View Full Version : [Forum] Poradniki - brak ssow!
Zii Baba
31-01-2013, 01:26
Cze, na forum jest kilka poradnikow min. na klapki, whq w ktorych linki do ssow wygasly i te poradniki sa poprostu bezuzyteczne... Wychodze z propozycja by moderatorzy ogarneli ta sprawe. Nie koniecznie sami je odswiezali, ale mozna by zalozyc temat, w ktorym ludzie deklarowali by sie na ''odswiezenie'' linkow do zrzutow ekranowych. Nie widze sensu pisania nowych poradnikow bo po co smiecic na forum?
PS.
W dziale Prezentacje>Prezentacje filmikow sa tematy, w ktorych sa linki do downloadu np TibiCama, a linki sa dawno nie aktywne...
@Annito
Jestem stanowczo ZA!
Powinni rowniez odswiezyc troszke poradniki dla profesji pod obecne standardy.
To juz raczej inicjatywa uzytkownikow, a z tego co pamietam takie poradniki juz nie beda akceptowane.
Nie odbiegajmy od tematu ;d
Jestem na Tak, lecz czy Demonowi będzie się chciało :)?
A co to Demon jest jedynym moderatorem?
Pomysł bardzo fajny, ale może nawet jeśli adminom będzie się chciało to i tak zapewne nie zrobią :P
Najpierw musialo by im sie zachciec? Beka z lekka...
oczywiscie masz racje baba ;) xD
Cze, na forum jest kilka poradnikow min. na klapki, whq w ktorych linki do ssow wygasly i te poradniki sa poprostu bezuzyteczne... Wychodze z propozycja by moderatorzy ogarneli ta sprawe. Nie koniecznie sami je odswiezali, ale mozna by zalozyc temat, w ktorym ludzie deklarowali by sie na ''odswiezenie'' linkow do zrzutow ekranowych. Nie widze sensu pisania nowych poradnikow bo po co smiecic na forum?
PS.
W dziale Prezentacje>Prezentacje filmikow sa tematy, w ktorych sa linki do downloadu np TibiCama, a linki sa dawno nie aktywne...
Jestem stanowczo ZA!
Powinni rowniez odswiezyc troszke poradniki dla profesji pod obecne standardy.
Jak najbardziej na tak moj pixelowy przyjacielu xD
Z dobrym pomyslem wyskoczyles :d
Dementor
31-01-2013, 03:33
Oczywiście jestem na tak. Dobrze, że ktoś wreszcie o tym pomyślał.
'Boonek'
31-01-2013, 08:08
w queen quescie tez brakuje paru ssow w tym tak waznego jak chocby screen w ktore tp wchodzic.. Xd bieda troche
#jestem na tak
Dobra Zii ;)
@topic
Zaskoczyłeś mnie na TAK
~trolling.
31-01-2013, 08:19
Wreszcie jakas sensowna propozycja, bo od dłuższego czasu czytam tylko same gnioty.
Jestem na tak, w niektórych poradnikach wygasły screeny, które pokazują kluczowe miejsca, przez co nie można wykonać questu/dojść do punktu x.
tak!
#edit
oczywiście na tak trzeba odświerzyć poradniki questów gdzie nie ma już scrrenów
oczywiście na tak trzeba odświerzyć
odświerzyć
odśwież podręczniki.
Dobry pomysł. Dużo poradników jest co brak ssów.
Jestem na tak
Sasha Rookslayer
31-01-2013, 10:47
Jestem na Tak, lecz czy Demonowi będzie się chciało :)?
Pomysł bardzo fajny, ale może nawet jeśli adminom będzie się chciało to i tak zapewne nie zrobią :P
#*~Capitan#*~
31-01-2013, 13:30
W końcu coś sensownego bo jak czytałem propozycje użytkownika "Wszystko" to mi się już niedobrze robiło oczywiście na tak trzeba odświeżyć poradniki questów gdzie nie ma już scrrenów bo ( hosting padł) TAK
gwnstopro
01-02-2013, 17:51
Hehe racja Capitan, ostatnio propozycje dodaje ten idiota '' Wszystko'' i wszystkie były debilne. Co do Twojej propozycji jestem na tak, pamiętam kiedyś robiłem quuen quest i miałem problem z tp żeby przejść. Przydało by się to.
Sir Shayza
01-02-2013, 22:02
Jestem za na pewno ktoś by się podjął odświeżeniu tych poradników nie koniecznie moderatorzy
Jestem na tak, mogę się tym nawet zająć, ale potrzebuję pomocy użytkowników, którzy będą na PW podsyłać mi poradniki, w których brakuje screenów.
do mnie też możecie podesłać, jak puści mnie grypa i wrócę do siebie to może coś zrobię :)
ofc. poprawie te, które jestem w stanie poprawić :D
nie wiem po co jak i tak w niektórych quesach łatwiej jest przez mapkę apo te stare questy bo poradniki i tak są robione ze stronki w większości ale ok TAK.
Shervolia
07-02-2013, 12:28
Na tak, gdzieś w dziale pomoc były ss do tych tp z queen quest co wygasły :D
Cóż... minęło 6 dni od napisania mojego posta - nikt z użytkowników nie podesłał poradnika, gdzie brakuje screenów, a tak jak pisałem, sam nie będę wszystkiego szukał. Gracze wymagają, lecz do pomocy nikt nie jest chętny.
Myślę, że temat można zamknąć, jeżeli komuś się będzie chciało, to podeśle mi temat z poradnikiem, gdzie brakuje ss'a/ss'ów. ;)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.