PDA

View Full Version : O.S.T.R. & Hades - HAOS (26.02.2013)

Demon
08-02-2013, 18:44
http://gramuzyka.redblog.gk24.pl/files/2013/02/ostr-hades-haos.jpg

tracklist:
1. INTRO HAOS
2. Rap na osiedlu
3. Czas dużych przemian
4. Psychologia tłumu
5. Ona czy ja
6. Mam dość
7. Bądź słuchaczem
8. Mniej więcej
9. Powstrzymać Cię
10. …perspektywy
11. Sugar Haze
12. Stary Nowy Jork
13. Obsesja
14. Idealny Świat
15. Niewidzialni ludzie
16. Kolacja

w przyszłym tygodniu pierwszy singiel!

18 dni przed premierą, a już złoto, Adam ma chyba największy fanbase w PL, 0 singli, tylko okładka i tracklista, a już poszło 15000 płyt w preorderze, platyna tuż tuż

na zachęte
DlbnjR2YXlw

SedaN*
08-02-2013, 18:47
Nie jaram się aż tak, ale płytkę na pewno przesłucham :) Może być rozpierdol!

Zarexoholik?
08-02-2013, 18:49
18 dni przed premierą, a już złoto, Adam ma chyba największy fanbase w PL, 0 singli, tylko okładka i tracklista, a już poszło 15000 płyt w preorderze, platyna tuż tuż

Nie musi się promować, bo on ma stałych fanów od wielu lat.

Oczywiście płytkę kupię, nie mogę się doczekać.

/Demon
miałem na myśli 'ilość =/= jakość' :p

#edit

Kawałek może być, ale klipem w ogóle się nie jaram.

Demon
14-02-2013, 11:48
O.S.T.R. & Hades "Czas dużych przemian"

8AvFEZpbnUk

Mopsu
14-02-2013, 13:30
Dobry kawałek, zajarałem się :D

Shabus.
14-02-2013, 13:45
Zajebista nuta. OSTRy trzyma klase caly czas :D

+ teledysk bomba

Płytka zagości na półeczce :P

`Rapi
14-02-2013, 13:47
Wolne miejsce na plyte juz jest ;)

Taki se pazdzioszek v1.01
24-02-2013, 09:29
O ***** co OSTR dojebał w swojej zwrotce, pełen podziw

H3xh6Fob3cU

Kaziu Extreme
24-02-2013, 10:17
Ostry im starszy tym lepszy :D, ale Hades jakos strasznie nie odstaje ;]

Zarexoholik?
24-02-2013, 11:41
Zajebiście mi się podoba. Klip zrobiony profesjonalnie. Ogólnie jaram się!

MorgiBack
24-02-2013, 11:44
Cały O.S.T.R.

Zajebisty kawałek podoba mi się jak....

Zii Baba
24-02-2013, 12:00
Nie ma to jak wygarniecie Ostrego xD Jaram sie nim, Hadesem tez ofc xD Dobrze im wspolpraca idzie.

Dest
24-02-2013, 12:25
Ostry się skończył po MTJWB. Jak na razie najgorszy track z tych co wypuścili z Hadesem.

Demon
24-02-2013, 13:14
propsy Dest za słowa, nie jesteś zaślepionym słuchaczem, który łyknie wszystko od Adama

ładnie to wszystko brzmi, Hadesa propsuje, bo zawsze się nim jarałem, ale Adam już nigdy mnie chyba nie zaskoczy, OSTR producent > OSTR raper, aelo

@down
niby tak, ale dalej będę twierdził, że to już nie jego lata

24-02-2013, 13:39
Bo podchodzicie sceptycznie i tyle :D
Jak to ktoś ładnie ujął, nie słucha się już muzyki tylko ksywek

/down
no pewnie cześć z tej strony wojtek

Niszowy gracz Scorviel
24-02-2013, 14:25
Bo podchodzicie sceptycznie i tyle :D
Jak to ktoś ładnie ujął, nie słucha się już muzyki tylko ksywek
Użyj słowa sceptycznie-udawaj, że jestes sokołem. :)

@
płytke zakupiłem na preorderze-ogólnie jaranko. :)!

`Rapi
24-02-2013, 14:42
masakra, ostry znowu rozjebał system.

bosanova
24-02-2013, 21:57
OSTRY co całości pojechał, zajebiście, Hades też nieźle, obawiałem się jak im wyjdzie współpraca, ale po singlah widzę, że jest miazga.

Dest
25-02-2013, 08:05
propsy Dest za słowa, nie jesteś zaślepionym słuchaczem, który łyknie wszystko od Adama

Fakt kiedyś Adamem jarałem się w opór i to bardzo ale ile można słuchać człowieka, któremu brakuje takiej nutki agresji jak kiedyś, która przyciągała do słuchania go w kółko. Ostry był poziomem ponad wszystkimi w Polsce ale teraz to zwykły szary raper.

deeL `
26-02-2013, 17:35
To na pewno nie jest zwykły szary raper.

