Siemionix
06-02-2013, 19:51
Witam mam problem tzn chyba jakiegoś buga ponieważ jak pisze w poradniku na silver wanda a dokaldnie chodzi o moment
Po wejściu w teleport jesteśmy przy npc, rozmawiamy z nim następująco:
Hi
Quest
Yes
<tu piszemy nick postaci z 20 lvlem>
Tak <to mówi postać z 20 lvlem>
Po słowie tak, 20 lvl zostaje zabity i dostaje on-a amulet o nazwie: "Ruby Necklace". Musimy go teraz zanieść Davidowi rozmawiamy z nim następująco:
i tutaj właśnie zaczął się mój problem ponieważ ani ja ani tzw. dziewica która miała dokładnie 20 level i padała nie dostała Ruby Necklace ani ja tez nie dostałem ...
I teraz jak to rozwiązać ponieważ innej dziewicy już nie mogę poświęcić na ołtarzu a npc David che odemnie dostać Ruby Necklace którego nie mam... co w tym momencie pozbawia mnie prawa do zrobienia tego questa..
proszę o jakaś pomoc lub wskazówki jak mam dokończyć danego questa
z góry dziękuje Siemionix
Po wejściu w teleport jesteśmy przy npc, rozmawiamy z nim następująco:
Hi
Quest
Yes
<tu piszemy nick postaci z 20 lvlem>
Tak <to mówi postać z 20 lvlem>
Po słowie tak, 20 lvl zostaje zabity i dostaje on-a amulet o nazwie: "Ruby Necklace". Musimy go teraz zanieść Davidowi rozmawiamy z nim następująco:
i tutaj właśnie zaczął się mój problem ponieważ ani ja ani tzw. dziewica która miała dokładnie 20 level i padała nie dostała Ruby Necklace ani ja tez nie dostałem ...
I teraz jak to rozwiązać ponieważ innej dziewicy już nie mogę poświęcić na ołtarzu a npc David che odemnie dostać Ruby Necklace którego nie mam... co w tym momencie pozbawia mnie prawa do zrobienia tego questa..
proszę o jakaś pomoc lub wskazówki jak mam dokończyć danego questa
z góry dziękuje Siemionix