PDA

View Full Version : S?uchawki douszne.

Hope.
11-02-2013, 01:54
Joł , mam pytanko bo jestem zupeełnie odosobniony od takich tematów . Ma ktoś może , lub posiada opinie na temat sluchawek do usznych w cenie 300-500zł ? . Chodzi mi o krystaliczny wokal z dobrym bassem . Na forach jest duzo opini roznych ale widzialem ogromne rozbieżności wśród nich.. Tak czy siak będe mega wdzięczny za pomoc.

Bambucha Rook
11-02-2013, 08:50
Jesli chodzi o kompa to musisz miec dobra karte dzwiekowa (najlepiej 7.1) i nic nie stoi przeszkodzie by miec konkretny a w telefonach montuja juz systemy Audio Beats wiec polaczenie z dobrymi sluchawkami daje zajebisty efekt.

Kovalchuk
11-02-2013, 11:10
albo hajs ci sie zgadza ogolnie w zyciu, albo jestes nie normalny, zeby za taka cene kupowac sluchawki douszne... ja osobiscie z pol roku temu dostalem do telefonu w zestawie sluchawki producenta i smigaja jak ta lala ;)

Mikiel SZN
11-02-2013, 11:24
Idziesz do TkMaxx, kupujesz iLuvy za 90zł, zamaist 300zł i masz zajebiste słuchawki douszne. Lub Skullcandy jak wolisz. A zapomniałem nie wiesz co to TkMaxx i nie masz nigdzie takiego sklepu

Hope.
12-02-2013, 05:47
Co jak co SkullCandy odpadaja jedynie w wyglądzie są dobre.. jestem troszkę audiofilem i strasznie moje uszy czuly roznice pomiedzy skullami a senkami z mniejszej rangi cenowej .