Zaloguj się

View Full Version : Pytanie o tablet Lenco

Nudys
05-02-2013, 15:42
Chciałem kupic niedrogi tablet. Wynalazłem TABLET LENCO COOLTAB-70 7" (http://proline.pl/?p=TABLEOTAB0002) jest niedrogi ale nie znam tej firmy i nie wiem czy to nie jakiś szmelc. Nie znam tej firmy więc troche mnie to trzyma przed kupnem. teraz widziałoem też ale Smartphona Goclever w podobnej cenie i już nie wiem co robic? Czy mniec telefon cegłe 7 calowy czy 9 calowy tablet? Napiszcie może jaki kupic tak do 600 zł.

Joogi
05-02-2013, 16:39
Juz samo zdjecie mnie odstrasza, ale wiadomo za taka cene nie mozna spodziewac sie rewelacji. Ja na twoim miejscu bym dolozyl troche hajsu i kupil cos porzadnego, bo jak patrze na te bebechy i wyglad to strach takie cos zamawiac XD

Anonimowy
07-02-2013, 10:47
Juz samo zdjecie mnie odstrasza, ale wiadomo za taka cene nie mozna spodziewac sie rewelacji. Ja na twoim miejscu bym dolozyl troche hajsu i kupil cos porzadnego, bo jak patrze na te bebechy i wyglad to strach takie cos zamawiac XD

We ne perdyl xD

@Topic
Po ch Ci tablet? Ja kupiłem z GoClever(polecam firmę), pograłem w GTA 2 tyg, popisałem na gg itp i jebnąłem w kąt. Ostatnio przyszedł kumpel i chyba go sobie wziął. Syfiasta zabawka..

Numazus
07-02-2013, 11:20
^up, jak kupiłeś z goclever to się nie dziwie, polecaj dalej firmę która działa na zasadzie firmy acer :)

#topic, nie opłaca się tabletu do 600zł kupywać jak chcesz tablet na którym będziesz mógł się pobawić i w ogóle to wydaj chociaż 1k na samsung galaxy tab 2 używany jakoś mało i będziesz wtedy mógł się pobawić ;]

Anonimowy
07-02-2013, 12:52
^up, jak kupiłeś z goclever to się nie dziwie, polecaj dalej firmę która działa na zasadzie firmy acer :)

#topic, nie opłaca się tabletu do 600zł kupywać jak chcesz tablet na którym będziesz mógł się pobawić i w ogóle to wydaj chociaż 1k na samsung galaxy tab 2 używany jakoś mało i będziesz wtedy mógł się pobawić ;]

Bawiłem się innymi tabletami i nie ma dla mnie różnicy. Różnica może jest.. w marce. Jeśli nie miałeś czegoś w ręce to nie oceniaj. Tablet nie jest na dobrą sprawą zabawką, a narzędziem pracy. Ku sprostowaniu tego co wcześniej pisałem.

Again q.q
07-02-2013, 13:32
Bawiłem się innymi tabletami i nie ma dla mnie różnicy. Różnica może jest.. w marce. Jeśli nie miałeś czegoś w ręce to nie oceniaj. Tablet nie jest na dobrą sprawą zabawką, a narzędziem pracy. Ku sprostowaniu tego co wcześniej pisałem.

FACEPALM.

Różnica jest mega. Nie porównuj jakiegoś tableta manta/goclever do samsunga/acera. Technicznie tablety są lepsze pod względem bardziej wydajnościowego procesora/pamięci ram = szybciej, płynniej hula. Trafiłem nawet na tablety które były tak chujowe że nie było możliwości pobrania/zainstalowania aplikacji z oogle play. Nawet piraty z neta trudno było zainstalować, a jeśli już to pokaz slajdów. :3