PDA

View Full Version : Rzeszowska klasa

Shabus.
09-02-2013, 21:02
Grajek z mojego miasta :D

c3AuQqtVLM4

Slvfw6PN8b8

sWsZW9aP8sI

Pluto się rozkręca.

Co myślicie?

Shabus.
02-03-2013, 15:14
Nowy kawalek :D

hKOJtK4eTJ0

Jak sie podoba? :P

1:09 ''nowego kawalka'' taki jest wlasnie Rzeszow, kupa zjebanych i przecpanych nastolatkow skaczacych do kazdego...

Byłeś tu kiedyś, że tak mówisz? Czy wnioskujesz to po teledysku? o.O

''Rzeszowski styl'' powiadasz? Rozumiem, ze tylko ich w Rzeszowie macie? XD Nie powiedzial bym, sluchalem troche Rzeszowskiego rapu, musze przyznac, ze prezentuja godny poziom.

"Rzeszowski styl"? Nie styl tylko "Rzeszowska Klasa" i to jest tytuł płyty geniuszu, ktora się jeszcze robi. I nie tych ich mamy ;)

Zii Baba
02-03-2013, 15:24
Byłeś tu kiedyś, że tak mówisz? Czy wnioskujesz to po teledysku? o.O

Bylem + znam kilka osob z Rzeszowa...
@t
1:09 ''nowego kawalka'' taki jest wlasnie Rzeszow, kupa zjebanych i przecpanych nastolatkow skaczacych do kazdego... Dobrze, ze chociaz ci cos robia by zmienic wizerunek tego miasta. ''Rzeszowski styl'' powiadasz? Rozumiem, ze tylko ich w Rzeszowie macie? XD Nie powiedzial bym, sluchalem troche Rzeszowskiego rapu, musze przyznac, ze prezentuja godny poziom.

Rekrut
03-03-2013, 10:59
Podoba się podoba. Niezłe:D

Ja byłem kilka razy na meczu i nikogo tam naćpanego nie widziałem:D

Shabus.
21-04-2013, 13:10
Nowy kawałek

CZkOSUqllWU

Dla mnie miazga :D

Kocham takiego typu teledyski. Łysy dres + jego EKIPA! Próbują coś zrobić i naśladować kogos kim nie są. ZAJEBISCI SĄ !! MEGA !! :D

Właśnie pokazałeś jakim jesteś debilem. Chyba się muzyka liczy nie teledysk, no ale jak wolisz ogladać teledyski to idź do swojego SBS czy cos w tym stylu :*

Pan Gimb
22-04-2013, 01:37
Upadłe Nadzieje w huuuj nuta.

Z fartem ;)

MorgiBack
22-04-2013, 19:19
Kocham takiego typu teledyski. Łysy dres + jego EKIPA! Próbują coś zrobić i naśladować kogos kim nie są. ZAJEBISCI SĄ !! MEGA !! :D

Rap ?! Już Kula daje Full'a lepiej daje, niż ci twoich 'ziomkowie'.

HAH Słabe.

Shabus.
19-05-2013, 12:59
rvCVDGL6dFU

Nowy kawałeczek :)