PDA

View Full Version : Leczenie u druida.

Zerbo
14-02-2013, 17:10
Witam po kilku testach na arenie z kolegą ed zauważyłem niezmiernie małą siłę exury sio.

Posiadam 2050+ lv wraz z 149 mlvl, eq :b robe, klapy, skirt, kapok, perfect amulet. Mam 27 k hp i średnio lecze 15.-16.5 k hp.
Wychodzi około 58-62% z sio. Podczas gdy sorc leczy podobnie. Proszę o naprawienie tego i rozwiązanie problemu.
Tyle wychodzi z eq. Policzcie sobie ile wyjdzie bez. 50% ?

PS. Wedlug kalkulatora powinienem leczyć 19.2-19.7 k.

@edit
2,1 k ek to leczy po 13 k. Z dobrym botem 2.3 k przewyższa wartość leczniczą na potworach druida.

Sasha Rookslayer
14-02-2013, 17:31
Jeżeli leczysz po 15k+ to co, mało:confused:

Jest dobrze, nic nie potrzeba zmieniać..

Wieczny Knightt
14-02-2013, 17:58
to pograj ms a ed na sio praktycznie zawsze wchodzi a vita to już inna bajka jest wiem bo grałem ms i ed wszystko jest dobrze a 2 k ek leczy się max 12k nie kłam

Doktor Szypka Konefka
14-02-2013, 18:12
13-14k leczy sie 2.3k ek.

Co do sily to jest ona slaba aczkolwiek zmiana jej i tak nie pomoze w balansie.

Demon
14-02-2013, 18:14
edytuj posty, bo to ostatnie ostrzeżenie z mojej strony

ms bije więcej od ed, a ed leczy się lepiej od ms (więcej, a i tak płaczesz, leczenie 100% nie ma sensu), taka kolej rzeczy i tego nie zmienisz

Azielu$
14-02-2013, 18:49
Co ma bot do wartości leczenia? : o Sio jest mocniejsze od vity i to dość sporo. Jeśli to ty masz averiona to jesteś po prostu nieogarem, nie zganiaj winy na sio. Pozdro, wylecz zęby.

rumun
14-02-2013, 19:11
Dobrze jest, gralem Averionem i lepiej sie mi nim expilo na wardach niz Masekiem

MorgiBack
14-02-2013, 20:13
Dobrze jest, gralem Averionem i lepiej sie mi nim expilo na wardach niz Masekiem

Dobrze ze już nie grasz tą 'dentystyczną alvaroską postacią' :D

@t.

Tak po za tym vita u ms'a to smiech. Sio jak sio faktycznie troche mało siocha, ale ek + uw to jest tank jak ich mało O_o.

@edit.

PS. Nerox nie wniosłeś po raz kolejny żadnej wartości merytorycznej do tematu
poza małą spiną. xd

Popraw; dentystyczno alvarowską postacią; troche rażą te błędy jak u mnie na privie błędy stylistyczno-gramatyczne.
Mam wyleczone i śliczniutkie :>
Ty bez kitu masz jakieś kompleksy z zębami? Co protezę masz w wieku 16 lat? czy jaki grom ? :D

Co ma bot do wartości leczenia? : o Sio jest mocniejsze od vity i to dość sporo. Jeśli to ty masz averiona to jesteś po prostu nieogarem, nie zganiaj winy na sio. Pozdro, wylecz zęby.

polać temu panu :D

dziq76pl
14-02-2013, 20:25
kapok, skirt, kapok

Po chuja Ci 2 kapoki? :D:D:D

Do naprawy, a najlepiej osłabienie ek

Zerbo
14-02-2013, 20:47
Chciałbym by osoba posiadająca 1500+ ms podała wartość swojego leczenia exura vita ' wraz z obecnie posiadanym eq.
Pamiętam na 1700 sorku wartość leczenia która wynosiła 52-58% więc nie widzę dużej róźnicy. Z drugiej strony skill exevo* jest mocniejszy o te 3-5% od podstawowej wartośći skilla druida.

PS. Nerox nie wniosłeś po raz kolejny żadnej wartości merytorycznej do tematu
poza małą spiną. xd

Popraw; dentystyczno alvarowską postacią; troche rażą te błędy jak u mnie na privie błędy stylistyczno-gramatyczne.
Mam wyleczone i śliczniutkie :>

Nullo
14-02-2013, 20:49

Haha, koncówka mnie rozjebała tak, on ma averiona ;). Nie trzeba nic poprawiac w ed nw co cie naszło żeby taki temat napisać, nikt nie płacze tylko ty, a do pvp masz e ringa chyba, że nie umiesz z niego korzystać bo padasz od 1.5k rp ;). Pozdro wylecz zęby

Rekrut
14-02-2013, 22:05
Ogarnij się człowieku jest dobre. Jak już to powinni mienić ek. Za dużo się leczy i za dużo bije.

Dementor
14-02-2013, 23:32
Moim zdaniem dobrze jest jak jest... Nie przesadzaj. Uważasz, że ile niby ten ed ma się siohać? 80%? :/