PDA

View Full Version : Wrestling powraca do Polski !

Mr Fsza
12-02-2013, 21:24
Walki które są inaczej nazywane walką o śmierć lub życie w końcu w POlsce ;)

Oficjalna polska stronka wwe .

http://pl.wwe.sevenload.com/news/locale/wwe-raw-powraca-do-polski

bum bum
http://www.youtube.com/watch?v=B9IIItRGyLs

ciekawe czy w POlsce wystąpią w klatce i czy będą się napierdalać krzesłami i czym tylko popadnie ;D oby oby !

Rekrut
12-02-2013, 21:33
Takie walki powinny być zabronione .

<Magiczny>
12-02-2013, 22:41
Takie walki powinny być zabronione .

Jak tam jest wiecej teatru niz bicia :O

Cleyu
12-02-2013, 23:07
tak. wyprowadzaja cios obok glowy przeciwnika, spadaja na.. sorry, obok niego, a ten trzepie sie jakby dostal mocnego ataku padaczki. seems legit. (:

Demon
12-02-2013, 23:15
Jak tam jest wiecej teatru niz bicia :O

tak. wyprowadzaja cios obok glowy przeciwnika, spadaja na.. sorry, obok niego, a ten trzepie sie jakby dostal mocnego ataku padaczki. seems legit. (:
lepiej bym tego nie ujął chłopaki :D

nie kumam zajawki na 'krwawy' <haha_nie_wierze_ze_to_pisze> sport, który nie jest sportem tylko sztuką teatralną, ale mogę się cieszyć razem z Wami, że wraca do PL <huurra!>

KaZeK
13-02-2013, 00:34
Więcej przemocy jest w* przypalaniu mrówek przy pomocy szkła powiększającego ;)

#t
Nigdy nie interesował mnie ten cały wrestling, wolałbym oglądać Mode na suke Sukces.

*zapomniałem o 'w' :mad:

Daroo :(
13-02-2013, 13:59
ludzie nie interesujecie sie tym to nie gadajcie bo macie pojecie na ten temat takie samo jak 90% innych, ktorzy sa znawcami w wszystkim a nic nie wiedza XD

W WWE nie licza sie walki bo tam sie liczy storyline (czyli scenariusz) a nie walki. Jak chcecie zobaczyc porządne walki to sobie włączcie ROH czy jakies indy/puro, tam sie licza walki a nie sugerujecie sie na WWE XD

MorgiBack
13-02-2013, 15:31
Więcej przemocy jest przypalaniu mrówek przy pomocy szkła powiększającego ;)

Co prawda to prawda :D.

Ale zawsze jest z czego się pośmiać :D

Janush
13-02-2013, 20:52
Szczerze aż wstyd że ludzie zaliczają to do sportu : )

Walony teatrzyk wchodzą na jakieś drabiny i się zrzucają sie z nich, naprawdę... TEATR DLA LUDZI BEZ MÓZGU, no sorry no :) ale to moja opinia. 0 sportowej rywalizacji, każdy ruch jest zaplanowany

Wasik
14-02-2013, 10:05
jak dla mnie , fajnie to wyglada ale musze kupic pacca wiec odpada. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Sasha Rookslayer
14-02-2013, 18:26
Jest to rozrywka sportowa, udawane walki, które mają zachwycić widzów.
Ogólnie WWE to ciekawe walki, lubię je oglądać.

Czekam, aż przyjadą do Łodzi w kwietniu (Atlas Arenie), to sobie na necie obejrzę :).

artiJ
15-02-2013, 20:35
Więcej przemocy jest w* przypalaniu mrówek przy pomocy szkła powiększającego ;)

#t
Nigdy nie interesował mnie ten cały wrestling, wolałbym oglądać Mode na suke Sukces.

*zapomniałem o 'w' :mad:

kazek popatrz na federacje o nazwie CZW(combat zone wrestling) a co do wwe to nie oglądam

Zarexoholik?
15-02-2013, 23:54
Wrestling to jest odmiana aktorstwa. Walczą na macie, która właściwie jest batutem i biją niebijąc. beka

#niżej

Ale suchar, masakra.