zapowiadaj± od listopada, a nie bzdetami... Liczbę osób w gildi, możesz sprawdzić po przez komendę jak± posiada liter, oraz vicek... Wtedy zapytasz się czy kto¶ jest, jeżeli jest, niech napisze na kanale i zobaczysz kto jest... proste.
Zbędne, jestem na nie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.