View Full Version : Jako 1, 46 Shielda By Sasha =]
Sasha Rookslayer
16-02-2013, 00:58
Witam!
Jako, iż owego shielda wbiłem ponad 2 tygodnie temu i zapomniałem wstawić słit screena na Forum, to wstawię go dziś :D
Szybko leci, lecimy do 47:cool:
46 Shielda:
http://i47.tinypic.com/1zcdf9c.jpg
Expić raczej już w ogóle nie będę, ponieważ Administracja ma serwer za przeproszeniem w dupie i w ogóle się nim nie interesują. Gdy wprowadzą Aktualizację, która mieli już wprowadzić w październiku, to może doładuje Pacc..
Pozdrawiam Wszystkich, którzy czują się pozdrowieni.
Zii Baba
16-02-2013, 02:00
Nie tlumacz sie tym co robi tutejsza administracja, lepiej idz lizac dupe administratorom z mazura :cool:
Nie gz.
'Boonek'
16-02-2013, 09:57
A teraz wyobraz sobie ze APO zostaje wylaczone! Nie, nie placz jeszcze nie o to chodzilo... Miales pomyslec na co ci byly te tysiace zmarnowanych godzin :]
Nie gratuluje
Gratuluje.
Szkoda, że teraz przyrosłeś do mojego traina ;l
No cóż... Ja już tam nie mam wejścia.
Sasha Rookslayer
16-02-2013, 12:00
A teraz wyobraz sobie ze APO zostaje wylaczone! Nie, nie placz jeszcze nie o to chodzilo... Miales pomyslec na co ci byly te tysiace zmarnowanych godzin :]
Gdyby APO zostało wyłączone, uwierz, że to Ty byś płakał, iż wydałeś na pixele około 2 tysiące kradzionych z portfela rodziców złotych. Jakby APO wyłączyli, byłoby lepiej, niż teraz, uwierz.
Gdyby APO zostało wyłączone, uwierz, że to Ty byś płakał, iż wydałeś na pixele około 2 tysiące kradzionych z portfela rodziców złotych. Jakby APO wyłączyli, byłoby lepiej, niż teraz, uwierz.
Mogę ci "wyłączyć" APO przed czasem. Napisz tylko jedno słowo, a będzie "uwolniona" dusza twoja.
#Topic
Chyba gratuluję? Ale słabo jest tak ciągle siedzieć w domu przed kompem.
~#*Nalesniczek Zla*#~
16-02-2013, 12:33
Witam!
Expić raczej już w ogóle nie będę, ponieważ Administracja ma serwer za przeproszeniem w dupie i w ogóle się nim nie interesują. Gdy wprowadzą Aktualizację, która mieli już wprowadzić w październiku, to może doładuje Pacc..
Pozdrawiam Wszystkich, którzy czują się pozdrowieni.
Pytanie brzmi... Po co wgl jesteś zalogowany ? Skoro administracja ma server w dupie, a Ty nie expisz i tracisz kasę na prąd by być zalogowanym. Dla mnie bez sensu ale to Twoja wola zrobisz co zechcesz.
#top
Gratuluję pędź do 50.
scimex pallll
16-02-2013, 12:59
A ile twoi rodzice wydali kase na rachunek za prad? to jest pytanie XDDDDD przez tyle lat, chlopie...
Nie czaje co ci po tym skilu shielda jak na rooku to sie nie liczy ? apo padnie i wszystko w pizdu....
Metaxa Grzesiek
16-02-2013, 13:55
Nie Gz...
Wyjdź z domu i znajdź kolegów realnych nie pixelowych.
Poucz się może trochę :)
Usernames
16-02-2013, 14:28
skoro jest debilem to niech siedzi i traci fajne chwile które mogl spedzic z kolegami. on woli jednak spedzić z kolegami ale pixelowymi. zalosni sa tacy ludzie, *****.
ElectroHouse
16-02-2013, 14:52
Standardowo nie gz ...
Dawaj do 5555h online !!!
Wstajesz, grasz, idziesz spać. Tak wygląda twoje życie grubasku
@edit
Shabus wysłałem Ci już parcelem poradnik edytowania postów.
Nie ma czego gratulować i wszystko w tym temacie.
Kumpel Armii
16-02-2013, 14:55
Super Saszka brawo :)
Wielkie Gratzy ode mnie... Teraz lecisz do 47, 48, 49 i 50 :D
#*~Capitan#*~
17-02-2013, 09:30
Oczywiście szczere nie gratulacje tuczniku idź lepiej do maka na czisburgera :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.