Zaloguj się

View Full Version : Nieco za d?ugi ban.

Gakori
11-02-2013, 06:34
Witam. Dziś rano dostałem bana za bota. Był to mój PIERWSZY ban więc zważywszy na to kara powinna być nieco mniej surowa. Dziś mamy 11 lutego , dostałem go do 4 marca , czyli gdybyśmy podzielili sobie to wychodzi nam 528 godzin co daje 22 dni. Nie za dużo?
Tu skopiowałem wypowiedź Santano.
Kara za użycie bota może wynosić od 168 do 250 godzin, zależnie od użytego przez osobę programu oraz od opinii Gamemastera.
Proszę o odpowiedź!

~ ZII - Ale po coś przecież ten regulamin jest , tak? Bo dla mnie to jest chore , że my mamy przestrzegać regulaminu , a sama Administracja tego nie robi. Co , biorą pierwszych - lepszych na GM? Beka straszna :)

Zii Baba
11-02-2013, 07:37
Moim zdaniem nie ma co sie sugierowac regulaminem bo tak naprawde go tutaj nie ma XD

Achuy
11-02-2013, 07:48
@up oj ZII jest jest :D
@topic napisz do wyższych lotów oni na pewno będą wiedzieli :)

Arab
11-02-2013, 08:24
Pierwszy lepszy Gm ? Sory ale nie biora byle kogo na gm'a ;p
Mozliwe ze troszke za dlugi ten ban lecz o tym musisz gadac z osoba ktora Ci go przydzielila ;p najlepiej w dziale skargi i odwolania ;]

Magik
11-02-2013, 08:27
Bot, to pojęcie względne - wszytko zależy od funkcji, jakich używałeś... Ja także patrze na długość czasu "botowania".

Wraz z nickiem postaci zapraszam TUTAJ (http://www.forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=49)! Proszę pamiętać o wybraniu prawidłowego prefix'u.

PS
Za funkcje "automanasa" jest kara w wymiarze 500 godzin bana - jest to polecenie Santano, jak i innych GOD'ów, więc coś mi nie pasuje w Twoim pierwszym poście.