View Full Version : Npc Excellent(rook)
Sir Shayza
03-02-2013, 14:40
Witam chciałbym zaproponować dorobienie kilu roomów do trainer shooterów u npc excellent ze względu na to że dość często są zajęte wszystkie roomy a misja na dostęp dość pochłania czas i proponowałbym dorobienie np 3 roomy na piętrze
Sasha Rookslayer
03-02-2013, 14:52
Ciesz się, że w ogóle są 3 roomy z tyloma Trainerami..
W przyszłej Aktualizacji (która mam nadzieje będzie do 2022 roku), będą nowe trainery na wyspie Tropicano, bo widać na mapie. Jakie to będą Trainery? Myślę, że takie jak u NPC Excellent. Poczekamy, zobaczymy. Jestem na nie.
No chyba nie... Nie dosc, ze sa takie WYJEBANE trainery, bo inaczej ich nie mozna nazwac, to jeszcze zrobcie 100 roomow -.- Ludzie na normalnych trainach wbijali skille i tez bylo dobrze... NIE. Zeby tam poskilllowac to chwile trzeba poczekac, coz bywa.
nie ma sensu dodawania nowych trainerów, bo i tak jest za dużo wszystkiego
swoją drogą będą dodane na nowej wyspie tak jak napisał Sasha
Ciesz sie ze sa te 3;]
t# nie
dziq76pl
03-02-2013, 17:14
Ja jestem za dorobieniem jeszcze tych 3 roomów + żeby było tak dwukrotnie więcej trainer shooterów, żeby graczom na rook szybciej leciał shield, kto jest za?
inżynier Paul Dirac
03-02-2013, 19:20
W przyszłej Aktualizacji (która mam nadzieje będzie do 2022 roku), będą nowe trainery na wyspie Tropicano, bo widać na mapie. Jakie to będą Trainery? Myślę, że takie jak u NPC Excellent. Poczekamy, zobaczymy. Jestem na nie.
A ja myślę, że do 2022 roku, APO będzie tylko legendą!
Przez przesyt apo to gówno. Ledwo dodadzą nowego itema i już po miechu co drugi jest w posiadaniu owego itema.
Jestem na nie, tych trainów wgl nie powinno być i wgl nawet tych shooterow, kiedyś były zwykłe trainy i gracze nie narzekali. Cieszmy się tym co wgl mamy bo przez te ulepszanie ots umiera.
Zarexoholik?
03-02-2013, 21:06
dorobienie kilu roomów
:confused:
misja na dostęp dość pochłania czas
proponowałbym dorobienie np 3 roomy
#topic
Jak zobaczyłem co jest autorem tego tematu od razu w ciemno mógłbym zaznaczyć NIE. Dorabianie kolejnych przesadzonych trainroom'ów, bo ty nie możesz dla siebie znaleźć miejsca? I tak dodanie tych 3 to już porażka i kolejne ułatwienie tak prostej gry ze strony administracji.
#*~Capitan#*~
03-02-2013, 21:09
Często skilluje i zawsze praktycznie znajdę miejsce w tych trainerach. Jestem na nie
Zii Baba
04-02-2013, 08:37
I tak macie wyjebane trainery... Wystarczy wam juz udogodnien do skillowania ;c
Jest dość trajnerów. Niektórzy wynajmują za kasę jak chcesz. Myślę, że to nie potrzebne.
#T
Nie :(
Jak zobaczyłem co jest autorem
Myślałem, że kto - ale tak to jest, gdy od pixeli zaczyna się pierdolić w głowie, i z trudnością odróżnia rzecz od osoby (pewnie za dużo pixelowych itemków :( )
@Topic
Nie widzę sensu dodawać, nowych room'ow, z trainerami. I tak to już jest duża przesada, a shield tam zapieprza jak głupi...
Chcesz zawsze możesz poskilować w normalnych trainerach, albo w trainerach gdzie musisz dać klucz (purple key), albo u kogoś w domku, albo trainer shootery.... Masz setki możliwości, a mimo tego NADAL Ci mało...
~~<Biohazard>~~
04-02-2013, 15:54
Wynajmuj u graczy :)
NIE
Wynajmuj u graczy :)
NIE
To nie to samo, mniej shooterów :D
#t
Bez tych co są teraz się skillowało i nikt nie płakał.
Ale pewnie, ułatwiajmy tą grę jeszcze bardziej.
Jestem za wprowadzeniem pewnej zmiany, robiąc nową postać niech każdy dostaje 200/200. Co tam, nie?
szczerzę to troszkę zepsuli dodając te roomy bo nikt już nie dorabia do domku a oni niby chcieli kasę zmniejszać .
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.