Zaloguj się

View Full Version : Ostatni kula elfy

Zerbo
16-02-2013, 10:04
Witam mam pewien problem odnośnie misji u dwarfów.
Do zniszczenie została mi ostatnia kula; char został niedawno zakupiony, także nie mam nawet możliwości doczytania u npc o co chodzi w tej misji.

Czy ta kula znajduje się na najwyższym piętrze w siedzibie elfów, w której są 3 elfy executory? Jak tą kule zniszczyć ?

Rekrut
16-02-2013, 10:33
stajesz na przeciwko niej i piszesz strenho gimm. To jest wejście do labiryntu:D tylko musisz mieć 5kcc przy sobie i jak padniesz wbijasz 10 lvli aby wejść znów :) Mogę Ci wyczyścić 3 exe. Ale sam ni zrobisz. pogadaj z Nix on też to ma :D

Mieniu
16-02-2013, 10:44
stajesz na przeciwko niej i piszesz strenho gimm. To jest wejście do labiryntu:D tylko musisz mieć 5kcc przy sobie i jak padniesz wbijasz 10 lvli aby wejść znów :) Mogę Ci wyczyścić 3 exe.

Tak to jest to, bo poprzedni owner Averiona miał misję ze zbieraniem dusz, więc teraz masz już labirynt, ale oczywiście sam nie zrobisz XD

rumun
16-02-2013, 21:30
stajesz na przeciwko niej i piszesz strenho gimm. To jest wejście do labiryntu:D tylko musisz mieć 5kcc przy sobie i jak padniesz wbijasz 10 lvli aby wejść znów :) Mogę Ci wyczyścić 3 exe. Ale sam ni zrobisz. pogadaj z Nix on też to ma :D

Jak padniesz pierwszy raz musisz wbic 25lvli a kolejne dedy to 10 lvli