Zaloguj się

View Full Version : [7.6] Przyznaje sie, ojebalem :D

'Boonek'
17-02-2013, 15:05
Ja First Boonek, w pełni świadom konsekwencji tego co napisze, przyznaje sie, ze w grudniu zeszlego roku okradlem
osobe grajaca postacią Marcinoss na 2700+ kcc. Uzywajac 3 postaci, pierwsza była Fatal Attraction którym uzyskalem
zaufanie od w/w gracza podajac sie za kogos kim nie jestem, tym charem pozyczylem od niego eq, po czym przyszedl czas na 2 postac
Thor Zarus [ktory niestety nie jest juz w moim posiadaniu] uzylem go do zabicia samego siebie na rsie, tak aby wygladalo to na
przypadek a nie na kradziez, podczas gdy trzecia postacia [Abu hamza al muhadzir - terazniejszy First Boonek] na trzecim mc stalem juz na statku exp i czekalem na
wlasny komunikat o rsie by ruszyc sam sobie z pomoca i sie wybielic, jak latwo mozna wywnioskowac, Fatal attracition z eq padl na rsie od Thora,
Thor od abu eq zniklo a ja w ten sposob zrzucilem z siebie wine, jedynym mankamentem byl fakt iz gralem wczesniej tymi postaciami i ludzie mnie widywali.

Przyznaje takze, ze w zeszlym roku tego samego gracza okradlem na kwote 1600+ kcc zapraszajac go do domku ktory wczesniej on mi dal (xd) i naciagajac go na pokazanie eq, gdy
to zrobil uzylem czaru alana sio i zostal wyrzucony a ja zabralem eq.

Przyznaje takze, ze tego samego gracza okradlem jakis czas pozniej na kolejne 300kcc zabierajac mu z dp :/

Jednakze pragne zaznaczyc wazny fakt - okradlem znacznie wiecej osob (około 90) , ale to jakies marne pionki raczej i nie wielkie sumy 200 -> 1000kcc

Kasa Marcinossa poszla na namelocka a reszsta (2kk+) wyrzucone za lade npc od manasow

Sory za bledy, dziekuje za czas poswiecony na czytanie :)

PS: Nie licze na cos takiego jak "Łagodny wymiar kary" lub jej brak.
Chcialbym jeszcze dodac, ze Ty Mortiisie moglbys zajac sie sprawami miedzy graczami, poniewaz to, ze zbanujesz jedna z setek okradajacych osob niczego nie zmieni
Sam parokrotnie zostalem okradziony dlatego nie pozostawalem dluzny.

Pozdrawiam was wszystkich!

Ernestus
17-02-2013, 15:14
Łacze sie w bolu bonek kradziej

Demon
17-02-2013, 15:23
kurde, sprzedałem namelocka za kradzione pieniądze o.o jak ja będę żył z tym faktem?!

dobrze, że się przyznałeś :p

KaZeK
17-02-2013, 15:26
#up
Jak to jak? Delete za współudział :)

[17/02/2013 15:25] Mortiis -> First Boonek was banished because of Destruktywne zachowanie.

Jakoś tak.

#t
Super że się przyznałeś, serio.

scimex pallll
17-02-2013, 15:29
Coraz bardziej cie lubie XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Dobrze, dobrze!

Okey
17-02-2013, 15:32
oj bonek bonek, nikt by czegoś takiego nie wymyślił XD do tibii to masz łeb XD no nic, powodzenia, wiesz w czym : D i żebyś się nie wkurwiał, wiesz na co : D pięć <3

Nexav.
17-02-2013, 15:35
jak ukartował ;p
btw. pewnie sprzedał dzisiaj first boonka i znów komuś "psikusa" zajebau, tym ze dostał bana XD

'Boonek'
17-02-2013, 15:40
jak ukartował ;p
btw. pewnie sprzedał dzisiaj first boonka i znów komuś "psikusa" zajebau, tym ze dostał bana XD

mialem plany by przekupic kogos kto moze dac bana zamienic przez aziela i nim ktos zaloguje wbic bana na boonku XD Ale nie chcialo mi sie szukac noba

rumun
17-02-2013, 16:17
Boonek chce miec czystce sumienie w stosunku do ots'a zanim zostanie zamkniety xd

