View Full Version : [PC] Który need for speed lepszy??
Witam mam takie pytanie chciałem ściagnąć sobie need for speeda mam need for speeda most wanted i chciałem ściągnąc sobie need for speeda most wanted 2012 lecz nie wiem czy jest fajny lub jakąs inna cześć oprocz need ofr speeda carbona bo grałem i undegrounda 1 i 2 bo też grąłem i pytanie w która wersje zagrac proszę uzasadnić dlaczego ten need for speed most wanted lub ten (2012) sie różni czy jest taki sam lub b ardzo podobny sorry za ortografie i prosze o odpowiedzi
Popatrz sobie recenzje wszystkich NFS i wybierz. Sam polecam te nowsze bo sam jak odpalam most wanted to kierowanie jest takie proste, bez realizmu. Polecam jednego z nowszych - Hot Pursuit (;
Poziomek :P
09-02-2013, 16:24
host prust i mos wander najlepsze ale te nowe też dobre ogólnie nfs dobre więc bierz co chcesz wogóle co za pytanie jak możesz se ściągnąć je z neta i grać w to które ci sie spodoba;/;/;/;/;
host prust i mos wander najlepsze ale te nowe też dobre ogólnie nfs dobre więc bierz co chcesz wogóle co za pytanie jak możesz se ściągnąć je z neta i grać w to które ci sie spodoba;/;/;/;/;
pytam po to bo nie chce mi sie sciagac a przecierz hot porshuit czy jak on tam to nie jest najnowszy najnowszy jest need for speed most wanted 2012 o ktorego pytalem czym sie rózni od tego pierwszego a nastepny jest nie ten hot porshuit tylko Need for Speed: The Run ??? jaki jest the run
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.