PDA

View Full Version : Wybór telefonu!

Ardianek
18-02-2013, 16:42
Pomóżcie mi wybrać jakiś dobry telefon w plusie na karte 40zł m-ce do tego mogę dopłacić 300 zł, zastanawiałem się nad Sony Xperia J.

Azielu$
18-02-2013, 22:17
W plusie nie ma dużego wyboru, ale oprócz J ciekawym telefonem jest LG Swift L5.

#down
Mix 45 w Play:
ZTE Blade III - 129zł
LG Swift L5 - 139zł
LG Swift L7 - 269zł
Sony Xperia J - 369zł

Poza tym play wydaje się być lepszą opcją - tańsze rozmowy i sms'y.

Ardianek
18-02-2013, 23:42
W plusie nie ma dużego wyboru, ale oprócz J ciekawym telefonem jest LG Swift L5.

A w pley są jakieś ciekawe oferty na moją kieszeń ?

Hope.
19-02-2013, 00:01
osobiscie mam L5 i lepiej się opłaca kupić ją za gótowkę , miesiac temu kupilem za 4 stówki nówkę... jedyny minus jaki posiada to slaby aparat .

~trolling.
19-02-2013, 12:56
Ja w grudniu wziąłem telefon w play na karte [tzn. musze zrobic 30 doladowan za 30 zl, co miesiac]
do wyboru mialłem kilka telefonów ale wybrałem:

SAMSUNG GALAXY GIO.

http://i48.tinypic.com/ne6vm.jpg

Telefon spisuje się zajebiscie, szybko pracuje, robi dobre zdjecia, bateria nawet w miare, jedyny minusem jest to, że ładuje sie ok. 3-4 godzin. Polecam ten telefon i nie radze brac w plusie, to lipa :|.

#niżej
no dokładnie, nie orietnuje się w tym zbyt dobrze ;d

Bambucha Rook
19-02-2013, 15:02
Ja w grudniu wziąłem telefon w play na karte [tzn. musze zrobic 30 doladowan za 30 zl, co miesiac]
do wyboru mialłem kilka telefonów ale wybrałem:

SAMSUNG GALAXY GIO.

http://i48.tinypic.com/ne6vm.jpg

Telefon spisuje się zajebiscie, szybko pracuje, robi dobre zdjecia, bateria nawet w miare, jedyny minusem jest to, że ładuje sie ok. 3-4 godzin. Polecam ten telefon i nie radze brac w plusie, to lipa :|.

tzw mix ...

#T
Jesli posiadasz fundusze to wez sobie w play to co podal Aziel Xperie J. Wiadomo dzis to play to jest najlepszy ze wszystkich sieci maja dobre oferty i promocje sam posiadam play i jestem bardzo zawodolony tylko pojebali teraz te oferty jakos inaczej jest niz wczesniej

Ardianek
19-02-2013, 18:55
Jednak wstrzymam się ze zmianą telefonu do wakacji :) zobaczymy może coś gotówki wpadnie, albo telefony stanieją :p