łeb to Ty masz do tibii

Doktor Szypka Konefka
17-02-2013, 16:20
'On ci ufał aty go zdradziłeś' scena niczym z Harrego Pottera XD
JAPIERDOLE! XDDDDDDDDDDDDDDDDD

Szkoda mi było troche Adama dać sie 3 razy 1 miesiacu wydymac XD

First Himot
17-02-2013, 16:26
Ja First Boonek, w pełni świadom konsekwencji tego co napisze, przyznaje sie, ze w grudniu zeszlego roku okradlem
osobe grajaca postacią Marcinoss na 2700+ kcc.
Przyznaje takze, ze w zeszlym roku tego samego gracza okradlem na kwote 1600+ kcc
Przyznaje takze, ze tego samego gracza okradlem jakis czas pozniej na kolejne 300kcc zabierajac mu z dp :/

HAHAHAHAHHAHAHHA
Szkoda mi chłopaka :D

Musze przyznać, że łeb do takich spraw to Ty masz :D no ale ja też święty nie jestem ;) zarówno jak połowa APO

TRAFISZ ZA TO DO PIEKŁA ZŁY LUDZIU

ElectroHouse
17-02-2013, 17:09
Wkońcu się przyznałeś ...;)

Ty ojebałeś Adama a on ojebał mnie :cool:

@topic
Dobra decyzja.

Zarexoholik?
17-02-2013, 17:16
W sumie to, że jesteś złodziejem wiedziałem od zawsze. Właściwie i tak nigdy bym ci nie zaufał. Oszukiwałeś dzieciaków, także pogratulować intelektu.

Dementor
17-02-2013, 18:32
No cóż... Dobrze, że się chciaż przyznałeś... :) Szkoda mi tylko tego koleżki co go tak owaliłeś. ;) Jak widać nikomu nie można ufać w tej grze... no prawie nikomu. :D

Dobrze, że jeszcze wspomniałeś o innych przekrętach, w których to Ty byłeś "ofiarą". Również mi się to nie podoba. Administracja powinna coś wreszcie z tym zrobić. Sam nigdy nikogo nie oszukałem, ale kiedyś zostałem okradziony. Co prawda na mało warty item, ale wtedy dla mnie to było coś. ;) Jedynie raz jeszcze po tej sytuacji zaufałem, ale to Demonowi (uw) i wtedy wszystko było ok. Uważam, że tak jak napisał Boonek, administracja powinna bardziej zwracać uwagę na takie sytuacje i jeśli są one poparte dowodami to zawsze poczynić odpowiednie kroki w takich sprawach...
Chociaż wiem, że głównym powodem takich sytuacji jest duża naiwność graczy... :(

Xelix
17-02-2013, 18:33
Gratulacje, życzę dalszych sukcesów w grze!

#t

Szkoda mi chłopaka i kasy za ladą, pewnie NPC ją przepije u barmana :S

MorgiBack
17-02-2013, 18:36
Kraść w pixelach, to trzeba mieć poziom. Ciekawe co masz w domu ? Patola pewnie jak sto pięćdziesiąt.

Gratulacje poziomu .

dziq76pl
17-02-2013, 18:53
Jak widać nikomu nie można ufać w tej grze... no prawie nikomu. :D

Oj tam, żyją jeszcze ludzie którym da się zaufać, nawet dzisiaj :D
@t
Nie wiem po co się przyznawałeś, na pierwszy "rzut oka" myślałem że dlatego że boonka zrookowałeś, a tu surprise :O:O
Ciekaw jestem, czy jakbym Ci dał te 500kcc w nocy za zrookowanie boonka to czy byś mnie owalił :D:D

Grzelo
17-02-2013, 19:18
Nie wiedzialem ze oszukiwales XDDD ale i tak Cie lubie XDD

@topic
Dobra decyzja przyznania sie. ;)

Sir Krystian
17-02-2013, 19:24
W sumie dostał dar od Boga więc nie ma z czego się tłumaczyć ;X
Gratuluje mu tego ze tyle kcc wyrwał na naiwnych ludziach.
A i dobra decyzja ze się przyznał ze posiada taki dar!