Demon
26-02-2013, 18:41
jestem po pierwszym odsłuchu i tak jak zakładałem, bity > kładzione na nie wersy

do posłuchania oko, na dłuższą mete nie, bo jest zbyt monotematycznie

Joogi
26-02-2013, 20:40
Track nr 4 (Psychologia Tlumu) rozpierdala. Bit mnie zahipnotyzowal xDD
Bity sa dobre, ale tresci srednio wypadaja, wlasnie wydaje mi sie ze ludzie jaraja sie tym bo Adam itp, ale juz nie jest w takiej formie jak kiedys. Od strony Hadesa oczywiscie jest dobrze :) Spodziewalem sie czegos lepszego ;)

Dest
26-02-2013, 22:20
Tak jak było do przewidzenia. Bity zjadły teksty. Być może dodam płytę do swojej kolekcji.

@

Tak to jest jak propsujecie Ostrego znając tylko jego oklepane kawałki
http://iv.pl/images/10519063632130235161.jpg

Swoją opinie zawszę opieram o oklepane kawałki ziomeczku.

@
Kochana Polsko oraz PDDN

Zarexoholik?
26-02-2013, 23:55
A mi tam się dobrze słuchało! Tak to jest jak propsujecie Ostrego znając tylko jego oklepane kawałki. Potem nagrywa coś, ale zawsze muszą być porównania do dawnych czasów, jego dawnych nagrywek. Jak dla mnie świetna płytka w wykonaniu Ostrego, Hades ujdzie.

http://iv.pl/images/10519063632130235161.jpg

Swoją opinie zawszę opieram o oklepane kawałki ziomeczku.

Zapętlasz Kochana Polsko?

Tak jak myślałem, ty chłopaku tylko propsujesz ostrego, praktycznie w każdym temacie od ciebie hejty na innych wykonawców bez jakiejś konstruktywnej krytyki, nie znasz się kompletnie na tej kulturze ziomeczek, wyjdź

Nie tylko OSTRego, ale jego w szczególności. Jestem z okolic Łodzi i do mnie trafia jego przekaz i styl. Ty jesteś forumowym gościem o nicku 'taki se paździoszek v1.01' także rozkmiń, że chłopaczkiem to możesz być tylko i wyłącznie ty. Mam zupełnie inny gust niż ty, i dlatego od razu się nie znam? Ja > ty.

Zarex ja widzę, że Ty wszystko hejtujesz, a jak OSTR wyda nawet bardzo słaby track to i tak się jarasz jakby to byłby jeden z najlepszych kawałków. Tu nie chodzi o to czy Ci pasuję jego styl czy nie, bo ta płyta jest po prostu średnia.
Najśmieszniejsze w tym jest to, że piszesz OSTR świetna płyta OSTR, a Hades ujdzie. Przecież Hades znacznie lepiej wypadł na tym krążku, znacznie lepiej się go słucha, chociaż sam wolę O.S.T.R., bo szanuję go za ogólny wkładu polski rap, ale patrząc obiektywnie to zdecydowanie lepsza w wykonaniu Hadesa.

Ale to jest tylko twoje zdanie. Moim zdaniem jest dobrze, Hades średnio. Rozumiesz?

27-02-2013, 14:34
Czekałem na płytę dość mocno lecz niestety jedynie 5-6 tracków godnych zauważenia, godne zapętlania są ledwie single no i imo najlepszy z płyty numer Stary Nowy Jork

Zarexoholik?
Tak jak myślałem, ty chłopaku tylko propsujesz ostrego, praktycznie w każdym temacie od ciebie hejty na innych wykonawców bez jakiejś konstruktywnej krytyki, nie znasz się kompletnie na tej kulturze ziomeczek, wyjdź

Miasekk
28-02-2013, 16:13
Co za zawód : O Po pierwszym singlu pomyślałem sobie, że może być całkiem niezła płyta. Po przesłuchaniu Psychologii Tłumu byłem mocno podjarany i nie mogłem się doczekać, aż płyta wyjdzie. Przesłuchałem 3x płytę i bity naprawdę baaaaardzo dobre, ale teksty wyraźnie odstają.

Zarex ja widzę, że Ty wszystko hejtujesz, a jak OSTR wyda nawet bardzo słaby track to i tak się jarasz jakby to byłby jeden z najlepszych kawałków. Tu nie chodzi o to czy Ci pasuję jego styl czy nie, bo ta płyta jest po prostu średnia.
Najśmieszniejsze w tym jest to, że piszesz OSTR świetna płyta OSTR, a Hades ujdzie. Przecież Hades znacznie lepiej wypadł na tym krążku, znacznie lepiej się go słucha, chociaż sam wolę O.S.T.R., bo szanuję go za ogólny wkładu polski rap, ale patrząc obiektywnie to zdecydowanie lepsza w wykonaniu Hadesa.

Ale to jest tylko twoje zdanie. Moim zdaniem jest dobrze, Hades średnio. Rozumiesz?
No właśnie ciężko to zrozumieć, bo jesteś tak zaślepiony cudownością OSTR, że byle gównem byś się jarał. Pazdzioszek ma 100% rację : O

`Rapi
01-03-2013, 06:33
Wszystkie, co prawda nie całe kawałki z płyty HAOS. Jeżeli komuś szkoda tych kilku złoty, to łapcie i sprawdzajcie..

http://www.soundpark.pl/ostr-hades

#
Można też odnaleźć całą płytę na torrentach ;]]

Zarexoholik?
11-03-2013, 10:06
3ZHwqGU7RaM

Bardzo przyjemnie się oglądało, kawałek też jeden z lepszych na płycie.

Demon
24-03-2013, 19:44
-HM7X-Tg_kU

teledysk panowie, bez jaranka, od taki o zwykły