View Full Version : Walentynki!
~trolling.
09-02-2013, 17:01
Siemano koledzy sympatyczni!
Zbliżaja sie walentynki i czas pomyslec o jakiejs ciekawej alternatywie na 14 lutego :).
Ja postanowilem zabrac swoja dupe do Kina, a nastepnie na wieczor do mnie, zrezygnowalem z prezentu, bo nie mam kasy :D ale chce zebyscie podzielili sie ze mna i innymi uzytkownikami forum swoimi pomyslami na prezent :D. Jakies sprawdzone prezenty i inne bajery ktorymi uwodzicie piekne swinie mozecie przedstawic ponizej :D
temat do luznej gadki
joł
#Joogi
lipa :(
#Magiczny
Twojego nie chce mi sie uploadowac bo za duza beka XDDD, btw widzisz, ja mam. widzac twoja fotke nie dziwie sie, ze nie masz komu kupic czekoladek XD
Spedzam walentynki 1000km od mojej drugiej polowki, idealnie <3
Dam jej cos jak sie zobaczymy :).
Sir Krystian
09-02-2013, 17:15
Już od rana walę w tynki.Gruzbajzer czy co¶
<Magiczny>
09-02-2013, 17:33
Siemano koledzy sympatyczni!
Zbliżaja sie walentynki i czas pomyslec o jakiejs ciekawej alternatywie na 14 lutego :).
Ja postanowilem zabrac swoja dupe do Kina, a nastepnie na wieczor do mnie, zrezygnowalem z prezentu, bo nie mam kasy :D ale chce zebyscie podzielili sie ze mna i innymi uzytkownikami forum swoimi pomyslami na prezent :D. Jakies sprawdzone prezenty i inne bajery ktorymi uwodzicie piekne swinie mozecie przedstawic ponizej :D
temat do luznej gadki
joł
#Joogi
lipa :(
http://i47.tinypic.com/4il8xk.jpg
Juz widze ta twoja 'dupe'
@t
Kupie sobie czekoladki
N-series
11-02-2013, 12:34
Rok temu dostała biżuterie itp. xd w tym roku postanowili¶my że nie będziemy robić sobie prezentów , ruszamy na maraton do multikina , a co do tego zobaczymy ,pewnie jaka¶ pizza czy co¶ xd
Daroo :(
11-02-2013, 14:49
ja sam nie wiem gdzie moj± wzi±ć nie chce do kina jechać a na kolacje mnie nie stac jestem bidakiem xd ale mam szczescie bo chyba zachorowała to nie będę musiał mysleć gdzie j± wzi±ć tylko jej cos kupie i cały dzień będę u niej xd
Mikiel SZN
11-02-2013, 14:55
ja sam nie wiem gdzie moj± wzi±ć nie chce do kina jechać a na kolacje mnie nie stac jestem bidakiem xd ale mam szczescie bo chyba zachorowała to nie będę musiał mysleć gdzie j± wzi±ć tylko jej cos kupie i cały dzień będę u niej xd
chyba gimbusem a nie biedakiem
^top
Nie obchodzimy walentynek, ¶mieszne ¶więto. Kiedy mam ochote kupić jaki¶ prezent to kupuje bez okazji, a jakies kolacje czy kino to rzecz normalna, się raz na jaki¶ czas chodzi.
jak co roku, solar/bialas - dzień chuja.mp3
nie kumam jaranka tymi '¶więtami'
Taki se pazdzioszek v1.01
12-02-2013, 14:23
Rok temu zrobiłem ręcznie walentynkę, tanio i przyjemnie (tylko nie tak szybko :() <romantyk>
Daburian
12-02-2013, 15:29
Zabieram ja do kina, pozniej jakis spacer, a koniec pewnie spedzimy u niej w domu ;)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.