Zaloguj się

View Full Version : [7.6] ?

NNFOF
21-02-2013, 16:20
Czesc! chce sie dowiedziec kto mnie podpierniczyl ze sharuje postac o nick Assasin Knight. Jezeli ten ktos jest taki cwany ze kabluje jak male dziecko, niech sie ujawni. XDD

Prosze sie nie bac, kabelku. Interesuje mnie tylko to czemu zachowujesz sie jak pipka, podpierniczasz o sharze. Sam pewnie nacurwiasz ze znajomkami :/

#down
Pewnie cos innego, moze przeszkadzalo komus to ze Elfy non stop zajete byly przez moja postac. Co ja poradze, kolezka chcial sie dorobic kasiorki, siedzial. Praktycznie Sharingu nie bylo, czasami kolezka nie gral, wchodzilem na swoja postac, nic strasznego :O.

rumun
21-02-2013, 16:31
Zapewne noob ktory nie chcial ebys go przegonil z lvlem xd szkoda takich debili

Carmell
21-02-2013, 16:47
to bylem ja :((((((((
joke :)

@t
tak bym winowajcy nie szukal , masz male szanse ze wgl go znajdziesz.

Mieniu
21-02-2013, 16:58
Zapewne noob ktory nie chcial ebys go przegonil z lvlem xd szkoda takich debili

A uwierz, że mój zapał do expa, by go przegonił. Szykujcie się, bo 4 marca wielki powrót na Assasina i 30 lvl dziennie. :confused:

Rekrut
21-02-2013, 17:02
jak postacią grał Mieniu to po co Ty na nią wbijałeś... Ktoś wiedział i powiedział. Trudno;

MorgiBack
21-02-2013, 17:03
[21/02/2013 14:04] Kellet -> Assasin Knight was banished because of Dzielenie konta.

Mieniu za dużo expił, co za pewne wydawało się dziwne :DD.

Konfidenty wszędzie nawet w głupich pixelach ^^.

Kacper tutaj!
21-02-2013, 17:31
Gdybys tylko wchodzil na ta postac nei dostalibyscie bana, musiales wbijac jakis exp.;] nie placz, trzeba bylo nie sharowac. Gdybym sam wiedzial to tez bym powiedzial, szkoda ze ktos mnie przegonil mimo ze do mienia nic nie mam bo wlasciwie nie znam a ty to od zawsze parówa byles. ;]