View Full Version : VNM/SoDrumatic - TBA (2013) [singiel]
na 100k fanów miał być singiel i jest, płyta w całości wyprodukowana przez SoDrumatica
aKySRTGjriI
jakoś tak w kit, śpiewanie full mu nie wyszło, gdzie te lekcje, co
Τettmeier
07-02-2013, 09:34
Zajebisty numer, jak V napisał na swoim fanpejdżu jedyny taki klasyczny, podjeżdżający stylem do tracków z E: DKT, reszta na nowej płycie ma być inna. Ja się jaram i w śpiewie progres w porównaniu do tracków takich jak 'na weekend'. Czekam na płytę. Napisał psychofan. ;)
Tumanbuga
07-02-2013, 12:45
Buja, śpiewanie Tomka nigdy mi jakoś nie przeszkadzało, też jestem chyba psychofanem, bo mi wchodzi każda jego stylówka, wliczając stare i nowe 834, tylko k2f cienizna, beng!
Zarexoholik?
07-02-2013, 16:43
Bezapelacyjnie NIE. Strasznie słaby zawodnik, a ten refren to samobój tak z lekka.
@up Nic dziwnego, że Demon poszedł na slizg jak tu takie kukły się wypowiadają.
Każdy ma inny gust, jeszcze do tego nie dorosłeś - daj sobie z 5 lat. Ja takiego syfu słuchać nie mogę.
Dziwny krok z jego strony, skoro to jedyny taki numer na plycie to czemu wypuszcza go na samym poczatku? Nie czaje jego programu promocji plyty. Mi sie podoba ale nie rozpierdala, pozostalo czekac na pozostale single bo Fał to bdb zawodnik!
Zii Baba
07-02-2013, 22:22
Marne, raz przesluchalem i drugi raz tego nie zrobie, nie chce stracic sluchu :s
Po raz kolejny nie. Może kiedyś nagra coś co mi się spodoba.
nigdy się do niego nie przekonam, jest asłuchalny i ciężko go zrozumieć
VixenPasja
08-02-2013, 13:49
@up Nic dziwnego, że Demon poszedł na slizg jak tu takie kukły się wypowiadają.
#Zareks jeżeli widzę, że ktoś pisze o kimś "koleś jest asłuchalny, nic nie rozumiem, ale syf", a pewnie po pierwszych 4 wersach wyłącza jego track to z taką osobą jest coś nie tak i to nie kwestia gustu tylko gimbusowa teoria "słucham to co modne","jeżeli ktoś sepleni lub
jego słowa są ciężkie do zrozumienia to mogę hejtować", albo "słucham muzyki, bo fajny jest bit".
Fał jak zwykłe zaprezentował dużo metafor i jego muzyka nie zasługuje na miano syfu.
#Fał zajebiście poleciał, a refren? progres
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.