View Full Version : Rzeszowska klasa
Grajek z mojego miasta :D
c3AuQqtVLM4
Slvfw6PN8b8
sWsZW9aP8sI
Pluto się rozkręca.
Co myślicie?
Nowy kawalek :D
hKOJtK4eTJ0
Jak sie podoba? :P
1:09 ''nowego kawalka'' taki jest wlasnie Rzeszow, kupa zjebanych i przecpanych nastolatkow skaczacych do kazdego...
Byłeś tu kiedyś, że tak mówisz? Czy wnioskujesz to po teledysku? o.O
''Rzeszowski styl'' powiadasz? Rozumiem, ze tylko ich w Rzeszowie macie? XD Nie powiedzial bym, sluchalem troche Rzeszowskiego rapu, musze przyznac, ze prezentuja godny poziom.
"Rzeszowski styl"? Nie styl tylko "Rzeszowska Klasa" i to jest tytuł płyty geniuszu, ktora się jeszcze robi. I nie tych ich mamy ;)
Zii Baba
02-03-2013, 15:24
Byłeś tu kiedyś, że tak mówisz? Czy wnioskujesz to po teledysku? o.O
Bylem + znam kilka osob z Rzeszowa...
@t
1:09 ''nowego kawalka'' taki jest wlasnie Rzeszow, kupa zjebanych i przecpanych nastolatkow skaczacych do kazdego... Dobrze, ze chociaz ci cos robia by zmienic wizerunek tego miasta. ''Rzeszowski styl'' powiadasz? Rozumiem, ze tylko ich w Rzeszowie macie? XD Nie powiedzial bym, sluchalem troche Rzeszowskiego rapu, musze przyznac, ze prezentuja godny poziom.
Podoba się podoba. Niezłe:D
Ja byłem kilka razy na meczu i nikogo tam naćpanego nie widziałem:D
Nowy kawałek
CZkOSUqllWU
Dla mnie miazga :D
Kocham takiego typu teledyski. Łysy dres + jego EKIPA! Próbują coś zrobić i naśladować kogos kim nie są. ZAJEBISCI SĄ !! MEGA !! :D
Właśnie pokazałeś jakim jesteś debilem. Chyba się muzyka liczy nie teledysk, no ale jak wolisz ogladać teledyski to idź do swojego SBS czy cos w tym stylu :*
Pan Gimb
22-04-2013, 01:37
Upadłe Nadzieje w huuuj nuta.
Z fartem ;)
MorgiBack
22-04-2013, 19:19
Kocham takiego typu teledyski. Łysy dres + jego EKIPA! Próbują coś zrobić i naśladować kogos kim nie są. ZAJEBISCI SĄ !! MEGA !! :D
Rap ?! Już Kula daje Full'a lepiej daje, niż ci twoich 'ziomkowie'.
HAH Słabe.
rvCVDGL6dFU
Nowy kawałeczek :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.