PDA

View Full Version : kurtka pierzowa

Bambucha Rook
14-02-2013, 16:55
Witam
zakupilem ostatnio kurtke ziomowa firmy Nike i chcialbym sie zapytac w razie czego jak ja prac? bo slyszalem ze jak sie ja wlozy do pralki to puch sie zbije i chuj, sa tez sposoby z jakas pileczka tenisowa lecz sa podzielone zadania, pralnia chemiczna tak samo podobno niszczy jak powyzsze czynnosci

wiec?

Ps. boje sie ja wjebac do pralki tak jak jest napisane na metce ;/

#Down
Gosciu co Ty mi tu gadasz o butach? co to ma za zwiazek z kurtka wgl? nie wniosles nic sensownego do tego tematu...

Daburian
14-02-2013, 20:04
Nie pierdol glupot.. jak kupilem air maxy tez bylo napisane, ze nie prac. A chuj wjebalem i nic sie nie stalo, a pralem juz kilka razy. Tak samo kumpel wjebal swoje 90-tki i nic..

Pogadaj z matka na jakie najlepiej pranie wjebac i bedzie dobrze.

P.S
Jezeli chodzi o pilke, to wklada sie ja do pralki po to by zapobiec zbijaniu puchu, wiec jak masz to wjeb ze dwie do pralki.
Nie radze tez mocno odwirowywac

@up uswiadomilem Cie, ze to co pisza to bzdety.. a w pralniach moga Ci rozjebac kurtke tak jak mi rozjebali koszulke..

Zii Baba
15-02-2013, 05:52
Nie pierdol glupot.. jak kupilem air maxy tez bylo napisane, ze nie prac. A chuj wjebalem i nic sie nie stalo, a pralem juz kilka razy.

Taki to ma zwiazek.
Ja jak pralem tego typu ubrania po mimo jakich kolwiek zakazow nic sie nigdy nie stalo(firma nike). Mysle, ze mozesz ja wpierdolic do pralki bez obaw, jedynie na co musisz uwazac to temperatura bo wyjmiesz ja 3 rozmiary mniejsza...

rumun
15-02-2013, 15:54
Moj kumpel wyprał kilka razy air maxy 90 i juz sie jebia.

Wjeb ja do pralki tylko przy odpowiedniej tenp.

Poziomek :P
15-02-2013, 21:21
Wszystko jest do wyprania i chuj;];] prałem rzeczy o których wam się nie śniło i działały dobrze

Bambucha Rook
15-02-2013, 22:39
Wszystko jest do wyprania i chuj;];] prałem rzeczy o których wam się nie śniło i działały dobrze

rzeczy typu :D? wiesz ale jednak sie troche boje ja uprac :D

Zii Baba
16-02-2013, 02:03
Jezu... Jak sie boisz to mozesz ja uprac recznie... Matko boska, przeciez to tylko kurtka... Wystarczy ja wstawic w niskiej temperaturze!

Bambucha Rook
16-02-2013, 10:25
do zamkniecia :D ............................