Zaloguj się

View Full Version : Gra o Tron.

MorgiBack
10-02-2013, 16:47
Witam.

Przeczytałem już tą książkę i myślę, że jest pod każdym względem epicka.
Teraz chcę obejrzeć serial i z zapytaniem. Czy ktoś z was czytał i zarazem oglądał i czy warto po przeczytaniu obejrzeć ten serial?

Ero Senin
08-03-2013, 10:14
Zawsze warto obejrzeć serial w oczekiwaniu na The winds of winter : C

Daburian
08-03-2013, 10:25
Jasne, ze tak. Jest godny tego by obejrzec. Gra o Tron i Spartacus, to dwa seriale, ktore naprawde warto obejrzec od 1 sezonu.
W tych serialach jest ukazane wszystko, co potrzeba, krew, intrygi, zakazana milosc, prostytucja, po prostu wszystko czego potrzeba.

Polecam, Waldemar Niesmialy.

Demon
08-03-2013, 13:46
gra o tron bodajże na HBO lata wieczorami? jak tak to propsy, często trafiam i bardzo fajnie zmontowany serial

Ero Senin
08-03-2013, 14:04
Jasne, ze tak. Jest godny tego by obejrzec. Gra o Tron i Spartacus, to dwa seriale, ktore naprawde warto obejrzec od 1 sezonu.
W tych serialach jest ukazane wszystko, co potrzeba, krew, intrygi, zakazana milosc, prostytucja, po prostu wszystko czego potrzeba.

Polecam, Waldemar Niesmialy.
IMHO gra o tron jest najlepszym serialem dlatego że aktorzy są bardzo dobrze dopasowani do ról. chodzi mi tutaj głównie o ich wygląd
QnSTh6sWvzw&feature=fvwp&NR=1

Czepi
09-03-2013, 18:19
Dodatkowo "Gra o tron" ma jeden w większych serialowych budżetów. Książkę właśnie zacząłem czytac, zapowiada się ciekawie. Serial oczywiście polecam :p