Wnorekkk
17-02-2013, 20:16
Urzekła mnie Twoja historia...

Hope.
17-02-2013, 22:57
Żalosny ludek z Ciebie ; p. Ciekawe co Cię nakłoniło do przyznania się , to żę straciłeś coś teraz czy po prostu by się naśmiać z tych wszystkich 'gimbusów' oszukanych przez Ciebie ;d

@edit

Po prostu nie bede juz tu grac a nie mam co z charem zrobic, to pomyslalem zeby tak pozegnac sie "z klasa" i wprowadzic ludzi w to wszystko zeby na przyszlosc nie byli tacy naiwni..

Marcinosa ojebalem bo mnie wkurwil ten ostatni raz byl starannie zaplanowany do najmniejszych szczegolow i jak widac jestem zajebisty

haha:D. Coś czuję ironie z tym odejściem :D. Pewnie znów jakiś sadystyczny plan :D. Tak czy siak , 3m sie XD

'Boonek'
17-02-2013, 23:28
Żalosny ludek z Ciebie ; p. Ciekawe co Cię nakłoniło do przyznania się , to żę straciłeś coś teraz czy po prostu by się naśmiać z tych wszystkich 'gimbusów' oszukanych przez Ciebie ;d

Po prostu nie bede juz tu grac a nie mam co z charem zrobic, to pomyslalem zeby tak pozegnac sie "z klasa" i wprowadzic ludzi w to wszystko zeby na przyszlosc nie byli tacy naiwni..

Marcinosa ojebalem bo mnie wkurwil ten ostatni raz byl starannie zaplanowany do najmniejszych szczegolow i jak widac jestem zajebisty

Zii Baba
17-02-2013, 23:28
HA HA, beka xDD
Chyba wiem po co to zrobiles XD

GownianyTornister
18-02-2013, 00:47
i bardzo dobrze mimo tego ze mnie wkurwiasz bo odchodzisz z tego apo juz 5 raz ale genialnie ich ojebales mi się udało jedynie na 20zl i 170kcc :///

Rekrut
18-02-2013, 08:20
Thief :D Nic więcej. Też Cie okradłem zabijając na rs i zabierając Twoje eq:D

Carmell
18-02-2013, 09:54
chyba każdy wiedział że Boonkuwa to thiewuwa..

Ale i tak nie gz.

Arab
18-02-2013, 11:31
Ładna historia xd
pamiętam jak Marcinos się żalił " boonek mnie oszukał Fatal to nie Majka to on" xdd... trochę to było śmieszne że wystarczyło podać się za Kobietę i już Adam poleciał :/ xdd kk Gz ;-)

N-series
18-02-2013, 12:02
od zawsze wiedziałem że jestes złodziejem łukasz xd ,no tak kiedys miales moje eq , a ja twoje passy ;o i nic ci z boonka nie zabrałem xd ,rzuć tą tibie:p

Veaath
18-02-2013, 15:20
Nie no, ale złodziej z Ciebie będzie. ;). GZ.

Doktor Szypka Konefka
18-02-2013, 16:55
Ładna historia xd
pamiętam jak Marcinos się żalił " boonek mnie oszukał Fatal to nie Majka to on" xdd... trochę to było śmieszne że wystarczyło podać się za Kobietę i już Adam poleciał :/ xdd kk Gz ;-)

EHE ja też się nabrałem na tą Majke XD a to Boonuś, coś ci Boonek nie szły te solówki, nie włączałeś bota? XD

A co do tematu to po co w ogole on? Boonek się płaszczy zeby bana nie dostać czy się szczyci ? Bo nie ogarniam? XD

Edit.
Ja bym zbanowal też wild rose, bo to kolega boonka razem go ojebali :D!

Wasik
18-02-2013, 17:19
Łukasz ! szykuj ccki dla mnie!

@top

w sumie i tak prawie kazdy wiedzial .xD!